Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje...<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >>• Riot
• Od: 28.4.2009
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje...
29.5.2009 23:10
mySTUFF pravi:
Riot pravi:
mySTUFF pravi:
Riot pravi:
hej.
no punce rabm kr ueč odgovorov n to temo, kr me rez čiz use zanima glede lizanja pa tegale ane. Ve k mate vlk izkušen ene ueč, ene main. Dajte mi pliz poueat kk je k se zaližeš. Kakšne fore lahka delaš z jezikom, se poigravaš pa to. Mi lahko kira to tk en mau opiše pa to kk zglea da nebi kej zasrala pr tipu! Baaj.**<3 heej. use kar morš narest je da se tipu prbližaš..z rahlo odprtimi usti..al pa usta razpreš šele pol k mata ustnce že skupej..potem pa če on še nima odprtih ust..mu jih ti tko nežno razpreš z jezikom in pol zlaufa samo od sebe..pač..ne vem kako bi to opisala.najprj lahk mau bol nežno potem pa mau bol na hard..potem pa s5 mau se umiriš,sicr pa se mi zdi da skor ne morš zasrat.resno ti pravm.probej se sprostit.sicer pa,če sta si ful ušeč tako k si rekla,pol bo razumeu da še nisis totalna profesionalka in da se boš mogla še mau navadt.ampak lej,usak je posvoje profesionalc u polubljanju tok al pa drgač.usak ma svojo tehniko. upam da sm ti kj pomagala:) užiwii.* hej. ej huaala ti res da si mi odgovorla mi bo ful pomagalo pa lažje mi bo! pač ne zastopm zaka sm tk nora pa mam touk straha not u seb, d si nč ne upam.. joj ka je z meni narobe??? am barala bi te še glede teh igerc z jezikom! heh dj mi še to mal obrazlož proosm, da mal viim kej je ful tko fajn pa kaj delaš p to...d neum glih pruič tk nerodno izpadla huala ti še 1x. uživej. Baaj.*** ah ne.veš sj men je blo tut bedno na začetku sm pač..sj se usak tko počut sm pol se pa navadš pa je fajn. kar se tiče pa igrc..lahk mau sesaš..pč tko..ne dobesedno da ga zagrabš za jezik pa d sesaš k munjen.. lahko tut mse pč igraš navad z nejgovim jezikom..lahko mu greš mau po zobeh.. lahko mu tut tko ustnco sesaš pa čiz narahlo grizlaš..no,smo to ni več žvaljenje je pa en ful dobr način uživanja:) drgač pa usakmu svoje paše aveš. tko da je večinoma na vaju kako bosta to spelala in kako vama bo ušeč mnjaa sej ja. mah bo ž nekak, pač probat je treba an. no okei huala ti za odgovore, mi je kr bolš glede usega tega p tko! pač ko je lažje, če tk enga baraš k ma ful vlk izkušen p to in ti je pol lažje pa tko! heh kej bi mi lahka dala svoj mzn na privat sporočilo pa se še tam tipkama. no uživej. Baaj.<33 • leTii
• Od: 30.5.2009
30.5.2009 14:04
eucha pravi:am.. najdlje... je blo dve šolski uri.. k smo film gledli u sql..in pač ja.. nama ni bil tok zanimiv..... no bla sva ful zalublena.. tko da je blo fuul lepo.. pa od takrat naprej sva bla skup.
a To sTa se uidua kr meT poukom..? in kua so drugi kj reekL..? • leTii
30.5.2009 14:08
JUSTkid pravi:mene je tk strah da bi zasrala...
ful.ful.ful sam mislm da bi se rada.. sam morš met to osebo res rad.. drgač se mi zdi pa brezeze. sj menee predn sm se pruič me iJe bLo TuT sTraah..pč če bom kj narobe nrdiLa.aL pa zasraLa pa To..in poL k sm se pruič iJe Ta sTraah iziginu.. pa TuT č nism zasraLa aL pa kj Tazga.. drugč pa iJaa morš ga meT rT.ne pa d se z kr enim..aL pa s Tujcom. (: • Evcka
• Od: 12.4.2009
30.5.2009 15:28
Js se tut še nism
Kko se to sploh zgodi? xS • mySTUFF
• Od: 5.5.2009
31.5.2009 21:08
Riot pravi:
mySTUFF pravi:
Riot pravi:
mySTUFF pravi:
Riot pravi:
hej.
