Problemi z miško..please HELP
• krenaizveleja
• Od: 31.12.2009
Problemi z miško..please HELP
2.9.2010 19:00
Okj mam problem z eno mojo sošolko, ko je taka miška ful je sramežjiva pa tiha pa taka... In zraun tte sošolke sm js lani pr tja pa pr mat sedela...zato ko je moja bf bla pousot u prvem js pa u 2..pa kr nas je blo pr mat 6 punc prve 2 sta ble bff druge 2 sta ble bff zato sm se js pol zraun tte osebce x usedla...pač pr mat pa tja smo bli isti ludi..tk da sm pr tja tut zraun nje sedela......Sam mi je blo ful bedno zraun nje sedet..probala sm se zraun nje menit sj mi je kr uspelo..drgač sm se pa zraun enga sošolca menla ko je sedeu uzadi...Pa lani je bla ona v 3 pr sluki tk da sm tam lahk zraun ene druge sedela...
Letos pa so se nivoji ful spremenili...pa je pršlo ful nouga folka..pa to...pa je tta x tut pršla zraun enih v slouko 2 nivo..pa so hotle 3 zraun emne sedet ena od tttih je bla tta x druge 2 sta ble face..pa me je ana od fac oprašala če lahk zraun mene sedi pa sm rekla ja itak...pa sma se že usedle pa pride una x pa gleda tam u naju tk žalosntno..pa reče faca a bi ti zraun nje sedela..pa je rekla okj....sta se še tam neki pogovarjale...js sm pa rekla da mi je useen zraun kere sedim..(no ni mi blo) in tk je blo pr ush predmetih ko so nivojih drgač tk zraun moje bf sedim.... in rezultat je da me zj ful zasleduje....tk ko se namalca pride k moji mizi pa me čaka pa skos neki za mano hodi..(ful nima frendic sam mene pa še eno) pa zj pr tja mat pa slo skup sedima to pa mi gre ful na k*** kr je ful dougocajtna..(nočem bit nesramna sam...)č Ful doug sm napisala vem..sam to me že ceu dan muči...ka naj naredim da mi da mir ...alpa saj da se drgač usedem...nočem bit zraun nje...a sm ful nesramna??..okj ful mam slabo vest sam tk je....prosim pomagite • pk4life
• Od: 20.7.2010
Re: Problemi z miško..please HELP
3.9.2010 17:55
najprej: hahahahaha nimam pojma kdo zej s kom pa ke sedi u kermu razredu in kukrkol.. hahaha
p še resno: najbolš je če ji mal pč pomagaš d spozna folk.. če jo probaš uklučt u družbo ne.. pol bo oa mela weč frendow pa še teb nau skos n wratu sedela.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Amy Lee
• Od: 14.7.2010
4.9.2010 14:01
jst tut nimam lih velik prjatlou u classu in pol jst čist razumm to tvojo "miško" vrjetno sploh ne ve da ti gre na živce in si samo hoče iskat družbo. ti sploh ne veš ko je enim to težko! če je res tko zloooo dougočasna ji res probej zrihtat kšno družbo. glede teh dougočasnih ljudi pa sploh ne morš vedt če so u resnici tok dougočasne mogoče se hoče sam predstaut v najbolši luči ? • Jok3r
• Od: 22.7.2009
4.9.2010 16:16
Ես կարծում եմ, որ խոսում ենք սլովեներեն
• Amy Lee
• Od: 14.7.2010
4.9.2010 16:54
Jok3r pravi:Ես կարծում եմ, որ խոսում ենք սլովեներեն
um...?! • pk4life
• Od: 20.7.2010
4.9.2010 17:00
Jok3r pravi:Ես կարծում եմ, որ խոսում ենք սլովեներեն
hahahaha jz tut.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.