Piercing v jezik?• natasaa
• Od: 26.11.2009
Piercing v jezik?
29.11.2009 16:37
A vam je všeć piercing v jeziku? Ga mejbi maš?
..Js sn si ga hotla dat pa mi je blo fuul všeć pa to. Sam potem pa je tip reko,da si ga raj ne dam,ker mi bo vrjetno kasnej žav in tud žvalit se ni fajn z nim.. tak neko železo pto.:D In ja meu je praav. Res bi mi blo žav če bi si ga dala.. ker zdej mi niti ni nek ful všeć pto tak,da jaa .. (= • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
Re: Piercing v jezik?
29.11.2009 16:43
ne nebi ti blo žau, ker lukna v jeziku blazno hitro zaraste. žvalit se je meni total fajn s tem, tistih 35 evrov bi pa že pozabla drugač pa jas mam pod jezikom eniga, pa v jeziku, pa mam gori pa doli bunkico samo pod jezikom mi je že bedno tak da si ga bom počasi vun vzela :p pa za nobenga mi ni žau • natasaa
• Od: 26.11.2009
29.11.2009 16:46
[quote="miaTHEshoe"]ne nebi ti blo žau, ker lukna v jeziku blazno hitro zaraste. žvalit se je meni total fajn s tem, tistih 35 evrov bi pa že pozabla ;)
drugač pa jas mam pod jezikom eniga, pa v jeziku, pa mam gori pa doli bunkico samo pod jezikom mi je že bedno tak da si ga bom počasi vun vzela :p pa za nobenga mi ni žau :D[/quote] ajaaa.:D uuf jih maš pa dosti ja.:D nevem no.. ta občutek,da imaš skoz neko kovino v jeziku.. pa potem ko ješ imaš baje obćutek,da ga boš zram pojedel.. ampk to se že navadiš.:D Kaj pa vem mogoče mi pa nebi blo no.. :D morda malo kasneje za zdaj me je že minilo hehe .:D • miaTHEshoe
29.11.2009 16:51
kovina.. nevem se navadiš hitro • LZyMN
• Od: 29.11.2009
29.11.2009 16:59
Jst ga mam zdej v jeziku prblizno 2 mesca. in mi ni zal da sm si ga dal • miaTHEshoe
29.11.2009 17:03
LZyMN pravi:Jst ga mam zdej v jeziku prblizno 2 mesca. in mi ni zal da sm si ga dal
opozorilo: ne si ga preveč grist, če maš navado, ker ko sem si ga jas pojedla je blo vse ok lahko bi pa šla na operacijo či bi bla kaka večja bunkica pa kake take oblike. ;P • LZyMN
• Od: 29.11.2009
29.11.2009 17:09
miaTHEshoe pravi:
LZyMN pravi:
Jst ga mam zdej v jeziku prblizno 2 mesca. in mi ni zal da sm si ga dal
opozorilo: ne si ga preveč grist, če maš navado, ker ko sem si ga jas pojedla je blo vse ok lahko bi pa šla na operacijo či bi bla kaka večja bunkica pa kake take oblike. ;P ma ne, sej mam kovinske kuglce pa so kr dobr pritrjene pa se 5mm so • Ch0c0laTe
• Od: 30.6.2009
30.11.2009 2:22
js ga tut mam ze kr neki cajta pa mi sploh ni zau.. kr ko si neki ful zelis pa pol imas..nwm meni je ful fajn.. drugac pa js nism mela filinga da ga bom pojedla in sm se ful hitro navadla nanj.. in mi je ql kr prej sm mogla vedno neki met u ustih cne sm si ustnice grizla..tko zdej pa imam neki kar lahk ceu cas "zvecim" ;P
• blondie
• Od: 24.10.2009
1.12.2009 15:38
ja jst bi ga tud mela, sam mi najvrjetneje fotr neb pusto, tk da, lahk kr lpo pozabim ;D_________________ I don't want to close my eyes, I don't want to fall asleep, Cause I'd miss you baby, And I don't want to miss a thing. Cause even when I dream of you, The sweetest dream will never do, I'd still miss you baby, And I don't want to miss a thing. <333 • Ch0c0laTe
1.12.2009 23:34
blondie pravi:ja jst bi ga tud mela, sam mi najvrjetneje fotr neb pusto, tk da, lahk kr lpo pozabim ;D
moji tud niso dovolili..pa sm kr kes zbrala pa sla nrdit • blondie
• Od: 24.10.2009
2.12.2009 13:38
Ch0c0laTe pravi:
blondie pravi:
ja jst bi ga tud mela, sam mi najvrjetneje fotr neb pusto, tk da, lahk kr lpo pozabim ;D
moji tud niso dovolili..pa sm kr kes zbrala pa sla nrdit ma ja, sej bi js tud lahk to nardila, k fotr je itk sam 2 dni na tedn doma ( kr pač ma tako službo an ) in tk neb opazu, sam predn d js dnar zberem lahk traja tud 2 leti ;D • Ch0c0laTe
2.12.2009 15:29
blondie pravi:
Ch0c0laTe pravi:
blondie pravi:
ja jst bi ga tud mela, sam mi najvrjetneje fotr neb pusto, tk da, lahk kr lpo pozabim ;D
moji tud niso dovolili..pa sm kr kes zbrala pa sla nrdit ma ja, sej bi js tud lahk to nardila, k fotr je itk sam 2 dni na tedn doma ( kr pač ma tako službo an ) in tk neb opazu, sam predn d js dnar zberem lahk traja tud 2 leti ;D mja kaj si dajas na stran od zepnine..al pa nwm ce ti dajo za u solo za si kupit za jest..jes ze doma in si das uno na stran..pa ksno nono mal prasas • sara16
• Od: 5.10.2009
2.12.2009 20:44
natasaa pravi:A vam je všeć piercing v jeziku? Ga mejbi maš?
..Js sn si ga hotla dat pa mi je blo fuul všeć pa to. Sam potem pa je tip reko,da si ga raj ne dam,ker mi bo vrjetno kasnej žav in tud žvalit se ni fajn z nim.. tak neko železo pto. pač jaa.^^ jz ga tot mam.*(: pač ubistuo prve dni mau boli. pol se pa itak navadiš pa lahk normalno govoriš tk kot da ga neb meu.*(: čprau je jest mau zoprno pa dobro. ^^ jz si ga vn dam dokler.* • scar tissue
• Od: 9.10.2008
3.12.2009 19:56
hmm .. men je fuuul zakon pirs u jeziku (;
drgač pa se je zgodilo : ena je šla k profiju in ji je zadeu žiuc in ne okušaa veeč ;S pa bajee mi je sestirčna rekla d ti začene jezik čez neki časa gnit .. jst bi ga ful mela sam si neupam ker bi blo preveč tvegano ;D ju3 mi nardi prjatlca pod jezikam *-* |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.