Black Eyed Peas - I Gotta Feeling --->Kul Komad<---• SpeeDsterZ
• Od: 6.4.2009
Black Eyed Peas - I Gotta Feeling --->Kul Komad<---
10.8.2009 21:34
Sigurno ste že po radiu slišal pesem I Gotta Feeling by Black Eyed Peas.... Zdi se mi da ga ta komad raztura....
Evo tukaj mate Link [link] Mora vam biti všeč • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: Black Eyed Peas - I Gotta Feeling --->Kul Komad<---
10.8.2009 21:42
Ko sem bla še mlajša so mi bli BEP najjači band. =P
Stare pesmi se mi zdi da ful razturajo, zdaj pa je kar nekaj.. Am Boom Boom Pow sploh nima neke melodije.. mislim pač, saj za plesat je fajn pa vse.. samo se mi zdi da so včasih ful boljše vse delali.. Pred kakim letom ko o njih ni blo ne duha ne sluha, sem na vse revije pisala kaj je zaj z njimi, pa so v bravotu napisali, da so kao razpadli.. hah.. paa doro no.. ka te vem.. zdaj mi niso več všeč, ker sem prešaltala na malo drugačno glasbo.. (: • Insane
• Od: 12.7.2009
11.8.2009 0:31
PorceLan pravi:Ko sem bla še mlajša so mi bli BEP najjači band. =P
Stare pesmi se mi zdi da ful razturajo, zdaj pa je kar nekaj.. Am Boom Boom Pow sploh nima neke melodije.. mislim pač, saj za plesat je fajn pa vse.. samo se mi zdi da so včasih ful boljše vse delali.. Pred kakim letom ko o njih ni blo ne duha ne sluha, sem na vse revije pisala kaj je zaj z njimi, pa so v bravotu napisali, da so kao razpadli.. hah.. paa doro no.. ka te vem.. zdaj mi niso več všeč, ker sem prešaltala na malo drugačno glasbo.. (: oni drugače niso razpadli pač premor so imeli.. pa Fergie je mela solo kariero zmes pa take fore.. meni sta te2 novi pesmi ful zakon.. samo se strinjam z tem da so tiste tastare še vedno najbolše.. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
11.8.2009 11:12
Insane pravi:
PorceLan pravi:
Ko sem bla še mlajša so mi bli BEP najjači band. =P
Stare pesmi se mi zdi da ful razturajo, zdaj pa je kar nekaj.. Am Boom Boom Pow sploh nima neke melodije.. mislim pač, saj za plesat je fajn pa vse.. samo se mi zdi da so včasih ful boljše vse delali.. Pred kakim letom ko o njih ni blo ne duha ne sluha, sem na vse revije pisala kaj je zaj z njimi, pa so v bravotu napisali, da so kao razpadli.. hah.. paa doro no.. ka te vem.. zdaj mi niso več všeč, ker sem prešaltala na malo drugačno glasbo.. (: oni drugače niso razpadli pač premor so imeli.. pa Fergie je mela solo kariero zmes pa take fore.. meni sta te2 novi pesmi ful zakon.. samo se strinjam z tem da so tiste tastare še vedno najbolše.. ja sej zdaj vem da sta fergie pa will.i.am solo delala.. samo prej nisem vedla. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.