no punce rabm kr ueč odgovorov n to temo, kr me rez čiz use zanima glede lizanja pa tegale ane. Ve k mate vlk izkušen ene ueč, ene main. Dajte mi pliz poueat kk je k se zaližeš. Kakšne fore lahka delaš z jezikom, se poigravaš pa to. Mi lahko kira to tk en mau opiše pa to kk zglea da nebi kej zasrala pr tipu! Baaj.**<3 heej. use kar morš narest je da se tipu prbližaš..z rahlo odprtimi usti..al pa usta razpreš šele pol k mata ustnce že skupej..potem pa če on še nima odprtih ust..mu jih ti tko nežno razpreš z jezikom in pol zlaufa samo od sebe..pač..ne vem kako bi to opisala.najprj lahk mau bol nežno potem pa mau bol na hard..potem pa s5 mau se umiriš,sicr pa se mi zdi da skor ne morš zasrat.resno ti pravm.probej se sprostit.sicer pa,če sta si ful ušeč tako k si rekla,pol bo razumeu da še nisis totalna profesionalka in da se boš mogla še mau navadt.ampak lej,usak je posvoje profesionalc u polubljanju tok al pa drgač.usak ma svojo tehniko. upam da sm ti kj pomagala:) užiwii.* hej. ej huaala ti res da si mi odgovorla mi bo ful pomagalo pa lažje mi bo! pač ne zastopm zaka sm tk nora pa mam touk straha not u seb, d si nč ne upam.. joj ka je z meni narobe??? am barala bi te še glede teh igerc z jezikom! heh dj mi še to mal obrazlož proosm, da mal viim kej je ful tko fajn pa kaj delaš p to...d neum glih pruič tk nerodno izpadla huala ti še 1x. uživej. Baaj.*** ah ne.veš sj men je blo tut bedno na začetku sm pač..sj se usak tko počut sm pol se pa navadš pa je fajn. kar se tiče pa igrc..lahk mau sesaš..pč tko..ne dobesedno da ga zagrabš za jezik pa d sesaš k munjen.. lahko tut mse pč igraš navad z nejgovim jezikom..lahko mu greš mau po zobeh.. lahko mu tut tko ustnco sesaš pa čiz narahlo grizlaš..no,smo to ni več žvaljenje je pa en ful dobr način uživanja:) drgač pa usakmu svoje paše aveš. tko da je večinoma na vaju kako bosta to spelala in kako vama bo ušeč mnjaa sej ja. mah bo ž nekak, pač probat je treba an. no okei huala ti za odgovore, mi je kr bolš glede usega tega p tko! pač ko je lažje, če tk enga baraš k ma ful vlk izkušen p to in ti je pol lažje pa tko! heh kej bi mi lahka dala svoj mzn na privat sporočilo pa se še tam tipkama. no uživej. Baaj.<33 ja lahk.ti pošlem:) pa ni za kej:) čaao.* • Duda
• Od: 12.3.2009
1.6.2009 15:54
Evcka pravi:Js se tut še nism
Je blo že rečeno da se pač nemore kr zgodit. Okej mogoče je izjema to, da si totalka pijan. Ampk drugač pa pač če se mata dva rada, sta mogoč na zmenku, se držita za rokce, gledata razgled iz ljubljanskega gradu , se stisneta še bol skupi in puf pade lupček Kko se to sploh zgodi? xS • leTii
1.6.2009 15:58
Evcka pravi:Js se tut še nism
Kko se to sploh zgodi? xS iJa sigurn se ne zgudi Tko d Ti Tipu rečš ej dj me zažuaLi..x) k bo Tprai cajT šoš uedLa. • larisa123
• Od: 24.6.2009
žvaljenje
24.6.2009 13:25
js pac najprej zacnem z poljubljanjem pol pa ze se začneva dotikat pa pol kr na predigro. sam ponavad kr preskočva in preideva k starci. aja skupi sma ze 3 tedne
• JasnaTheCrazy
• Od: 18.12.2008
24.6.2009 14:36
Trish pravi:Jooj js se pa nism še žvalla :S
Je res to d se kr zgodi ?? js se tut še nism kušlna z fantm xD kok si pa stara? js sm 14 • Riot
• Od: 28.4.2009
24.6.2009 16:20
mySTUFF pravi:
Riot pravi:
mySTUFF pravi:
Riot pravi:
mySTUFF pravi:
Riot pravi:
hej.
