sex od zadaj• tt_
• Od: 25.6.2009
sex od zadaj
28.11.2009 12:26
haii mene pa zanima če preizkušate tudi sex od zadaj ?? če ga kdo že je pa če ful boli pa to ker jas sem hoto z eno pa nikak ni šlo... ker jo je preveč bolelo .... tako da ste že kdaj to sprobale in kako ste se ob tem počutle
• dolce
• Od: 26.9.2008
Re: sex od zadaj
28.11.2009 12:34
zaenkrat mi je cist vsec od spredaj.
• natasaa
• Od: 26.11.2009
29.11.2009 16:43
Ja res je da od zadaj bolj boli .. kako se ob tem počutiš? morem povedat,da je faajn ja.:) predlagam da prvo mal od spredi .. potem pa greta še mal menjat pozo pa greta od zadi bo vrjetno majn bolelo.. ampk ti ji sam reč,da naj mal potrpi pa ji ne bo žaw.;)
• TheSecondOne
• Od: 20.9.2009
29.11.2009 22:47
Zelo priporočljiva je uporaba lubrikanta. Drugače pa če jo preveč boli nehajta in se tega lotita ponovno drugič. Saj se s časom navadiš... in pri tem uživaš.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.