Prebolevanje..• Krissy
• Od: 9.4.2009
Prebolevanje..
11.8.2009 11:42
No mi2 s tipom sva šla na razn po 1 letu in 3 mescah ampak ostala sva bf..in se zmenla d lohk bo še kej..sam d mwrmo malo počakat pa bomo vidli..
me zanima kok časa prebolevate..?? Tnx ful! • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: Prebolevanje..
11.8.2009 12:05
Zaradi česa sta pa šla?
Pa zaj pomoje morta prvo razčistit kaj si kdo želi.. ker če si ti še recimo v njega ne, pol ti ziher kaj več pričakuješ (primer sem dala).. Če pa je obema tak, da bi še bla naprej kolega, pol pa tak super. Am jas sem bla najdlje z enim 6 mescov. (: pa sma zaj ful dobra kolega, pa vse.. Drugače pa morem rečt da še nisem bla z enim tak ful fajnim al pa kaj, da bi lahko bla bolj dolgo skup.. tak da sem večinoma z dedi kaka 2 mesca.. (: .. pa mi ni nevem kak hudo če grema narazen.. nevem no.. • Krissy
11.8.2009 13:02
PorceLan pravi:Zaradi česa sta pa šla?
Pa zaj pomoje morta prvo razčistit kaj si kdo želi.. ker če si ti še recimo v njega ne, pol ti ziher kaj več pričakuješ (primer sem dala).. Če pa je obema tak, da bi še bla naprej kolega, pol pa tak super. Am jas sem bla najdlje z enim 6 mescov. (: pa sma zaj ful dobra kolega, pa vse.. Drugače pa morem rečt da še nisem bla z enim tak ful fajnim al pa kaj, da bi lahko bla bolj dolgo skup.. tak da sem večinoma z dedi kaka 2 mesca.. (: .. pa mi ni nevem kak hudo če grema narazen.. nevem no.. ja sej je reku d če bit še zmeri moj frend pa d me ma še zmeri rd.. pa d bomo lohko bla kdaj spet skupi sam d zdej je bolš d končava.. ma nevm jst sm tko res ful u nega tko d nevm kej bo..:S • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
11.8.2009 13:16
Krissy pravi:
PorceLan pravi:
Zaradi česa sta pa šla?
Pa zaj pomoje morta prvo razčistit kaj si kdo želi.. ker če si ti še recimo v njega ne, pol ti ziher kaj več pričakuješ (primer sem dala).. Če pa je obema tak, da bi še bla naprej kolega, pol pa tak super. Am jas sem bla najdlje z enim 6 mescov. (: pa sma zaj ful dobra kolega, pa vse.. Drugače pa morem rečt da še nisem bla z enim tak ful fajnim al pa kaj, da bi lahko bla bolj dolgo skup.. tak da sem večinoma z dedi kaka 2 mesca.. (: .. pa mi ni nevem kak hudo če grema narazen.. nevem no.. ja sej je reku d če bit še zmeri moj frend pa d me ma še zmeri rd.. pa d bomo lohko bla kdaj spet skupi sam d zdej je bolš d končava.. ma nevm jst sm tko res ful u nega tko d nevm kej bo..:S Ja pa kaj je povedal zakaj naj bi blo bolše da končata zaenkrat? pa sej če je reko da bi še lahko bla kdaj skupaj.. pol pomoje pač rabi sao nekaj časa za "razmislek". • whatever..
• Od: 29.6.2009
12.8.2009 0:18
Sam eno osebo sem prebolevala pa to 3× . (4 × sva bla skupi ja. Ponavad je trajal tam 1 mesec, ker sva bla res dolgo skupi pa sem ga res mela rada. Zdaj trenutno sva "sovražnika" ker sem ga pač na začetku julija pustila zarad okoliščin tak da ga nisem lih prebolevala po tistem kar mi znapisu. Z drugimi sem pa najdlje 1 mesec, ker pol mi rata bedno pa ga itak sama pustim tak da pol ne prebolavam pa mi ni žau. • aaliyah
• Od: 17.8.2009
24.8.2009 11:37
mah to glede prebolevanja..pomoje je najbol d nimata več stikov d loh pozabš...
js pa moj tip sva šla narazn...5x mensezdi...& najhujš je blo takrt k sva se lpo razšla brez drame & sva ostala frenda..pa sva se pol še doskrat dobila, pa tko..ampak sam kot frenda...men je blo pa tok grozn k nism mogla prebolt.. zdei sva sicr spet skp, ampak vem d če bova šla narazn, js ne mislm met nobenih stikov več z njim... pomoje je tko še najlaži... • Krissy
24.8.2009 19:02
no potem je spet drug dan me prašu in sva bla spet en tedn in še malčk..in zdej je spet konc in nemislm met več nobenih stikov...težava pa je tem d njegovi frendi in frendice so tut moji in se bova fulkrat vidla :S
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.