Mnenje o glasbi...• dari
• Od: 8.3.2009
Mnenje o glasbi...
28.10.2009 23:04
Mene ful zanima kakšno mnenje mate o različnih zvrsteh glasbe, kaj vidite v tisti glasbi, kaj vam pomeni zakaj poslušate tako zvrst glasbe in itd.
No jst poslušam bl Hard rock pa tako (Guns n Roses ITAK.. !!) No pri meni ima kar dosti pomena besedilo mora imet nek smisel zgodbo(in seveda las pevca da dobro poje pa to) , potem je seveda kitara (soloti) da je neka dobra melodija, da ni neka poceni melodija ki jo sestaviš v 1 minuti , potem pa pridejo še bobni in ritem ta pa mora bit bolj razgiban, no učasih mi pašejo tudi mirne pesmi tam pa je veliko več poudarka na besedilu in umirjeni melodiji. Rad bi poudaru še dve zvrsti muzike ki bi rad o njih slišal mnenje : tehno in balkan .. !! • dari
Re: Mnenje o glasbi...
29.10.2009 14:32
Kej bo kdo kej napisou al ste ostali usi brez besed???
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
29.10.2009 17:29
Ja ne.. meni je pune **** da en ko posluša nevem npr. ceco reče da so mu evanescence fajni ne.. mislim po kaki logiki? saj ne da bi mela kaj proti, samo doro no, ne moreš tote kuzle pa nekega vrei bedna v eno dat. mene bi blo prav sram rečt da mi je ceca fajna al pa kaj.. pa tui recimo meni je goveja isto **** kot tota ceca pa toti balkan.. kaj te vem.. meni na nek način dosti pove o človeku, če posluša balkan.. z njim se ziher nea moreš nekak ujet ker prej ko slej nanese pogovor na muziko, pa jas sem pač taka da nea morem lepo rečt ja poslušaj kar ti paše(čeprav mislim tak), ampak doro, povej en razlog zakaj poslušaš toto ceco.. pa zaj se mi zdi da je pune nekot popularno če poslušaš toto seko aleksič pa dražena pa tote pač srbske.. nevem no, meni je to zgrešeno. (:
tehno.. dobro neki kvalitetni tehno, samo jas nisem zato.. zdaj pa že po vseh diskotekah nabijajo kao neke wnb "tehno" pa se mi kr preobrne.. meni je rock vrei, pa trip hop, včasih pa tui kaki kvalitetn pop (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
29.10.2009 18:20
a se bomo mal užgali:D
ja domača ga stura!! Drgač rock, to tk al tk. Pop, metal(ne sede mi usak) pa kej u tem smislu to je fajn. To so zvrsti pa muske ko majo nek pomen, ni use kr tk neki. Tu se ustvarja pa kej dobrega nardi. Pa dost je blo:D ja tehno pa to mi je pa kr tk neki, kao neki cd zašteka pa čist brez pomena use skup. Brezveze! Če je mišlen to sam on balkan busanski pol to ne gre nikker! To je za one, ne pa za mene _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • PorceLan
29.10.2009 18:21
underberg pravi:a se bomo mal užgali:D
ja domača ga stura!! Drgač rock, to tk al tk. Pop, metal(ne sede mi usak) pa kej u tem smislu to je fajn. To so zvrsti pa muske ko majo nek pomen, ni use kr tk neki. Tu se ustvarja pa kej dobrega nardi. Pa dost je blo:D ja tehno pa to mi je pa kr tk neki, kao neki cd zašteka pa čist brez pomena use skup. Brezveze! Če je mišlen to sam on balkan busanski pol to ne gre nikker! To je za one, ne pa za mene haha. čaki zaj grem nekam, priem nazaj za 2 uri hahhah _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • underberg
29.10.2009 18:35
PorceLan pravi:
underberg pravi:
a se bomo mal užgali:D
ja domača ga stura!! Drgač rock, to tk al tk. Pop, metal(ne sede mi usak) pa kej u tem smislu to je fajn. To so zvrsti pa muske ko majo nek pomen, ni use kr tk neki. Tu se ustvarja pa kej dobrega nardi. Pa dost je blo:D ja tehno pa to mi je pa kr tk neki, kao neki cd zašteka pa čist brez pomena use skup. Brezveze! Če je mišlen to sam on balkan busanski pol to ne gre nikker! To je za one, ne pa za mene haha. čaki zaj grem nekam, priem nazaj za 2 uri hahhah koga je zdej to zanimal? • Annnnnnc
• Od: 18.7.2009
29.10.2009 20:52
em.posłušaam većinoma use.razn.metal.balkan&techno.drgać pa nwm niam najljubše skupine al pa peeuca pć nekteere pesmi so mi ušeeć nekteere pa ne.melodija more bit taaka d gre u uho pa beseedilo d je kolkr tolk.
