ZVEZA-TIP

smeXi • Od: 16.8.2009 • Prispevkov: 18 • Kraj: ljubljana
ZVEZA-TIP 16.8.2009 19:46
ali je normalno če je tip 6 let starej od punce...jst sm 16 on pa 22...sm nism prepričana al mu gre sam za sexs al ne...kaj vi menite??
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: ZVEZA-TIP 16.8.2009 20:02
ja to boš pa sproti ugotovila. je razLika ampak ni tko hudo..
počaakii newm en cajt pa če ti bo fejst začeu težit za khm. boš vedla kulk je ura Wink
kaiix13 • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 42
Re: ZVEZA-TIP 16.8.2009 20:08
tk tk. ni pa panike. Wink
če ti bo pa slučajno začeu pa ga pol tkoj pust. tut če ga maš ona fuul rada. pol te pa posil pa ta .. pa ni lih dobro.
uživej.
smeXi • Od: 16.8.2009 • Prispevkov: 18 • Kraj: ljubljana
.. 16.8.2009 20:10
sj drgač sva že k sm jst tud hotla..
sm predn sva se me je kr dost dotiku pa to pa še en mesec nisva skp..
Re: .. 16.8.2009 20:58
smeXi pravi:

ja no lej..
ja pust mu dokler ti sede. če ti ne d se te dotika mu povej d ti to ni ušeč.
tko real mu povej u živo. če bo pa še hotu.. je pa lahko to kot nasilje, pač usaj mislm dokler nisi stara 18 al nwm no nism prepričana. pa če že gresta tko km wn ane pejta usaj na vidmo mesto, ker pol recimo d ti ni kul še vedno lahka zaupijš ane pa ker pride, tm u gozdu al pa ke pa ni nobenga, mislm mau možnosti d je kdo ugozdu. Wink
Re: .. 16.8.2009 21:00
kaiix13 pravi:
smeXi pravi:

ja no lej..
tko real mu povej u živo. če bo pa še hotu.. je pa lahko to kot nasilje, pač usaj mislm dokler nisi stara 18 al nwm no nism prepričana. pa če že gresta tko km wn ane pejta usaj na vidmo mesto, ker pol recimo d ti ni kul še vedno lahka zaupijš ane pa ker pride, tm u gozdu al pa ke pa ni nobenga, mislm mau možnosti d je kdo ugozdu. Wink

vdino mesto* oz. pač nekam ker je tko kšn folk. - tko sm misnla x)
mikana • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 98
Re: ZVEZA-TIP 16.8.2009 22:24
razlika ni kej preveč...
sam pač mal pazi kr mal drgač ramišlja kukr ti vrjetnu:)
drgač pa kukr je ena rekla bodta na vidnemi mesti če bi si on slučajnu kej preveč upu,
in ne bi tel nehat tut če bi mu ti jasno to povedala
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: .. 17.8.2009 12:45
kaiix13 pravi:
kaiix13 pravi:
smeXi pravi:

ja no lej..

vdino mesto* oz. pač nekam ker je tko kšn folk. - tko sm misnla x)

lohk si ti star 50 pa če nočeš da se te kdo dotika je to nasilje.Wink
ker dost kera ko je poročena je že tožla svojega moža za posilstvo. in tudi dobila tožbo.. ni važn kok si star.Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.