no punce rabm kr ueč odgovorov n to temo, kr me rez čiz use zanima glede lizanja pa tegale ane. Ve k mate vlk izkušen ene ueč, ene main. Dajte mi pliz poueat kk je k se zaližeš. Kakšne fore lahka delaš z jezikom, se poigravaš pa to. Mi lahko kira to tk en mau opiše pa to kk zglea da nebi kej zasrala pr tipu! Baaj.**<3 heej. use kar morš narest je da se tipu prbližaš..z rahlo odprtimi usti..al pa usta razpreš šele pol k mata ustnce že skupej..potem pa če on še nima odprtih ust..mu jih ti tko nežno razpreš z jezikom in pol zlaufa samo od sebe..pač..ne vem kako bi to opisala.najprj lahk mau bol nežno potem pa mau bol na hard..potem pa s5 mau se umiriš,sicr pa se mi zdi da skor ne morš zasrat.resno ti pravm.probej se sprostit.sicer pa,če sta si ful ušeč tako k si rekla,pol bo razumeu da še nisis totalna profesionalka in da se boš mogla še mau navadt.ampak lej,usak je posvoje profesionalc u polubljanju tok al pa drgač.usak ma svojo tehniko. upam da sm ti kj pomagala:) užiwii.* hej. ej huaala ti res da si mi odgovorla mi bo ful pomagalo pa lažje mi bo! pač ne zastopm zaka sm tk nora pa mam touk straha not u seb, d si nč ne upam.. joj ka je z meni narobe??? am barala bi te še glede teh igerc z jezikom! heh dj mi še to mal obrazlož proosm, da mal viim kej je ful tko fajn pa kaj delaš p to...d neum glih pruič tk nerodno izpadla huala ti še 1x. uživej. Baaj.*** ah ne.veš sj men je blo tut bedno na začetku sm pač..sj se usak tko počut sm pol se pa navadš pa je fajn. kar se tiče pa igrc..lahk mau sesaš..pč tko..ne dobesedno da ga zagrabš za jezik pa d sesaš k munjen.. lahko tut mse pč igraš navad z nejgovim jezikom..lahko mu greš mau po zobeh.. lahko mu tut tko ustnco sesaš pa čiz narahlo grizlaš..no,smo to ni več žvaljenje je pa en ful dobr način uživanja:) drgač pa usakmu svoje paše aveš. tko da je večinoma na vaju kako bosta to spelala in kako vama bo ušeč mnjaa sej ja. mah bo ž nekak, pač probat je treba an. no okei huala ti za odgovore, mi je kr bolš glede usega tega p tko! pač ko je lažje, če tk enga baraš k ma ful vlk izkušen p to in ti je pol lažje pa tko! heh kej bi mi lahka dala svoj mzn na privat sporočilo pa se še tam tipkama. no uživej. Baaj.<33 ja lahk.ti pošlem:) pa ni za kej:) čaao.* no okej vaala , pol mi ga pa kr pošl na zasebnga. Baaj.** • mania
• Od: 13.6.2009
24.6.2009 20:58
heii.. pomagajte mi nujno je!! v petek 26.6 mamo en piknik jas sen ful zalublena pa tip tui v mene .. no vglavnem. reko mi je da me bo zalizu
za info jas pa on sma neizkušena kaj naj naredim • Euua
• Od: 25.6.2009
hej
25.6.2009 0:26
Moj prvi kiss je biu pa čist fajn Tip je biu mal bl izkušn..& sm se mu prepustila. & je blo zakon. hih Drugač vs pa nima bit kej strah...k nč ne grize • without00you
• Od: 25.6.2009
25.6.2009 16:40
moii pru kiss je biu ubistvu kr neki... >< ko je že 2 let od tega XD. in pol tko mi je blo glupo kr je blo za brezveze. in pol... sploh nism nubenga tipa mela 2 let... in sm si še umes piercing dala u jezik tk d me je blo še zrt tega strah če bom še zrt tega kej zasrala in pol 1.maja k sm bla rahlo nalita... no mogoč še mal bul... ubistvu sm se zavedala usega in to. ampak sm bla res supr vole in to sam hodla sm bl tko no. in na partyju je biu tt e tip k je biu men ušeč in sma se naiipreii normalno menla in me pol zažvalil in če se ti tipu prepustiš je to čist ql kr nimaš keii zasrat... sicer