pomoč pri frizuri<3

iNcHii • Od: 2.6.2009 • Prispevkov: 38
pomoč pri frizuri<3 22.8.2009 13:54
jst bi pa rabŁa pomoč pri moji frizuri.....zdeŁe u kratkem bom šŁa k frizerju in nevem kakšno frizuro nej si nardim....mam ravne,svetŁo rjave Łase,doŁge maŁ čez ramena in maŁ postrižene na stopničke!! Sm premišŁjevaŁa da bi si nardiŁa fru fru..navadn aŁ pa postran( Łepši mi je postran) pa da bi meŁa še vedno postrižen na stopničke...npr tko:

A mi Łahko prosim poiščete še kšne sŁike podobne tej al pa če mi svetujete kakšno frizuro...hvaŁaa
Čbelca • Od: 26.6.2009 • Prispevkov: 103 • Kraj: seattle
Re: pomoč pri frizuri<3 23.8.2009 13:01
po mojem je najboljš, da si jih še mal pustiš, če ne veš, ka točno hočeš, sicer ti bo lahk žal...
tt dolgi lasje so kul, pol boš ponosna na to, kak maš dolge in to, če si jih boš pustila. no, lahk pa se odločiš glede na to, kako musko poslušaš, npr, če black sabbath, pol veš, da ma ozzy najboljšo frizuro na svetu, in bi jo lahk tt ti nosla, seveda prilagojeno tebi. sicer pa greš lahk k frizerki in tam maš ful tega gradiva in si pogledaš, al ti pa frizerka pove, ka bi ti najbolj pasalo... velik sreče!
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: pomoč pri frizuri<3 23.8.2009 16:40
Meni je najlepše da je fru fru na stran. Pa na ono stran ko maš fru fru da je tam na stopničke že pač kr od fru fruja vstran, al kak naj povem. Na drugi strani pa da maš pač do konca ravne.Pa da je odzadi pač na trikotnik (:
Nekaj takega kot ma tota fru fru:
Klikni za povečavo.

samo pač da ma baba bol dolge lase, pa na trkotnik (:
Re: pomoč pri frizuri<3 23.8.2009 16:48
No k tuki dajate pč dobre nasvete dejte prosm še men svetvt.Kr js mam res fulllll problemou z mojimi lasmi.Pač se težko odločim za neke velike spremembe ampak ta beybi videz mi gre pa tut že na žiuce.No trenutnu mam lase tm nkeje do ramen (rjave) in moji lasje so večinoma usi enako dougi sam spredi so mal krajši.Poleg tega so moji lasje obpno uničeni (konice čist razceplene in lasje potrgani) in zdej mi PROSMMMM svetujte eno pamtno frizuro kr drgač se bom postrigla na balin xD
Tnxx
gangstagirl • Od: 10.3.2009 • Prispevkov: 1
Re: pomoč pri frizuri<3 23.8.2009 20:55
hei

jzt mam pa tut podobno težavo kr nwm kako nei se postrižm. Sad
wem pač d je fain če maš frizuro glede na to kakšno musko poslušaš oz.kakšn stil maš.

in jzt poslušam (gangsta) rap Cool p too in zdei nwm kako se nei pustrižm.

zdei mam pa tko mal čez ramena douge lase-pustrižene na stopničke--uspred pa tak krat fru fru pustrižn na resice.

pa vs prosm če mi lohk svetujete kako nei se postrižm d bo tko bl hip hop stil.al p če kkšno slikco prlepte.

prosm kr res nwm kai nei nrdim pa kmal bom mogla k frizerju.

ful huala...Hf* Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.