homoseksualci• kokos
• Od: 14.9.2009
homoseksualci
14.9.2009 19:21
...povejte kaj si mislite o njih...če je mogoče gdo..MENE NE MOTIJO....SAMA PA NEBI BLA NIKOL:d • PinkShue
• Od: 22.12.2008
Re: homoseksualci
14.9.2009 19:29
Mene ne motjo..so mi kr kul pa to in res nimam nič proti njim! Tut js ne bi bla..zaenkrt pa mislm da tut u prihodne me ne bo nč tazga prjelo. xD
Na k**** mi pa grejo ljudje k jih tko zlo motjo in jih zatirajo pa te fore kr po moje ma vsak pravico bit to kar je in se mu ni potrebno spreminjat samo zato ker nekomu ni všeč. • massq
• Od: 10.9.2009
14.9.2009 20:51
tut mene ne motjo..sj ubistvu se lhko zgodi da sploh neboš pošinu da je nekdo pč drugač usmerjen dokler ti nebo sam tega povedu..a prej ti je loh biu kul pol ti pa nemore bit več al kaj? nima smisla..men so čist kul ludje in itak so lhko ful dobri tko za pogowore al pa kj podobnga k učasih se tut nrdi da te tak člouk bl zastop k ostali pa ti zna bl pomagat...tut js nism in nebi bla..ampak sj oni k pa so si pa nemorjo nč pomagat ubistwu. takšni kt so so..
• queenqueen
• Od: 6.9.2009
14.9.2009 20:57
men so tut čist ql. in mi je katastrofa kuk majo ljudje predsodkou do tega. in jih majo res ful! na žalost! ne jst tut ne bi bla homo, ampak nimam pa res nobenih problemou z nimi. in tut poroke se mi zdijo čist kul, kr nvm zakaj se dva človeka k se mata rada ne bi smela poročit. edin to s posvojitvijo otrok mi je mal tko, pa ne k bi misnla da pač dva homosexualca ne bi bla dobra starša, najbrž bi bla bolša od velik drugih, ampak mi je žou otrok, kr bi mel zlo kruto okolico ki bi mela pol tut do nih zlo vlke predsodke in bi jih grenila lajf res ful....
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
17.9.2009 15:22
Jas jih obravnavam čisto normalno, pa mi je vseeno če je en bi, al pa homo. Človek je človek. Mene bolj zanima kot človek, osebnost, ne pa to s kom spi. Pač ljudje smo ljudje, vsi smo iz krvi in mesa. (:
Drugače pa tudi zagovarjam poroko med homosekcualci in posvajanje otrok. Kolko revčkov je na svetu, ki si zaslužijo ljubezen pa skrb, pa naj bi to prepovedali? Pa eni ko jih posvojijo 16 npr, pa jih niti pogledajo ne, homoseksualci pa naj nebi smeli? bedna izjava zamene.. Pa tak.. pač "hecno" mi je blo ko smo šli zadnjič v Kolosej.. pač tam v oni lokal, ker smo še meli pol ure.. Pa je prišo kelnar, tak čisto očitno je blo da je pač gej.. Pač oblečen je bil po njihovi "modi", hodo je tak itd.. Pa sem si pač naročla cockto, pa pač sem mu še rekla naj mi slamico prinese.. Pol je pa pač prineso pijačo, slamico pa je seveda pozabo.. Pa je tak reko: jooj kaj pa zdaj. se opravičujem. pridem takoj. minutka!.. No in pol on pride nazaj s celo ono kišto al kaj pač je ko so slamice noter (: Pa se tak priklone pa mi reče: No, zdaj si pa le izberi svojo najljubšo barvo. hahha..nočem bit nesramna al pa kaj, samo mi je tak hecno sao. Pa simpatično =P .. Pa saj smo se vsi zadrževali da se nebi tak na glas smejali pa to, pa jas če mene na smeh prime mi je ful hudo govorit, pa sploh če nočem pač grdo "ravnat".. Pa oni zadi ko so sedeli so se vsi tak režali, pa sem se še pač jas začela ker res nisem več mogla zdržat, pa je pač pol kolega reko eni kolegici kao da je mela nekaj.. da je zgledalo da se njej ubistvo režimo.. heheh samo je res taki biil. (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
17.9.2009 15:26
queenqueen pravi:men so tut čist ql. in mi je katastrofa kuk majo ljudje predsodkou do tega. in jih majo res ful! na žalost! ne jst tut ne bi bla homo, ampak nimam pa res nobenih problemou z nimi. in tut poroke se mi zdijo čist kul, kr nvm zakaj se dva človeka k se mata rada ne bi smela poročit. edin to s posvojitvijo otrok mi je mal tko, pa ne k bi misnla da pač dva homosexualca ne bi bla dobra starša, najbrž bi bla bolša od velik drugih, ampak mi je žou otrok, kr bi mel zlo kruto okolico ki bi mela pol tut do nih zlo vlke predsodke in bi jih grenila lajf res ful....
Ja lahko da bi jih **** al pa kaj.. samo meni se zdi da se že zdaj vse bolj vsi zavedamo da pač to ni nič takega, pa pomoje bo slej ko prej blo vlko takih primerov.. pa nebo pomembno kake starše maš--> pač al ženska + moški, al m + m al pa ž + ž ne.. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.