GSM - pomoč!

PunkMuffin • Od: 22.3.2009 • Prispevkov: 9
GSM - pomoč! 3.11.2009 17:21
Hej..
Mene pa zanima če ma kdo Sony ericsson c510 pa ve kk prenašat muske iz kompa na fon..
ker js ko kabl priklopim, mi fon zazna kot fotoaparat, in ko hočm prilepit muske iz kompa u fon, sploh ne gre >< nikjer ni možnosti prilepi.. pr prejššnem telefonu je to vse čist na izi šlo.kaj nai nrdim? ;S
kokola • Od: 27.10.2009 • Prispevkov: 17
Re: GSM - pomoč! 3.11.2009 21:06
kaj pa če bi pesem iz tiste mapce kjer je prenesla kar direkt v uno mapco od tvojga mobija k se odpre k prklučš, tut če ti ga zazna kot fotoaparat. pomojem bo delovalo, sporoči : ) Rolling Eyes
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: GSM - pomoč! 4.11.2009 18:09
glej kaj ni totile lepi? :$
Klikni za povečavo.

jas mam tui sicer se, samo mi gre vse lepo tak da ti ne morem pomagat... drugače če pa neboš več vedla kaj naj narediš, pa idi do onih ko si kupla fon, oni bi ziher mogli znat..
Re: GSM - pomoč! 4.11.2009 19:32
dok ni nokia ni nč
sony ericssone c510 5.11.2009 18:19
oi....
jz sm ta telefon kupla pred 2 tednoma in je super.....
veš kaj meni ni tudi delalo sam zravn bi mogla dubt en cd...in tu sam dš notr in ku cd zazna priklopš mobi in ti prenaša....
Kaj imaš kartico..polnilniško mislm?...kr potem se da nanjo drga pa lhko tudi na telefon... in meni dela provi z cd...če ne pa vpraši pri svoje opareterju p je.....
lp... Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.