Zakaj imajo fantje radi punce?• dolce
• Od: 26.9.2008
Zakaj imajo fantje radi punce?
28.9.2008 23:48
no, zdaj pa še fantje naj povejo če je kaj od tega res kar spodaj piše! ste res tak romantični?
[povezava] • eli2
• Od: 26.9.2008
Re: Zakaj imajo fantje radi punce?
30.9.2008 10:38
to zveni zlo romantično nisem pa prepričana če so fantje res taki in če res tako razmišljajo
• kitty
• Od: 28.9.2008
30.9.2008 17:24
yeah right!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tipi so romantični ko krizanteme na grobu ---> SPLOH NE no včasi se delajo da so romantični. ponavadi takrat ko bi kaj radi od tebe. ko pa to dobijo pa hitro spet k frendom al pa na moped al pa kaj takega... • dominiq
• Od: 30.9.2008
30.9.2008 19:49
js bi bol rek:
lepa rt, vlke joške...lepa faca, pa ponavad je suha, taki smo bol mi... hehe, ne me ubit, drgač pa eni znamo bit tut romantični • EmoBitch
• Od: 27.9.2008
30.9.2008 21:01
kitty pravi:yeah right!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tipi so romantični ko krizanteme na grobu ---> SPLOH NE no včasi se delajo da so romantični. ponavadi takrat ko bi kaj radi od tebe. ko pa to dobijo pa hitro spet k frendom al pa na moped al pa kaj takega... .Men Se Tut Tak Zdi.^^ • jokerboy
• Od: 29.9.2008
1.10.2008 20:08
ohoo.tale je pa do nekaterih izjem kr mau žaljiva.če mislte punce d so usi fantje isti ste se zmotil.usak je drgačn na svoj način:D kar se romantike tiče je dost takih primerkou waw lej kera "****" ma dobro rit pa joške.ja eni raj mal drgač ocenjujemo dekleta in tud romantika pr nekaterih kr dobr deluje • LooLly
• Od: 1.10.2008
1.10.2008 23:17
EmoBitch pravi:
kitty pravi:
yeah right!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tipi so romantični ko krizanteme na grobu ---> SPLOH NE no včasi se delajo da so romantični. ponavadi takrat ko bi kaj radi od tebe. ko pa to dobijo pa hitro spet k frendom al pa na moped al pa kaj takega... .Men Se Tut Tak Zdi.^^ smo že 3 • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
4.10.2008 22:46
mah... meni se zdi d romantike ne premorjo kei dost...
če pa že.. ful malo x) nočm delat nobenmu tipu krivice samo tko se mi zdi z izkušnj.. x) • tiiNaa
• Od: 7.10.2008
• Kraj: Cerklje
7.10.2008 18:20
če tipi hočjo bit romantični so lahk če pa nočjo pa niso a ne. ampak nekateri so že po naravi taki drugi se pa potrudjo za kkšno punco ni nujn d kej hočjo od nje oz jim je samo tko zlo všeč, tako je vsaj moje mnenje in ne met vse tipe za ne romantike k niso vsi • ancy
• Od: 10.10.2008
11.10.2008 19:51
Hmm js pa mislm da tipoti znajo bit romantični..no ja kukr keri:D
• XXX
• Od: 17.10.2008
• Kraj: Ljubljana
18.10.2008 12:17
ojaja, tipi znajo bit romantični:D
čak en koje rekku gor d agledajo na rit joške faco, daje suha..itd. ookej fant, ti nikol neboš dubu **** ktebo mela res rada in nikol neboš biu v resni zvezi dokler boš meu tako mišlenje! dost je takih kt ti,poznam ene par ljudi kso rekl dabojo punco sam F*ukal če bo noseča jo bo pa pustu.zakaj? ker se bo zredila in nebo mogla takoj shujšat. ja wtf modeli no:D drgač pa, mislm da nism edina k nevem pogleda tipa kje dost luškan, je fajn za pogovarjat se se neki ne meče naprej in k negleda sam za joškami..tapravi so tisti, kte majo radi takšno ksi ni važn amaš ti 0, 3 alpa 15 mozolov..ne gledat samo na zunanjost no.. inja,odrasli tipi znajo res bit romatični. ne mislm odrasle v starosti ampak, spet, v glavi:D razlagejte si kokr hočte. je pa definitivno res da znajo bit romantični:) _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • Nincy
• Od: 18.10.2008
• Kraj: Ljubljana
18.10.2008 12:38
ja no...js mislm d tipi so romanttični...ampak tist opis k je na tistmu linku je pomoje opis kak je tip k je u resni zvezi..._________________ live your life crazy and enjoy every second of it... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.