drgaać pa domaća muuska je dobra za feeštee.pa tut kaki remixi.David Guetta&podobno.baalkaan mi gre pa dobesedno na k****.sošolka posluša in to saam neki cviljo.:S.ćist AUT. • dari
29.10.2009 22:23
no zdej sm slišou mnenje bl od rokerju...
zdej me pa še zanima mnenje od tistih k poslušajo balkan in od tistih k so full zagreti za tehno... a bo kdo? 'al ne upste povedat zkej vm je toolkk ušeč?? no nej pa povem še neki ... ti "PorceLan" k si neki reku de se ne morš lih uklopit z nekom ki posluša balkan če ti sam ne poslušaš balkana ..to je res... dobro jst poznam eno izjemo.. no kar sm tou povedt pa je de de po zvrsti muzike takoj prepoznaš človeka če je pametn al pej ne ... kr sva della z frendm neke vrste test in sva ugotovila de tisti k poslušajo psihadelični rock (Coldplay) so pametni , tisti k poslušajo hard rock , metal , rap so tko bl povprečje in tisti k poslušajo balkan in tehno so pa numni... no in forta je u tem psihadelični rock ima besedilo k ima nek poglobljen pomen in ga ne razume usak in zato tisti t "neumni" ne poslušajo tega.. hard rock , rap , metal in to ma tudi nko besedilo eni komadi mal bl eni pa mal mn zapleteno in to je tko povprečje ki ga mnogi razumejo in tudi to poslušajo ... in pri tehnotu ni besedila tko de nimš kej razumet in pr balkanu pa je sam neko nabivanje (bosna majka moja bosna život moj ..uglawnm kr neki) tko de tudi tm nimš kej razumt... Pričakujem še kšne komentarje.. • PorceLan
29.10.2009 22:27
jas sem punca. glede tote raziskave: jas bi rekla da ma veliko reperjev svoj smisel v besedilih.. tak da ne moreš rečt da jih kar eni frančki poslušajo (: polek malo bolj "neumnih" bi pa dala še tote goveje.. čeprav nebi rekla ravno neumne, ampak ljudje brez smisla za glasbo (:
under: mene. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • dari
29.10.2009 22:29
PorceLan pravi:jas sem punca. glede tote raziskave: jas bi rekla da ma veliko reperjev svoj smisel v besedilih.. tak da ne moreš rečt da jih kar eni frančki poslušajo (: polek malo bolj "neumnih" bi pa dala še tote goveje.. čeprav nebi rekla ravno neumne, ampak ljudje brez smisla za glasbo (:
under: mene. ja pr rapu so ena bolj poglobljena besedila ena pa malj mn isto ku kr pr rocku... ah goveja muzika tisto je za bl stare nonote tistga n bom nikamr uvrščou.... • underberg
30.10.2009 11:43
PorceLan pravi:jas sem punca. glede tote raziskave: jas bi rekla da ma veliko reperjev svoj smisel v besedilih.. tak da ne moreš rečt da jih kar eni frančki poslušajo (: polek malo bolj "neumnih" bi pa dala še tote goveje.. čeprav nebi rekla ravno neumne, ampak ljudje brez smisla za glasbo (:
under: mene. pa ti si cela brez smisla. Zaka brez smisla za glasbo? Neki govriš na pamet ko pa pojma nimaš, ko domače muske sploh ne poznaš. Premlada si še da bi takle govrila, morš prvo neki črez dat pol pa govor. in kker je kaj o muski se ži užgema _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • PorceLan
30.10.2009 11:50
underberg pravi:
PorceLan pravi:
jas sem punca. glede tote raziskave: jas bi rekla da ma veliko reperjev svoj smisel v besedilih.. tak da ne moreš rečt da jih kar eni frančki poslušajo (: polek malo bolj "neumnih" bi pa dala še tote goveje.. čeprav nebi rekla ravno neumne, ampak ljudje brez smisla za glasbo (:
