Kak zbuditi pozornost pri tipu ki komaj ve da obstajam?

LaLi • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 38
Kak zbuditi pozornost pri tipu ki komaj ve da obstajam? 4.9.2009 17:29
Ja..any ideas? Razz Res fuL mi je ušeč..ga mam na msn-ju..kadar ga kliknem se ful razpiše ..kar ga vprašam vedno zlo na dooougo odgovori..ampak potem kmalu reče da mora it pa take fore. .on me itak nikoLi ne klikne.. sej vem da tak vrjetno niam neki šans pr njemu očitno..sam usejen--->HeeeLp. Rolling Eyes
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Kak zbuditi pozornost pri tipu ki komaj ve da obstajam? 5.9.2009 13:14
ko se srečata ga pozdrau pa se mu nasmeej...
paa en cajt ga ne klikat ... naj še on 1x tebe če mu je ušeč se s tabo ment Wink
tammi • Od: 24.8.2009 • Prispevkov: 25
Re: Kak zbuditi pozornost pri tipu ki komaj ve da obstajam? 6.9.2009 18:00
vrjemi, da on kr ve. mogoče mu ni do razmerja al pa da bi meu punco trenutno, razen če njega kira zanima. drgač pa ga prek msnja vprašaj če ma kaj časa, al pa če kaj trenira idi tja pa ga glej, al pa če veš, ki se zadržuje bodi po ˝naklučju˝v bližini z kolegicami.
LaLi • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 38
Re: Kak zbuditi pozornost pri tipu ki komaj ve da obstajam? 6.9.2009 18:38
tammi pravi:
vrjemi, da on kr ve. mogoče mu ni do razmerja al pa da bi meu punco trenutno, razen če njega kira zanima. drgač pa ga prek msnja vprašaj če ma kaj časa, al pa če kaj trenira idi tja pa ga glej, al pa če veš, ki se zadržuje bodi po ˝naklučju˝v bližini z kolegicami.

Ja pa jaz ga na msn-ju sploh ne upam več klikat ko me je strah da bi mu šla na žiuce. =/
tammi • Od: 24.8.2009 • Prispevkov: 25
Re: Kak zbuditi pozornost pri tipu ki komaj ve da obstajam? 6.9.2009 18:58
če kaj trenira idi tja pa ga glej, al pa če veš, ki se zadržuje bodi po ˝naklučju˝v bližini z kolegicami.to še ti je idino kar ti lahko rečem. mogoče pa že ma punco pa se zato noče menit kaj preveč.
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Kak zbuditi pozornost pri tipu ki komaj ve da obstajam? 7.9.2009 17:27
LaLi pravi:
tammi pravi:

Ja pa jaz ga na msn-ju sploh ne upam več klikat ko me je strah da bi mu šla na žiuce. =/

mnja damnn ne ... lej klikni ga še 1x.. pa ga u smeh sprauli pa to ... potem ga pa en cajt ne .. pa boš vidla če te bo nzaj klikno.. kr je bed če en skoz klika. usaj sj če se s kom menim k me klikne ga vedn nazai d mu pokažeem d se rada menim z njim (:
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Kak zbuditi pozornost pri tipu ki komaj ve da obstajam? 7.9.2009 17:59
upraš ga č ma punco pa tku namiguj kej na lubezn pa nej bo povezano z njim Very Happy ziher si bo kej mislu, pa ga bo firbc matru pol Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.