FanTje vedno namiguJeeJo na sex. aLi paač?• maLLLa
• Od: 12.7.2009
FanTje vedno namiguJeeJo na sex. aLi paač?
4.8.2009 14:08
Tko se meniim z enim Tipom po MSN-u.
ciTiram pogovore: on: in ka deLaš?. jsT: ma gLih bonbone jem. a bi Ti TuuT bonbon?. on: Jaaa.. sam jsT bi ga raj s Tebe pojeduu. aL pa: jsT: vrooč mi je.. pa se mi ne Lubi okna uFnaaT. on: a Ti ga jsT pridem odpreT? jsT: Ja on: okn ti odprem pa še tebe zraun podrem. To pa en drug Tip: on: juTr pa bejš kej deLaT pa ne biiT skos u bajTi. jsT: ja ka pa nej grem deLaaT.? on: pejT okoL bajTe kosiT. uno vrTno kosiLnco sm pa Taj PORIVAT. jsT: porivat ja. xD Lahka bi mi pa prišu pomagaT.? on: Jaa Lahka. sam ka boma zdej porivaLa? kosiLnco aL kej druga?! evo DOKAZANO da ste vsi fanti isti in da usi misLiTe sam na sex.!! • MilosR
• Od: 16.6.2009
Re: FanTje vedno namiguJeeJo na sex. aLi paač?
4.8.2009 14:44
LOL! Pa kdo ti je kriv če se s samimi takimi družiš? Ne preveč posploševat! So pa tudi nekater punce take.
• BlankLook95
• Od: 30.7.2009
• Kraj: Tam kjer se nahaja Satan.!
4.8.2009 14:53
Lej nevem ane..sam sej smo vsi sam ljudje pa tko ti rečem js poznam tut punce takšne pač ene so ql..druge pa sam sex, in tko je tut pr tipih.. • Munda
• Od: 30.5.2009
4.8.2009 15:09
ne use u isti koš metat , so tut marskatere babe hujše_________________ \m/ • sosed
• Od: 30.3.2009
5.8.2009 1:52
ja pa pejt sexsat z njim če je šansa lol
• PeterHak
• Od: 27.7.2009
5.8.2009 9:18
"okn ti odprem pa ¹e tebe zraun podrem"
Hahaha ta pa prov zmaga xD • MilosR
• Od: 16.6.2009
5.8.2009 11:12
Jah, z oknom, ne...Ponesreči
• vanillagirl
• Od: 16.3.2009
• Kraj: Obala
5.8.2009 11:35
Mah, to se sam zaje.bavajo mal..morš štekat te fore, pa nazaj se zaje.bavaj z njimi pa je ;D
Tko je pri meni..ko se pogovarjam z nekaterimi ne manjka takih izjau.. sam nadaljuješ pogovor, pa še kakšno ti vn vržeš pa je Ne jemlji use resno (čeprou nekateri tipi to mislijo haha).. primer pri meni.. Pri telovadbi pospravljamo orodja za preskakovanje (une koze al kar pač so) pa grem jaz porivat uno kozo, da jo peljem na mesto pa ne gre in pokličem sošolca "Eii, dej pridi pomagat porivat" pa on "Kje, a spredaj al zadaj? " in se začnemo smejat al pa v boulingu: jaz: "Dej, glej da podreš use(kije)" on:"Use, pol pa še tebe baby" pa ne morš da se ne smeješ *[/u] • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
5.8.2009 13:29
sam on z oknom je pa legenda drgač pa nismo usi taki _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • maLLLa
• Od: 12.7.2009
5.8.2009 13:36
vanillagirl pravi:Mah, to se sam zaje.bavajo mal..morš štekat te fore, pa nazaj se zaje.bavaj z njimi pa je ;D
Tko je pri meni..ko se pogovarjam z nekaterimi ne manjka takih izjau.. sam nadaljuješ pogovor, pa še kakšno ti vn vržeš pa je Ne jemlji use resno (čeprou nekateri tipi to mislijo haha).. primer pri meni.. Pri telovadbi pospravljamo orodja za preskakovanje (une koze al kar pač so) pa grem jaz porivat uno kozo, da jo peljem na mesto pa ne gre in pokličem sošolca "Eii, dej pridi pomagat porivat" pa on "Kje, a spredaj al zadaj? " in se začnemo smejat al pa v boulingu: jaz: "Dej, glej da podreš use(kije)" on:"Use, pol pa še tebe baby" pa ne morš da se ne smeješ *[/u] ahahahaha.. aa nabeda.. xdd seej jiiH ne jemLjem resno.. xdd. ja no seej učasih jim zabiJem kako kajLo nazaai. xdd • vanillagirl
• Od: 16.3.2009
• Kraj: Obala
5.8.2009 14:12
maLLLa pravi:
vanillagirl pravi:
Mah, to se sam zaje.bavajo mal..morš štekat te fore, pa nazaj se zaje.bavaj z njimi pa je ;D
Tko je pri meni..ko se pogovarjam z nekaterimi ne manjka takih izjau.. sam nadaljuješ pogovor, pa še kakšno ti vn vržeš pa je Ne jemlji use resno (čeprou nekateri tipi to mislijo haha).. primer pri meni.. Pri telovadbi pospravljamo orodja za preskakovanje (une koze al kar pač so) pa grem jaz porivat uno kozo, da jo peljem na mesto pa ne gre in pokličem sošolca "Eii, dej pridi pomagat porivat" pa on "Kje, a spredaj al zadaj? " in se začnemo smejat al pa v boulingu: jaz: "Dej, glej da podreš use(kije)" on:"Use, pol pa še tebe baby" pa ne morš da se ne smeješ *[/u] ahahahaha.. aa nabeda.. xdd seej jiiH ne jemLjem resno.. xdd. ja no seej učasih jim zabiJem kako kajLo nazaai. xdd sej prau ;D • caj
11.8.2009 14:40
jaz dokazano ne mislim na seks ,
razen pondeljek torek četrtek, petek,sobota in nedelja (v sredo imam post. nič mesa!!!) • Screaam
• Od: 14.3.2009
12.8.2009 12:50
hehehe.. pač tko je ... ta letaa.. (:
pa niso tipi edini • tomijovax3
• Od: 21.8.2009
23.8.2009 12:56
men so babe hujše ! v vsem.. so večje prasice nekatere, več varajo, večjo sranje delajo, nekatere tut bol potrebne.. ampak ne govorim za vse.. pa ne ščitim tut dedou ne.. so vlki ****či nekateri, ampak ne usi ! ampak poglejte si recimo po ii2, ko so kanali.. 30 kanalov je kako so USI .. dedi prasci in tako dalje.. pa je kateri ded naredo kanal za babe da so prasice? ne ni ! ..
