MasTni Łasje.!!
• 005
• Od: 17.5.2009
MasTni Łasje.!!
23.7.2009 15:31
HeiŁaa !!
s5 Jess. Mi Łahko gdo sVeTuuJee..Kako se nai "znebim" maStniih Łaas.?? PomagiiTee...ker si je fuuŁ zoprno vsaka 2 dni praT gŁavoo...Ker fuuŁškodUjee lasišču... Tu na eetaq.si sn zasŁediŁa, da s kisoom...naibolše domačim...razredčiš 2dcl kisa z 8 dcl vode in si po našamponiranih in spranih laseh to poliješ ter nič ne spiraš, vonj bo pa kmalu izhlapel. Nisem še posKusŁaa ampak nameravam... sŁišaŁaa sn Tudii da z Łimonoo...si sTisneš pol Łimone in jo poliješ po že našamponiranih in spranih Łaseh, ter nič ne spiraš.To sem posKusŁaa...ampak sem imela poTŁeej Łase čisTo izsušene, Ter si jih nisem mogŁa razčesaT. Tudi noben Šampon mi ne pomaga. Upam da ma Gdoo kakšn dober nasveT, ki ga je mogoče še preizskuso al pa je samo sŁišau za Njegaa. Že vseem Tnxx vnaPreeJ.<3 UžiwiiTee.^^ • zivaa
• Od: 12.6.2009
• Kraj: il.bistrica
Re: MasTni Łasje.!!
23.7.2009 19:22
ja sj so tud šamponi drgač a...mord kk pomaga
če pa ne..pa pejd u lekarno tm ti bo sigurn kej dala prot masnim lasem. in ti bo pomojm ja kej pomagal no provi ni greh • disketa
• Od: 26.7.2009
28.7.2009 11:08
ma lej.. več ko menjavaš te šampone in bolj močni kot so, slabše je..
priporočam kakšen blag šampon npr. johnson's baby, jaz recimo uporabljam koprivinega od ilirije. pa če uporabljaš mehčalec ga pod NOBENIM POGOJEM ne dajaj na lasišče, ker ga samo dodatno namasti. če ga daš samo recimo do polovice las je čisto dovolj. aja in še neki te utegne rešit- šampon za suho pranje las.. to je takšen spray, ven pa pride kot nek puder. jaz osebno uporabljam tistega od krke, sem mela že enega drugega ampak ni bil dovolj gost puder in mi ni nič pomagalo. je pa res da je krkinega kar precej težko spravit potem ven iz las.. priporočam tisto okroglo krtačo z naravnimi ščetinami, se gor ful prime, pa seveda frotiranje z brisačo uglavnem jaz sem si tudi mogla prat lase na vsaka 2 dni, zdej s suhim šamponom si jih na vsake 3, včasih 4.. odvisno kolko se mi da ta šampon uporabljat ker tudi traja nekaj časa če hočeš res temeljito glavo spucat no upam da sem ti kako pomagala.. xP • Domina
• Od: 27.7.2009
28.7.2009 12:20
Mastne lase boš mela skos. Nuben šampon ti ne bo pomagov.
Jz mam isti problem. Zdej se mi je popravl, ker si redno lase umivam (skorej na vsak tret dan) in nimam več tok mastnih las • fLomaster
• Od: 1.7.2009
8.9.2009 16:14
js tut mislm, da ni nubene druge 'dobre' rešitve, razn rednega umivanja las am.pa tista limona..probej je dat mau mnj • BonBonCek
• Od: 8.2.2009
21.9.2009 18:13
Ko si umivaš lase si probej umivat z bolj hladno vodo. Prav tko ko si sušiš lase.
Zaradi toplote se pore namreč bolj odpirajo (kot pri potenju) in se izloča več masčobe. Probi, meni pomaga. Sicer ne čisto ampak... |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.