Pustila sem ga, zdaj pa mi je postal všeč

SanyŁiŁ • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 28
Pustila sem ga, zdaj pa mi je postal všeč 26.8.2009 23:18
sm mela tipa an, pa sva hodila par dni, pa sm mela ful tak občutk ... kokr de mu lažem p to ... in sm ga pustila ... zj se mi je začeu pa dopast, oz se mi kar dopade. ... zdj pa ... me zanima kej nej nardim ... mu povem d sm se **** ... al ... pustim tko kot je, sej bo itq konc tege enx ... plis če loh kdo pomaga ... ciao
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Pustila sem ga, zdaj pa mi je postal všeč 27.8.2009 8:23
ponavad se zgodi d k začneš hodiš s tipom d ni use tko kt si zamisliš in ti postaene bedn potem ti je pa žau. vrjetn veš d njemu ni glih useen pa ne bi še 1x kr lahk prenesu d ga pustiš.. prvo si razjasn pr seb če čutiš tulk do njega d bi bla z njim doug skupi al ne ... kr če se ti sam dopade nisi pa zaljubljena vanj je bw kr bo to sam prej ko slej ugotovu ... Rolling Eyes tko da no razmisL prvo ka čutiš do njega Wink
USO SREČO ! Very Happy Cool
Dancer • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 26
Re: Pustila sem ga, zdaj pa mi je postal všeč 28.8.2009 0:11
Oja.Poznam to.

Ja neveem. Pr men je blo isto.

Sam na koncu sem ga poklicala in sm ga prašala če mam še kei šans pri njemu...Da ga ful pogrešma in to. da sm se zmotla pa če mi da šeeno možnost.

Povej mu po resnici tko kt mislš in tko kokr je.
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: Pustila sem ga, zdaj pa mi je postal všeč 28.8.2009 0:42
eiii pr men je blo isto, sicer sem pol prekinla use stike z njim in glih se mi je takrat fentu fon, pa če bi takrat takoj dobila use njegove sms-e in ne šele po tem ko se mi je fon popravu bi ga tkoj uzela nazaj, tko pa ga nisem čula nič 2 mesca, pol ko sem ga pa 1x vidla sred mesta sem spoznala da še zmer neki čutm do njega in pol sma si začela use na novo pisat, sicer sem vedla da nebo tko kot bi lakho blo , pol za nou let sma s5 začela pustiu me je pa po 2 mestic :/, no takrat mi ej bla to cela tragedija pa use ker sem se totalno zalubla u njega on pa me pač ni ljubu in me je zto pustu ... se zgodi.. zdaj sicer vem da preden mislim kerga pustit oz z njim začet mau več k 1x premislm kaj hočem in kaj čutim preden človeku kej rečem, nvem, če misleš da je prau da sta s5 skupi in da ga ne boš pustila probita sam pazi ker bo vrjetn on pol tebe pustu na tak način kt si ti njega al pa še na hujšga

srečn Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.