newem kaj naj nardim!!!!

any • Od: 26.5.2009 • Prispevkov: 60
newem kaj naj nardim!!!! 16.12.2009 19:00
heloo! mi lahko kdo pomaga? prko msnja sm spoznala enga fanta. z njim sm se tut dubila in mi je biu ful simpatičn. po tem sva se dobila še dvakrat in ko sva se dobila zadnič me je uprašau če bi hodila. js sm rekla ja sam zdj sm ugotovila da nism čist sigurna .. tko je. simpatičn mi je zna me nasmejat pa to sam bi biu moj prvi fant. ugalunm js nevem če mi pomeni dovolj da bi lahko hodila z njim... kaj naj nardim? mi je pa reku da je zaljubljn vame ampak nism prepričana da se lahko zaljubš u enga k ga prvič vidš...
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: newem kaj naj nardim!!!! 16.12.2009 19:47
bodi z njim najprej za zabavo, da ni dougčas in to. itak lahko zraste pol to na neki večjega.. ampak po treh srečanjih v živo je to mal tko no..ne vem kako lahko kr rečeš ja..

ko te bo nategnu, k boš rekla ja, ti bo tut lahko žau.. misli punca, drugače ti v življenju ne bo najbolj prijetno.
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: newem kaj naj nardim!!!! 16.12.2009 20:05
any pravi:
heloo! mi lahko kdo pomaga? prko msnja sm spoznala enga fanta. z njim sm se tut dubila in mi je biu ful simpatičn. po tem sva se dobila še dvakrat in ko sva se dobila zadnič me je uprašau če bi hodila. js sm rekla ja sam zdj sm ugotovila da nism čist sigurna .. tko je. simpatičn mi je zna me nasmejat pa to sam bi biu moj prvi fant. ugalunm js nevem če mi pomeni dovolj da bi lahko hodila z njim... kaj naj nardim? mi je pa reku da je zaljubljn vame ampak nism prepričana da se lahko zaljubš u enga k ga prvič vidš...

no ja...bodta pač skup ane...pa opazuj kk se bo obnašu...če te bo kj k sexu nagovarju pa to.js sm isto vidla ga dwakrat p swa bla skup pol naprej.zdj kmal bo 4 mesce odkr swa skup.pa mi je ql k use upoštewa če mi kj ne paše.tk da probita,mogoč ti bo ql.
BuBu • Od: 25.3.2009 • Prispevkov: 245
Re: newem kaj naj nardim!!!! 16.12.2009 20:13
jz bi rekla d še naprej mal glej kko se obnaša. pa a so čustwa pristna..potem pa če ti postane ušeč se odloči.. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.