so me pol 1 tedn pu tem še sprašval če sm se streznla ampak ql. XD tko d zeii gre use... s tipom nisma skp ne nix ustajama frenda. drgač pa glede tehnike... um. to je od usazka odvisn... pač usak ma rad svoje forice eni pč majo rad bl na hard eni čist tko nežn eni pač uboje... kokr kol pč že... men je fain in na hard in nežn... men je ql npr tt to tist nežn grižljanje ustnce p to al pa piercinga... tk d nuem. ^^... drgač pa sam pogum pa gre. ^^... iiz sm mela tisto foro pruga paja k je tip hotu it sm mu dala sam lupčka pč navadnga lupčka on men nzaii in sma že srala... oz. sma se žvalla... kokr kir reče XD preveč sm se razpisala niee? • TheLisT
• Od: 17.6.2009
30.6.2009 10:17
no pa d še js povem. Spomnem se še datuma prvega kissa čeprou je blo leta 2006. S tipom sva bla skup. tut on ni meu nč izkušn sam men je blo glih to ql k sva bla mal nerodna. nbedn si ni upu kej preveč... eksperimenterat.xD sam je blo lepo.<3
• CherryPink
• Od: 29.10.2008
30.6.2009 15:12
Riot pravi:hej.
no punce rabm kr ueč odgovorov n to temo, kr me rez čiz use zanima glede lizanja pa tegale ane. Ve k mate vlk izkušen ene ueč, ene main. Dajte mi pliz poueat kk je k se zaližeš. Kakšne fore lahka delaš z jezikom, se poigravaš pa to. Mi lahko kira to tk en mau opiše pa to kk zglea da nebi kej zasrala pr tipu! Baaj.**<3 Vaja dela mojstra!Nehite se sekirat okol tega žvaljenja.Jst sm se prej 5min skupaj smejala tem vašim postom... Drgač pa lhk vse skupaj popestriš z grizlanjem ustnice al pa jezička...Sm morš pazit d ne ugrizneš preveč. • kaiaTHEmonster
• Od: 20.6.2009
30.6.2009 17:04
jah tuki pa usi govorite - ja pa te tip vod p take..
sam kko je pol tipom? okej sama prznam še nism tega doživela in se mi niti nemudi.. sam rada bi slišala mnenje tipou o tem kašne smo sej pač praute da je blo use ql pa to okej nm ja sam ka pa tipi? mislm ja no.. to morš prvo slišat od tipa.. aja a pa je kera sprašvala tko tipa a je blo ql pa take? mislm ja sej nemorš kr prašat sam.. rada bi vs pa prašala kko vam je blo? ne pred tem po tem ampk tist cajt k vas je tip zalizu oz. se je to zgodil aja pa kje ste se prvič zažvalile.. ?? • lalav
30.6.2009 22:32
kaiaTHEmonster pravi:jah tuki pa usi govorite - ja pa te tip vod p take..
sam kko je pol tipom? okej sama prznam še nism tega doživela in se mi niti nemudi.. sam rada bi slišala mnenje tipou o tem kašne smo sej pač praute da je blo use ql pa to okej nm ja sam ka pa tipi? mislm ja no.. to morš prvo slišat od tipa.. aja a pa je kera sprašvala tko tipa a je blo ql pa take? mislm ja sej nemorš kr prašat sam.. rada bi vs pa prašala kko vam je blo? ne pred tem po tem ampk tist cajt k vas je tip zalizu oz. se je to zgodil aja pa kje ste se prvič zažvalile.. ?? pomeoje je odvisn kak odnos maš s tipom.. pr nama je pč po tstem k sma se prvič žvalla sam uprašu kk se mi je zdel pa da so mu ful ušeč moi poljubčki.. zaka pa nebi uprašala? pač te zanima njegou mnenje to je pomoje normaln.. drgač pa itq usak use dožvi po svoje.. moj najdaljš poljub z jezikom.. tut kake 2 ure je že trajal.. kr je preprosto prelepo. • miisa
• Od: 1.7.2009
1.7.2009 0:15
tut pri meni je biv prvi poljub katastrofalen sam sedaj mam pa kar vredu tipa, ki se zna zelo fajn poljubljati • fLomaster
1.7.2009 12:38
js se tut še niism poljublala. ampk si p zloo želim. pa jaa. mene je tut mau strah. • Sarraaaaa
• Od: 2.7.2009
..