under: mene. pa ti si cela brez smisla. Zaka brez smisla za glasbo? Neki govriš na pamet ko pa pojma nimaš, ko domače muske sploh ne poznaš. Premlada si še da bi takle govrila, morš prvo neki črez dat pol pa govor. in kker je kaj o muski se ži užgema hja veš.. stara res nisem sao vseeno vem, doro, mislim, da je goveja muzika za tralala.. ja jo poznam kolko tolko da lahko rečem, da je v skoraj vseh besedilih eno in isto.. pa skozi en in isti ritem s tisto frajtonarco.. pa nea se mi da opet kregat _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • underberg
30.10.2009 12:10
PorceLan pravi:hja veš.. stara res nisem sao vseeno vem, doro, mislim, da je goveja muzika za tralala.. ja jo poznam kolko tolko da lahko rečem, da je v skoraj vseh besedilih eno in isto.. pa skozi en in isti ritem s tisto frajtonarco.. pa nea se mi da opet kregat Ja če je tu eno in isto v useh besedilih pa isti ritem(pa tk mimgrede za ritem je kitara), pol je tut u vseh drugih zvrsteh. So pač inštrumenti drugačni in drugač zveni, drgač pa besedila pa melodije so pa lahk enaka. Sj mogoč poznaš komad Pomlad od Big foot mama & Slaka, ko je pou rock, pa pou domača. In še pa Neki sladkega (mislim da siddharta), ko je tut v rock in domači izvedbi in je vse enako sam izvajlc je Slak v domači. Če ti je to brez smisla, ti je pol tut rock muska! _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • PorceLan
30.10.2009 12:22
underberg pravi:
PorceLan pravi:
hja veš.. stara res nisem sao vseeno vem, doro, mislim, da je goveja muzika za tralala.. ja jo poznam kolko tolko da lahko rečem, da je v skoraj vseh besedilih eno in isto.. pa skozi en in isti ritem s tisto frajtonarco.. pa nea se mi da opet kregat Ja če je tu eno in isto v useh besedilih pa isti ritem(pa tk mimgrede za ritem je kitara), pol je tut u vseh drugih zvrsteh. So pač inštrumenti drugačni in drugač zveni, drgač pa besedila pa melodije so pa lahk enaka. Sj mogoč poznaš komad Pomlad od Big foot mama(sj zdi se mi da je od njih orginal), ko je v rock in domači izvedbi pa je isto besedilo pa use, sam izvedba od Slaka. Če ti je to brez smisla, ti je pol tut rock muska! Eh ti sploh nea zastopiš. Zajle pa povej [link] tole ti poslušaš? mislim jas res nea zastopim kaj ti tu notri vidiš, meni toti taki neki kmeti delujejo, sploh ko so tak oblečeni ko neki jožeki.. pa kak se napravlajo kar nekaj. fuj bejži Ja so drugi instrumenti like bobni ne pa frajtonarcaa no. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • underberg
30.10.2009 12:42
PorceLan pravi:Eh ti sploh nea zastopiš. Zajle pa povej [link] tole ti poslušaš? mislim jas res nea zastopim kaj ti tu notri vidiš, meni toti taki neki kmeti delujejo, sploh ko so tak oblečeni ko neki jožeki.. pa kak se napravlajo kar nekaj. fuj bejži Ja so drugi instrumenti like bobni ne pa frajtonarcaa no. Slak ga itak strga, on je legenda! [link] mal si preglej posnetek pa boš vidla ka pomeni domača muska pa slak za publiko Domača muska, narodna noša, to gre skup. A veš ko na dober stas pa noša narodna se poda! • PorceLan
