Bi si spremenil/a spol?

new • Od: 23.5.2009 • Prispevkov: 85
Bi si spremenil/a spol? 5.10.2009 22:12
No da dam eno novo temo.
Pč pa me zanima kir spol ste, pa če ste naprimer že kdai razmišlal da bi bil raii druzga spola..(.npr.pol blo pa to bolš pa ono..)...
al vm je ta spol k ga mate čist všeč Very Happy Very Happy Very Happy
Spremenu se men zdi da si ga neb pa ben..ali pač?

have fun.^^ Wink

punca: sem srečna ker sm ženska.Very Happy ...ja jest sm punca...

fant: sem srečen ker sem moški. Very Happy
005 • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 509
Re: Bi si spremenil/a spol? 5.10.2009 23:18
včasih mam res žeLjo da bi bLa fanT...zaradi ženskih dnevov pa zato ker lahko fu*aš gdaj hočeš...ker pr punci je težje saj če bi hotla ****...je z mehkim ičom bolj težko..če si pa fant pa je le ogromen ko "naraste" in ga lahko vtakneš kam hočeš.xD xD...pać ja...čudne mam ampak Ok.That's me.I'm so crazy.xD <3
pinkbubble • Od: 14.7.2009 • Prispevkov: 49
Re: Bi si spremenil/a spol? 6.10.2009 15:40
eh kr neb bla fant ... pol bi blo čudn če bi jih pecala Razz
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Bi si spremenil/a spol? 6.10.2009 18:49
učas se mi zdi, da bi blo bolš če bi bla fant,ampak na to pomislm sam na tak način, da kao 'blagor fantom' xD in spola si sploh nebi hotla spremenit Smile
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: Bi si spremenil/a spol? 6.10.2009 20:43
mmmmm

spol?spremenu? MISLM da NE

sm pa že velikrat razmišlou Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.