Opraulanje

ajnowajmWEIRD • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 78
Opraulanje 6.10.2009 19:13
Glede tega.
Rada bi slišala vaše zgodbe pač kaj govorijo ljudje o vs in kko se vm to zdi pa če ste že kdaj rešl kšno tako težavo k so vas ljudje šinfal zarad neobjasnenga razloga..
no pač js sm u šoli tko rečen recimo da popularna
in ja valda sm tarča obrekvanja * ampk ne sam za punce ampk tud za fante
pol pa skoz slišm kera kur*a sm jst pa da kadim pa da se režm in nwm kaj še
ampk k slišš use to se spomnš komu si to zaupu in zveš da je biu to tvoj frend / frendica
inja mene je to fuul przadel k se spomnm da sm to zaupala enmu k je zdej ratu največji kreten pa sva se učasih dost družla in sm mu zaupala uglaunm frend mi je biu
on šir te govorice kao kok tipou sm mela pa to ..
pol je pa tle moja frendica zdej biuša k se mi je lagala in use te stvari in sm zvedla da tud zdej k hod na drugo šolo usm u njenmu biušmu klasu govori da se jst režm pa kadim pa nwm kaj še uglaunm O P R A V L J A N J E -.-'
Feel free to tell me your story *
Peace.
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Opraulanje 6.10.2009 19:43
js niti nvem, da bi mene kdo opraulu, pa sm tut precej popularna xD sam ja, mam tak značaj, da mi je precej težko zamert, kr sm tut sama taka da redko kdaj zamerm in se z usakmu čit tku pogovarjam in pol morjo pozabt če jim je blo slučajno kej narobe al pa kej Very Happy
in mam kr dost res uno dobrih frendou k se družmo že od prvega klasa in če bi me slučajno kdo kej opravlu bi mi zihr povedli Smile
vuvu • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 54
Re: Opraulanje 6.10.2009 23:05
pizzzdo.. take ljudi njbl sovražm.. če sta bla ful dobra prjatla k si mu zaupala.. kwa mu je zdj foraa to okol govort.. pa tudi ČE bi bla s nevem kolkimi pa tudi ČE bi kadila pa tudi ČE bi se rezala (jst nevem kaj vse si al nisi) .. ka to folk briga.. pizzdo sj je tvoj lajf a ni?.. Shocked
sj razumem da si popularna pa to.. sam še i treba pol da tvoji bivši prjatli ti to delajo :/:/
sj ludje nevejo prvo pred svojim pragom pomest.. pa pol fajn okol govorijo večkrat tud tist k ni res pa take bedne.. če ti je fouš da si tok popularna naj se u zid zabije... Rolling Eyes
pol pa še k si rekla da ti je frendica lagala.. :/:/ smiliš se mi dejansko.. k si glih mogla naletet na take ljudi k sploh prjatlstva cenit nevejo.. če sploh vejo kwa je to..
jst nism ravno nevem kolk popularna k nism tolk lepa pa to.. sam pa mam velik prjatlov k mi vsak dan se zahvaljo da so me spoznal pa da mi lhka zaupajo pa to.. zame je to prijatlestvo k ti lahko nekomu zaupaš pa tist nau tak debil da bo šu pa bo vse raztrobu.. pa tud če se skregata do konc lajfa.. no vsaj jst nebi tega nardila.. k je čist brez veze... pa da oni lahk tebi zaupajo.. pa si pomagamo med sabo pa se družmo pa to.. čeprav nism nevem kolk popularna.. me pa velik ljudi pozna k mam KAO ful dober karakter pa sm za hec pa to.. (nevem če je to res..ampak kot zgleda pol že).. samo res k so ljudje lahk taki bedaki.. jst jih ne razumem..

