Zlomljen nos?

PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Zlomljen nos? 20.11.2009 20:29
je že mel kdo nos zlomljen? včeraj se mi je kri iz nosa vlila za kake 3min, pol je pa nehalo, samo zdaj me pa ful boli. čisto malo je zatečen, da bi bil pa ukrivljen pa ni videt. samo ful me boli na določenih mestih. ve kdo?

kaj pa če bi šla k zdravniku, kaj to ti tam slikajo al kaj naredijo? samo sem čula da ful nekaj boli če ti dajo tampon notri(al kaj pač) pa pol ko ti ga ven potegnejo tak da jas nebi tega ne.. kaj se lahko to samo kak popravi?
Re: Zlomljen nos? 20.11.2009 22:38
jah...na srečo še nism imela nič zlomljenga..heh.
pač počakaj kaka 2 dni..pa še te bo še naprej bolelo pa ide k zdrauniku..ampak res nwm kaj dela..to z tamponi pvič čujem..
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Zlomljen nos? 20.11.2009 22:57
am.. ja najbolše da res počakaš enih par dni pol pa greš k zdravniku..
moj sosed je šal na slikanje.. to z tamponom.. pa je reko da ne boli neke.. ampaak njemu so pol mogle ravnat nos ker je mel kost premaknjeno(?) al nekaj pač..
in to je baje bolelo ko prasica..
upam da je vse vredu.
<3
Re: Zlomljen nos? 21.11.2009 11:21
ja saj danes je drugi dan, pa me še kar isto boli pač tu spodaj.. nevem, jas sem misla da bi se to samo nekak skup naredlo, samo se drugač bom pa šla v pon k zdravniku.. samo ful nebi ne, ker baje ko ti tisto ven potegne ful boli.. eh bom še vidla, tnx anyway (:
Re: Zlomljen nos? 21.11.2009 11:51
Kaj si se kam vdarla al pa zaletela al kaj si delala?
saj če ne zgleda nič narobe menda ni. al pa. nevem
Re: Zlomljen nos? 21.11.2009 12:25
miaTHEshoe pravi:
Kaj si se kam vdarla al pa zaletela al kaj si delala?
saj če ne zgleda nič narobe menda ni. al pa. nevem

mja v okno sem se zaletela. jas saj ja pomoje tudi ni, samo nea vem zakaj me pa te tak boli. ker mama je rekla da maš te zlomljen nos ko maš tu spodaj tako neko bunkico, jas je pa niam pa me samo boli... piz*arija, ti pravim (:
Re: Zlomljen nos? 21.11.2009 16:46
Eh ni. ker nisi menda šprintala do okna pol pa bum Very Happy če sem jas laufala pa sn prek torbe zletela pa sn se s puuuunega v steno zaletela pa odpelala dol pa po štekaru čist nos ogulila pa me je bolelo ko sto mater ene 3, 4 dni pa nisn nikam šla pa nisn mela strto pa nič Very Happy te še ti nimaš ko si se v okno zaletela Very Happy
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: Zlomljen nos? 21.11.2009 16:47
aja pa kri mi je tuji lila enih 5 minut spunega Very Happy tak da se ne sekiri. nimaš zlomleniga Razz
Re: Zlomljen nos? 21.11.2009 18:07
ja pa če veš kak me boli, če si samo potipam mi je že žal da mam roke.. (:
ja pa to se nisem tak malo zaletela da bi me samo oplazlo, ampak sem kr vrei not ruknla.. eh, se ni zlomlen, ne ni, ne sme bit (:
thank you!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.