2.7.2009 17:59
Am.. ja mene je tud fullll fuuuullll fuullll strah pa cetudi mi kdo rece.. prepusti se! Pa tak ze vsi vejo da sem fuuuuul sramežljiva. Še večji hec pa je ta da bom avgusta stara že 16 Najbolj od vsega pa me je strah kak bo če bom vedno tak ful sramežjiva • HooT
• Od: 2.7.2009
• Kraj: gorenska
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje..
2.7.2009 21:46
GoodGirlGoneBad pravi:Tipkeii kar hočeš u zuezzii s tem.
Najdalši kiss, najbolši kiss, kako se najrajš poljubljate, tehnika itd. Kar pač mislte o usem tem... Oj.. hmm ja moj najdalsi kiss je bil okol 15 min in to je biu tut moj najbolsi najrajsi se pa poljubljam tak da ne dam jezika not ampak da ga dava oba vn in pol v zraku motava ( seveda morva bit na smamem Drgac so pa Kissi ZAKON • princessx1
• Od: 2.1.2009
3.7.2009 19:01
Najdalši kiss recimo okol pou ure, umes sva se itak da ustaula pa tko. Najlepš mi je k pol k pač končava me začne ful tut po vratu pa tko. Tkrat se morm prov opominjat da nj še naprej diham k bi drugač nehala. xD
Drugač pa je itak use odvisn od tega kok ti ta oseba pomen. Jz sm mela res ful tipov do zdele in do enih sm pač mal manj čutla do drugih mal več. Pa itak sm se tut tko s frendi in to. Ampak ni ist če se ti z enim k ga maš res najnajraj pa ti pomen res use k pa da se s kr enim k ga nit ne poznaš al pa ti je frend. Nvem sej tisti k ste mal bl izkušeni boste pomoje vedl o čem govorim ane. • fLomaster
Re: ..
8.7.2009 21:20
Sarraaaaa pravi:Am.. ja mene je tud fullll fuuuullll fuullll strah pa cetudi mi kdo rece.. prepusti se! Pa tak ze vsi vejo da sem fuuuuul sramežljiva. Še večji hec pa je ta da bom avgusta stara že 16
Najbolj od vsega pa me je strah kak bo če bom vedno tak ful sramežjiva jp enaako. mne je hotlo p že enepar sošolcou kušnt. p nism nbenmu pustila. sam ok no..nben mi tut ni ušeč.xD č bi me hotu p tist k sm u nega bi p najbrš pustila.sam neb se tkoj zažvalla. • fLomaster
Re: ..
8.7.2009 21:20
Sarraaaaa pravi:Am.. ja mene je tud fullll fuuuullll fuullll strah pa cetudi mi kdo rece.. prepusti se! Pa tak ze vsi vejo da sem fuuuuul sramežljiva. Še večji hec pa je ta da bom avgusta stara že 16
Najbolj od vsega pa me je strah kak bo če bom vedno tak ful sramežjiva jp enaako. mne je hotlo p že enepar sošolcou kušnt. p nism nbenmu pustila. sam ok no..nben mi tut ni ušeč.xD č bi me hotu p tist k sm u nega bi p najbrš pustila.sam neb se tkoj zažvalla. • mojcka
• Od: 27.4.2009
29.10.2009 12:19
pupaa94 pravi:
mojcka pravi:
Smrk smrk..
oooo si kr predstavlam kok ti ie blo lepo sam ne s epreveč pustit bot drzna ampk zadržana pr emns e je to ful ubnesl in je blo fullll zakon Ah veš...donz greua s5 u kino anee...no in sei se ie že u mes kei dugaial ane..sam uredu donz upam da se bo tko fuul veliik dugaial..no sei me razumeš.. No uglaunm...donz nameravam bit čizt zadržana..tiha...pa da me bo sprašvou kaj je pa too..no in pol ne bo vidu druzga izhoda kukr da me zažualii..xD Čauu..uĐiveii.xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.