lepo se mej pa upam da boš/si našla prave prjatle xoxo
ajnowajmWEIRD • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 78
Re: Opraulanje 9.10.2009 18:13
vuvu pravi:
pizzzdo.. take ljudi njbl sovražm.. če sta bla ful dobra prjatla k si mu zaupala.. kwa mu je zdj foraa to okol govort.. pa tudi ČE bi bla s nevem kolkimi pa tudi ČE bi kadila pa tudi ČE bi se rezala (jst nevem kaj vse si al nisi) .. ka to folk briga.. pizzdo sj je tvoj lajf a ni?.. Shocked
sj razumem da si popularna pa to.. sam še i treba pol da tvoji bivši prjatli ti to delajo :/:/
sj ludje nevejo prvo pred svojim pragom pomest.. pa pol fajn okol govorijo večkrat tud tist k ni res pa take bedne.. če ti je fouš da si tok popularna naj se u zid zabije... Rolling Eyes
pol pa še k si rekla da ti je frendica lagala.. :/:/ smiliš se mi dejansko.. k si glih mogla naletet na take ljudi k sploh prjatlstva cenit nevejo.. če sploh vejo kwa je to..
jst nism ravno nevem kolk popularna k nism tolk lepa pa to.. sam pa mam velik prjatlov k mi vsak dan se zahvaljo da so me spoznal pa da mi lhka zaupajo pa to.. zame je to prijatlestvo k ti lahko nekomu zaupaš pa tist nau tak debil da bo šu pa bo vse raztrobu.. pa tud če se skregata do konc lajfa.. no vsaj jst nebi tega nardila.. k je čist brez veze... pa da oni lahk tebi zaupajo.. pa si pomagamo med sabo pa se družmo pa to.. čeprav nism nevem kolk popularna.. me pa velik ljudi pozna k mam KAO ful dober karakter pa sm za hec pa to.. (nevem če je to res..ampak kot zgleda pol že).. samo res k so ljudje lahk taki bedaki.. jst jih ne razumem..

ej sam si pa pomoje da edina tko k me RES razume ..
jahno js tud upam =/
hf *
vuvu • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 54
Re: Opraulanje 9.10.2009 23:58
ajnowajmWEIRD pravi:
vuvu pravi:

ej sam si pa pomoje da edina tko k me RES razume ..
jahno js tud upam =/
hf *

me veseli^^
malo sem se razpisala (:
ej daj če hočeš me dodaj na msnju al pač.. samo pol mi javi da ti msn pošlem na zasebno:D
fsm ;*;*
la-joie • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 119
Re: Opraulanje 10.11.2009 18:06
...

Nazadnje urejal/a la-joie 29.1.2012 0:50; skupaj popravljeno 1 krat
Ribica • Od: 4.11.2009 • Prispevkov: 102
Re: Opraulanje 10.11.2009 22:31
hei

ok z mano je pa tko no ubistvu se z usemi razumem sam nism z usemi tko frendica mislm sej se **** skup pa use sam tko se pa opraulamo med sabo sam ja no ne govorimo pa lažnih stvari okol pa tko no mislm glede vsega sej vem d to ni glih lepo sam tko no. drgač mam pa ful frendov in tko in ne vem no mislm d me majo ljudje tko no kr radi. aja če pa mene kdo opraula pa mi je kul če mi to pove al kar kol d saj vem zakaj me ne mara glih. tko no js usem k jih ne maram glih to povem no ne glih uno hej js te ne maram sam tko vejo pa pač se ne družm z nimi glih sam pač se razumemo pa gremo skp vn pa use sam to je pa tut nekak to. aja pa tko če kdo kej neresničnega kej o men govori pač rečem da to ni res in da me briga kaj si kdo misl o men. mislm ne obremenjujem se s tem kaj misljo drugi. pa tko no že po naravi sm ful vesela pa za neumnosti :$ pa use tko da ja sm si ze doskat nardila sramoto pa ne uno d zej me je pa sram pa me noben ne mara sam tko d nardim kako ˝neumnost˝.

Sm se kr mal razpisala Very Happy

ja no fajn se mejte pa ne obremenjujte se s tem kaj folk o vs prau k ste sigurn ful uredu taki k ste Very Happy

xoxo, K.
NimNim • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 33
dradga 30.12.2010 1:09
Ne sekiraj se! Mene so tut opraulal,pa prizadel!
Kok noči je blo prejokanih za BV!
Če to opravljajo se jim le nasmehni v fejs.
to jaz počnem zato so me nehale upraulat Smile)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.