RES RABIM NASVETE POMAGAJTE !

crazyy • Od: 23.7.2009 • Prispevkov: 29
RES RABIM NASVETE POMAGAJTE ! 12.8.2009 1:22
Heej **-

Jst res rabm ful vaše nasvete.Mam fanta skp sma že 1 mesc in pač ful dost krat se dela tipa. Nesmem mu videt mobija kaj ma čeprav sem zadnič vidla pa ni blo nč.Okrog govori da nima sam mene da še ma.Ful dost krat sem ga že uprašala naj mi po resnic pove pa je reko ne nimam nbene.Ampak pomoiem se sam tipa hoče delat.Plis pomagte z kakimi vprašanji naj grem nad njega da bom zvedla resnico ? . zgubt pa ga tut nočm prosm poveiite . Pa ful mi use zaupa pa use pa nikol se nene skregama pa dans sma misla končat pa je pač reko ne da bi še biu z mano sam jst nočem bit z enim k se laže pa tipa dela al pa je to vse živa resnica. Vsaj eno vprašanje mi djte da ga preverm .

Hvala ;**.
Re: RES RABIM NASVETE POMAGAJTE ! 12.8.2009 4:30
hm... ja vprašaj ga če te ma rad pa če že res hoče bit z tabo zakaj potem govori okoli da jih ma še več tebi pa potem reče da ni res!! no in če ti pač še napraj govori da ni res pa mu reči naj ti telefon da da se prepričaš v kaj se pač hočeš nevem sms...cifre al kakorkoli pač.... pa pač povej mu da ti to ni všeč da se dela nekaj več kot je! zaj glih ne rini v njega kr mu po moje to nebo všeč!! samo glede na to da te zanima kaj je v njegovem telefonu se mi zdi da mu ne zaupaš??!! al se motim?? pa ti on tudi gdaj reče za telefon?? drugač pa se ne sekiraj preveč!!! Wink
crazyy • Od: 23.7.2009 • Prispevkov: 29
Re: RES RABIM NASVETE POMAGAJTE ! 12.8.2009 11:00
Kak pa mu naj zaupam ? Če mi to vse dela. Za mobi pa mi skoz teži pa naj vidi nimam drugega.Sam res nwm kwa nai nrdim.Evo uprašala sm ga pa je reko d nima nbene. Pa hvala ti za nasvet .
Re: RES RABIM NASVETE POMAGAJTE ! 12.8.2009 12:41
maa.. lej če ma kako boš slej ko prej ugotovila... mogoč ti noče fona kazat k misli d mu ne zaupaš al pa te hoče sam malo jezit.. drgač pa mislim d lahk iz obnašanja sklepaš ka se dogaja z njim.. al pa upraš kakšnga njegouga dobre frenda. (:
pacjst • Od: 16.8.2009 • Prispevkov: 7
em... 25.8.2009 20:14
em.... jst mam pa enu bl neprijetnu uprašanje. pač fantje eni hočjo d je punca pobrita spodej. eni pa ne. a ste use pobrite. k pač eni praujo d fantje od njih niso zahteval. mene je pa prou strah met maus tarejšga tipa k se bojim. Embarassed če lahku svetujete plis. Crying or Very sad Crying or Very sad
caj
Re: RES RABIM NASVETE POMAGAJTE ! 25.8.2009 20:15
nimaš se nič za bt, **** je ****
emm 25.8.2009 20:17
ja sam peč zanima me če ste use pobrite., k mene je tut tu mau strah. pa tu. useen no. k eni hočjo d morš bit pobrit eni pa ne.
TheWoLf* • Od: 24.4.2009 • Prispevkov: 58
Re: emm 25.8.2009 21:46
pacjst pravi:
ja sam peč zanima me če ste use pobrite., k mene je tut tu mau strah. pa tu. useen no. k eni hočjo d morš bit pobrit eni pa ne.

mam js isti problem..strah me je da k bova pač spala skupaj...da ga kej ne razočaram da si ne naredim sramote in to...
Dancer • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 26
Re: RES RABIM NASVETE POMAGAJTE ! 25.8.2009 22:21
Pr men je veDNo užgaL. da se nism pogovarjaLa z njim..Tko na fuul.

Pol ga bo pa zanimaL zakaj si taka in ti mal kuheej mulo.Pol nei pa on dela kar hoče. pa deli mu isto k one teb.
TheWoLf* • Od: 24.4.2009 • Prispevkov: 58
Re: RES RABIM NASVETE POMAGAJTE ! 25.8.2009 22:28
Dancer pravi:
Pr men je veDNo užgaL. da se nism pogovarjaLa z njim..Tko na fuul.

Pol ga bo pa zanimaL zakaj si taka in ti mal kuheej mulo.Pol nei pa on dela kar hoče. pa deli mu isto k one teb.

sorii sam..al si falila temo al kaj??...ker se mi ne zdi da bi to pasal sem..(samo povem)
Re: emm 25.8.2009 23:05
TheWoLf* pravi:
pacjst pravi:

mam js isti problem..strah me je da k bova pač spala skupaj...da ga kej ne razočaram da si ne naredim sramote in to...

ja vidš. k mene pač sram d bi on hotu d sm pobrita pa d nebi bla pa tu. in pol raj ne hodm s starejšimi tipi. Crying or Very sad
TheLisT • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 19
Re: emm 25.8.2009 23:09
pacjst pravi:
TheWoLf* pravi:
pacjst pravi:

ja vidš. k mene pač sram d bi on hotu d sm pobrita pa d nebi bla pa tu. in pol raj ne hodm s starejšimi tipi. Crying or Very sad

al pa ce si ji pobrijes pa te nbo strah? xP
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: RES RABIM NASVETE POMAGAJTE ! 26.8.2009 11:04
Še ti začni neke met z enim pa ga za_je_bi Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.