pogled

kaj vam je pri puncah najlepšeee
oči
60%
 60%  [ 6 ]
lasje
40%
 40%  [ 4 ]
roke (nohti)
0%
 0%  [ 0 ]
usta
0%
 0%  [ 0 ]
nos
0%
 0%  [ 0 ]
vrat
0%
 0%  [ 0 ]
Skupaj glasov : 10

karavanserai2 • Od: 18.2.2010 • Prispevkov: 8
pogled 18.2.2010 12:48
mene zanima v katero točko moraš gledat punci medtem ko z njo počneš karkoli
se mi je že zgodilo a sem zaradi tega ostal sam pač pustla me je
pa bi vas (bolj izkušene ljudi) prosil če mi lahko to vse razložite!

v naprej hvala!

David.H
nikica • Od: 11.3.2009 • Prispevkov: 33
Re: pogled 18.2.2010 13:16
Če prou razumm te je pustila zto k nisi u pravo točko gledu al kko? xD.
Pol ni normalna razn če si ji skoz u dekolte gledu..
No uglaunm...Men je fuul lepo če me moi lubi u očii pogleda.Pa tut tk se mi zdi da z očmi lohk dost poveeš..
Absolutno je ne gledat u joške al pa rit ane..xP
Drugaač pa neveem mogoče ustncee...Pa mislm da tut ku bo taprava pršla neboš rabu razmišlat kam jo gledat&kje jo prjet itd. Ker to pride samo od sebee..Ne obremenjui se preveč stem..Pa tut če te bo imela radaa potli te nebo pustila zarad ene brezvezne stvari..Aja pa ku ji daš lupčka nee gledaat..x) Morš met zaprte uči..
Am drugač pa nevem kai si ti delu z nio da te je pustila...
Pa čist tko.Ne preveč prehitevaat.Men neb blo kul če bi moi takoi nevem kie me šlatu ane...ampak to je tud od punce udvisn..
Zdei nevem če sm ti kei pumagala..Ampk oki..Ueeelik srečee..(;
papa
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: pogled 18.2.2010 14:08
lol..ko se pogovarjaš nej bi blo drgač vljudno če se v oči gleda ane.

ampak tle je psiha ful akvtivna. Dost ljudi pogledujo po različnih delih obraza, te pogledi pa tut različno pomenjo. Odvisno kam gledaš. Če gledaš v predelu okoli oči, nej bi biu to zgolj prijateljski odnos, v predelu ustnic in nosu je to že bolj ljubezenski odnos.

In tako naprej. Zdej če gledaš stran ko se z nekom pogovarjaš je pa mal drgač..sploh če si ti poslušalec.

ampak dvomim da te je pustila zarad tega ker je nisi gledu v tapravo točko.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.