zapleteno med nama

endorphine • Od: 18.4.2009 • Prispevkov: 16
zapleteno med nama 18.10.2009 15:39
no situacija je taka:

mam najbolšo frendico, je eno leto mlajša od mene (zdej 3.letnik.). ona ima enga sošolca,s katerim se je vedno ful družla in sta se ful štekala. jz sm ga poznala sam na videz tko, do pred kšne 8 mesci.
takrat je biu pol šolska prireditev al kko bi rekla in ga je on vodu Smile pač tist kar je blo programa.
po tem smo se še neki pogovarjal, torej on, jz, moja bestika, pa pač kdor je še uleteu zraun, in se je on men zdeu ful vredi. sam takrat je blo dost alkohola, tko da ne šteje lih. od takrat sva se u šoli tko zmeri pozdraula in to.
kšn mesec po tem je meu on z bendom nastop, in sva s frendico valda šle gledat. in takrat, nevem zakaj, ampak jz sm se totalno zalubla vanga. tko res mooočno. po tem nastopu smo se začel več družt in neki časa sva si tud ful pisala mesiče neki in tko, sam pol se ni nč razvil iz tega. bla sva sam frenda.
proti koncu šolskega leta je biu še en žur, kjer je biu tud on in ceu njegou bend. biu je dost pijan. zvleku me je pred njih, me prjeu za rame in me tko čiz veselo predstavu pa to, in smo se tko dost zaštekal. jz sm bla tm z dvema drugima frendicama uradno, tko da sm skos hodila od enih do drugih in itak sm še poun folka poznala, tko da nism vedla, kaj on počne, sam usake tok časa je pršu mim, se nasmeju ipd. jz sm bla trezna takrat popounoma. on je pa tko komiru in mene je to ful žiuciral, k sm res neki prčakovala od večera in ni blo iz usega skupi nč, in tko je pršlo do tega, da sm ga jz čiz, rečmo lepš, okregala. rekla sm mu, da sm sam zarad njega tm in kaj se gre in to, in pol sm šla stran in res jokala tm unima dvema frendicama, njemu pa tačas res ni blo nč jasn. pol smo me šle, in pr uhodu je stau on, me tko prjeu za roke, pa reku oprosti in nej se mamo lepo. poslovile smo se in šle. nism vedla kaj si nej mislim.

tisto noč je pol moja bestika, k žal ni mogla it na ta žur, čprou si je ful želela, ga poklicala, sam jz do takrat še nim nč govorla z njo in ni vedla kaj se je zgodil. reku ji je da sm pač bla jz ful slabe volje, in da smo pol me ful prehitr šle, in da mu je bedno.
pol k smo se spet vidl u šoli, sva se sicer neki pogovarjala o tem, ampak nisva nekak pršla do konca, ker jz nism hotla priznt, da sm zalublena v njega. in do konca šolskega leta nisva tega razjasnla, k je blo mene ful preveč sram to priznat.
pol je šou on za cele počitnce na morje, tko da se nisva kej velik slišala. kolkr vem, je bla tm ena tud ful zalublena vanga, in sta bla na tem, da bi neki mela, sam se je on pol zadn trenutek premislu in ji reku da ne. in zdej nista skupi, drugač pa nevem kko je.

jz sm celo poletje ful delala na tem, da bi ga pozabla in sm počela **** in tko naprej, ampak ko sm ga zagledala prvi šolski dan, se mi je use podrl. zdej sva frenda. bli smo skupi na eni ekskurziji in smo se ful velik družl, pogovarjal in use. sam on se zdej nekak čudn obnaša...mislim bl čudn kot ponavad Smile ta moja bestika tud pravi da je še ful bl očitno d se skos pretvarja, in da sploh nima on nobenga, k bi se res pogovarjou z njim in ga razumeu.

ker on je tak: ful ma nizko samozavest, ampak tega skor noben ne ve/ ne opazi. on je pousod zraun, in se skos obnaša kt d ma dobro samopodobo, ampak u resnici on sploh ni tak. on je taka nežna dušca in romantičn in ranliu, ampak se usem kaže kt d ma velik ego in se skos neki zafrkava in zlo so redki trenutki, k je tak k u resnici. on se ful noče kazat ludem tak kt je, ker se boji, da bi bli pol preveč razočarani.t a moja bestika tud pravi da je še ful bl očitno d se skos pretvarja, in da sploh nima on nobenga, k bi se res pogovarjou z njim in ga razumeu.
ampak jz ga mam res zlo rada, takga kt je, in mislim da je popoun z usemi svojimi napakami.

kaj bi vi naredl na mojmu mestu?

omg, kok sm se razpisala Smile ko sm enkrat začela, sploh nism mogla nehat. upam d se bo dal komu brat in da mi bo kdo povedu kaj nej nrdim Smile
hvala^^
dari • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: zapleteno med nama 18.10.2009 18:49
ja če ga maš res tolk rada mu povej ...
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: zapleteno med nama 18.10.2009 20:38
prvo probi zvedet či si mu všeč pa či je pripravlen met kaj s tabo.. pa či bota gdaj na kakem takem žuru pa malo zaserita pa tak.. pa bo se ziher razvilo či si mu vsaj všeč Very Happy

vlko sreče Very Happy

hf :*
endorphine • Od: 18.4.2009 • Prispevkov: 16
Re: zapleteno med nama 20.10.2009 6:36
dari pravi:
ja če ga maš res tolk rada mu povej ...

ja sej bi ampak se bojim da bi to pol uničl ceu odnos, k ga do zdej mava...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.