moj fant.. sma bla skupi že 4-5 mescov pa sma se tak mal pogovarjala v toplicah o usem tem.. pa je star 15 oziroma 16 bo čez mesec dni.. pa mi je lepo povedu da mi on nebo nikol reko, čeprav vrjetno vem da bi rad.. ampak naj mu rečem sama ko bom priprauljena pa use to, če bom.. pa se je vse dalo pogovort.. in niso usi taki. mam pa prjatlco ble sma si 8 let najbolše, pa mi je zdej fant pomagu da sm vidla kakšna je.. pa je tko potrebna da je bla dva tedna s fantom pa ga je prosla da bi ji dau.. in je pol usem razlagala kko mu ga je vlekla kko sta delala kaj je blo in use.. tko da ni to res • tomijovax3
• Od: 21.8.2009
23.8.2009 13:01
se opravičujem mi je cenzuro prej nardilo .. j.e.b.a.č.i ** no pa da povem ta moja kolegica je 14 bla letos.. za info :S ok da maš res nekoga rad.. pol lahk prej pa use to.. ne pa tko.. samo da =/ pa sploh da pol to tak govoriš in še misli da je tipica kr pač ona je njene sošolke pa ne .. vbistvu pa si je zdaj pravo ime nardila.. od sošolk pa nimam več nobenih prjatl ampak sam prjatle še izven šole • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
23.8.2009 14:38
maLLLa pravi:Tko se meniim z enim Tipom po MSN-u.
ciTiram pogovore: on: in ka deLaš?. jsT: ma gLih bonbone jem. a bi Ti TuuT bonbon?. on: Jaaa.. sam jsT bi ga raj s Tebe pojeduu. aL pa: jsT: vrooč mi je.. pa se mi ne Lubi okna uFnaaT. on: a Ti ga jsT pridem odpreT? jsT: Ja on: okn ti odprem pa še tebe zraun podrem. To pa en drug Tip: on: juTr pa bejš kej deLaT pa ne biiT skos u bajTi. jsT: ja ka pa nej grem deLaaT.? on: pejT okoL bajTe kosiT. uno vrTno kosiLnco sm pa Taj PORIVAT. jsT: porivat ja. xD Lahka bi mi pa prišu pomagaT.? on: Jaa Lahka. sam ka boma zdej porivaLa? kosiLnco aL kej druga?! evo DOKAZANO da ste vsi fanti isti in da usi misLiTe sam na sex.!! am.. tu niso oni krivi, ker ti jih "izzivaš" • anchycka
• Od: 25.5.2009
23.8.2009 16:01
js sm se s tipom menla 3.mesce d je sam spoznou,če je tut men do tega pogowora...sam men pač tut paše ane...sam zdj k swa se widla swa neki počela sam niswa sexala.fantje wsaj powejo,dost punc pa niti ne prizna.ni nujn da sam fantje namigujejo.wsaj tko mam izkušnje...
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
23.8.2009 16:18
tomijovax3 pravi:se opravičujem mi je cenzuro prej nardilo .. j.e.b.a.č.i **
no pa da povem ta moja kolegica je 14 bla letos.. za info :S ok da maš res nekoga rad.. pol lahk prej pa use to.. ne pa tko.. samo da =/ pa sploh da pol to tak govoriš in še misli da je tipica kr pač ona je njene sošolke pa ne .. vbistvu pa si je zdaj pravo ime nardila.. od sošolk pa nimam več nobenih prjatl ampak sam prjatle še izven šole Ja pa bodi še ti do njih nazaj nesramna. Sej če jih boš zaključevala, pa jim neboš pustla da bi te prizadele, jim tak več nebo do veselja ker jih boš lepo zaključla. Zaj jas sem že drugič na totem forumu zasledila, da so kao ene tak nesramne itd. Pa bodi ti do njih nazaj, pa jo vdari magari nazaj, pa bo dovolj mela. Nevem zakaj eni tak nič nea upate pa se pustite da vas matretirajo kak njim paše No, pa glede tega. Tak kot jih je večina povedla, da so punce še hujše. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.