30.10.2009 13:36
underberg pravi:
PorceLan pravi:
Eh ti sploh nea zastopiš. Zajle pa povej [link] tole ti poslušaš? mislim jas res nea zastopim kaj ti tu notri vidiš, meni toti taki neki kmeti delujejo, sploh ko so tak oblečeni ko neki jožeki.. pa kak se napravlajo kar nekaj. fuj bejži Ja so drugi instrumenti like bobni ne pa frajtonarcaa no. Slak ga itak strga, on je legenda! [link] mal si preglej posnetek pa boš vidla ka pomeni domača muska pa slak za publiko Domača muska, narodna noša, to gre skup. A veš ko na dober stas pa noša narodna se poda! nee veš polde ti nimaš pojma tak da mi nea nekaj pametuj.. pa meni je vseeno kaj vi tam poslušate, mnenja pa neom nič kaj spremenila. daj si te zaj siddharto predstavlaj ko majo dosti več logike ko pa toti sršeni, da bi bli oblečeni tak kot so oni.. nee morš no pa sem ziher da nisem edina ko me moti, ker ti si edini "med mladimi" ko ga poznam da toto sranje posluša.. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • dari
30.10.2009 14:17
goveja muzika je fajn sam za žur tiskrt res upali..tko da bi doma poslušu pa ne glih... mi že prou dosadi kr moj tata posluša tisto tv golica cele dneve :S:S ....
• underberg
30.10.2009 14:30
PorceLan pravi:nee veš polde ti nimaš pojma tak da mi nea nekaj pametuj.. pa meni je vseeno kaj vi tam poslušate, mnenja pa neom nič kaj spremenila. daj si te zaj siddharto predstavlaj ko majo dosti več logike ko pa toti sršeni, da bi bli oblečeni tak kot so oni.. nee morš no pa sem ziher da nisem edina ko me moti, ker ti si edini "med mladimi" ko ga poznam da toto sranje posluša.. lalalala • PorceLan
30.10.2009 15:31
underberg pravi:
PorceLan pravi:
nee veš polde ti nimaš pojma tak da mi nea nekaj pametuj.. pa meni je vseeno kaj vi tam poslušate, mnenja pa neom nič kaj spremenila. daj si te zaj siddharto predstavlaj ko majo dosti več logike ko pa toti sršeni, da bi bli oblečeni tak kot so oni.. nee morš no pa sem ziher da nisem edina ko me moti, ker ti si edini "med mladimi" ko ga poznam da toto sranje posluša.. lalalala saj ne, da ali en-a ni blo, al pa kakih žurdov pa zajle za halloween al pa 6 pack čukur.. pač vlko zvrsti je, niso samo vesele štajerke. v pameti ste pa itak vsi zastareli, kar se goveje muzike tičee.. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • underberg
30.10.2009 15:42
PorceLan pravi:saj ne, da ali en-a ni blo, al pa kakih žurdov pa zajle za halloween al pa 6 pack čukur.. pač vlko zvrsti je, niso samo vesele štajerke. v pameti ste pa itak vsi zastareli, kar se goveje muzike tičee.. dober med drugimi so ble tut one. Ti si cela zastarela pa si ne nočeš priznat da je to popularno • PorceLan
30.10.2009 15:44
underberg pravi:
PorceLan pravi:
saj ne, da ali en-a ni blo, al pa kakih žurdov pa zajle za halloween al pa 6 pack čukur.. pač vlko zvrsti je, niso samo vesele štajerke. v pameti ste pa itak vsi zastareli, kar se goveje muzike tičee.. dober med drugimi so ble tut one. Ti si cela zastarela pa si ne nočeš priznat da je to popularno daj nea, tu si nimam nič za priznat _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.