Pesmi, ki vam prinesejo solze v oči </3<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>• Dancer
• Od: 28.3.2009
Re: Pesmi, ki vam prinesejo solze v oči </3
25.10.2009 13:26
NajboL mi ga useka OD
eLise-Dancing Ceca-pile Nataša Beklavac- dve pilule Mariah Crey- Without you Celin Dion- my heart will go on Neyo- mad , breaking up , so sick Chris Brown- say goodbye , with you Brittney Spears - Everytime , from a bottom of my broken heart clubbers- try and try Guns and roses- november rain Beyonce- if i were a boy , halo Nightwish- sleeping sun Annie Lenox - No more i love you's , love song for vampires Lana i Luka Nižetić- prava ljubav Jordin Sparks Feat. Chris Brown - No Air Toše Proeski - Jedina , the hardest thing Eldin Huseinbegovic - Poslije Tebe Pa še se jih najde. • Coreliee
• Od: 24.10.2009
25.10.2009 20:15
Xandria - Ravenheart
- Forever yours - Save my life - Who we are Evanescence - My Immortal Nightwish - While your lips are still red Tarja Turunen - My little phoenix . Enought - Lost nothern star - I walk alone Epica - Cry for the Moon System of the Down - Lonely day - Roulette • missCOOKIE
• Od: 26.10.2009
ANNEX
27.10.2009 16:36
Helou.
Men so itq Đabest Simple Plan Za jokat ?! ~ Perfect ~ Save You Puneeee žalostnii<33>33 SAVE YOU: [povezava] PERFECT: [povezava] ampak najbolj priporočam SAVE YOU. Am če koga zanima o čem muzka govori... ~ o tem pa "od pierra" brat je meu raka..pa od sebastiana. Am bom še en verz dodala...pa ga razložla ker je fool težko drugač. Sometimes I wish I could save you And theres so many things that I want you to know I wont give up till its over If it takes you forever I want you to know When I hear your voice It's drowning into whispers You're just skin and bones Theres nothing left to take No matter what I do I cant make you feel better If only I could find the answer To help me understand Učasih si želim da bi te rešil in je toliko stvari , ki hočem da jih veš ne bom obupal dokler me bo konca in če te vzame za vedno hočem da veš. ko slišim tvoj glas ki šepetaje mi govori samo kosti in koža so te ničersar več lepega ni ni važno kaj počnem ne morem te narediti boljše volje da lahko bi le najdel odgovor da bi me razumel. ~Sad • Kaiqo
• Od: 28.10.2009
28.10.2009 23:53
Within Temptation - Memories
Within temptation - Forgiven Brad Paisely - Whiskey Lullaby Šank Rock - Ker te Ljubim Secondhand Serenade - Your call Celine Dion - A new day has come Bullet for my Valentine - Road to Nowhere Goo Goo Dolls - Iris ..mene je usaka ob jok spravla(: • bnika333
• Od: 10.2.2009
TOOOLEEE PREBERTEE :D
29.10.2009 1:45
PROSIM, TOLE NE ZGREŠIT!!
No, naj še jest neki izbrskam iz svojega neskončnega seznama ker berem klele gor, pa vidim, da so same bl za smejat, kt pa jokat hh xD sem velikrat žalostna pa tko, in že leta zbiram bl takšne, mirne, žalostne pesmi, in mam DOST izkušn s takimi pesmi Hitr YouTube pržgat, pa vtipkat pesmi, NE BO VAM ŽAL! ______________________________________________________________________ Akon - Cry Out Of Joy Avril Lavigne - Too Much To Ask Avril Lavigne - Complicated Avril Lavigne - I Miss You Avril Lavigne - Nobody's Home Avril Lavigne - Innocence Avril Lavigne - When You're Gone Beyonce - Halo Cascada - What Hurts The Most Declan Galbraith - An Angel Declan Galbraith - Tell Me Why Enrique Iglesias - Tired Of Being Sorry Enrique Iglesias - Takin' Back My Love Enya - Braveheart Theme Enya - Only Time Green Day - 21 Guns Green Day - I Walk Alone Green Day - Wake Me Up When September Ends Michael Jackson - The Lost Children Michael Jackson - Heal the World Michael Jackson - We've Had Enough Michael Jackson - We Are The World Michael Jackson - You Are Not Alone Natalie Imbrgulia - Torn Pink - Family Portrait Pink - Sober Rihanna - Rehab Taylor Swift - Tear Drops on My Guitar Taylor Swift- Should've Said No Taylor Swift - You're Not Sorry Titanic Soundtrack - Hymn To The Sea The Game - Better On The Other Side • SHEwolf
• Od: 3.11.2009
• Kraj: awoooooo (;
5.11.2009 21:42
Cranberries - Zombie
- [link] DHT - Listen To Your Heart (slow) - [link] Dido - White Flag - [link] Linkin Park - In The End - [link] • PiiiKaaa
• Od: 6.11.2009
;)
6.11.2009 18:22
pred časom... sem ga pogreala zelo..in sem vedno jokala ob pesmi : lepo mi je !!! :S :'(
• limonaa
• Od: 22.10.2009
6.11.2009 19:00
enrique iglesias - hero ,če gledaš z videospotom je še bl žalostn =/ *
kelly clarkson - because of you smayo - hope elitni odredi - moja jedina , talee mi ma pa delč najlepši besediu .. jason miller - lullaby pa še kšna bi se najdla (: • AmandaBynes
• Od: 6.8.2009
6.11.2009 19:24
LEONA LEWIS - HAPPY ( ne misli da je pesem vesela k je nasov happy Ta me je spravla že desetič v jok, ko sm jo pa prvič poslušala so mi pa vse kocine stople kvišku :/ drgač sm pa jst tud zadnje čase tko žalostna da mi ni do ničesar • marushie
• Od: 8.11.2009
8.11.2009 8:59
[link]
[link] • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
8.11.2009 15:52
the fray-never say never
plain white t's - let me take you there _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Ludvika92
• Od: 21.8.2009
6.12.2009 11:24
enrique iglesias- donde estan corazon <3 ta je najbolša al pa še whitney houston and mariah carey- when you believe • Robyyka
• Od: 23.11.2009
6.12.2009 20:28
Scorpions- Wind of Change • kiko
• Od: 8.1.2010
8.1.2010 19:45
rok kosmač - modri klavir
smayo - hope US5 - Come Back To Me Baby • darkchocolate
• Od: 17.8.2009
3.2.2010 22:25
Chris Brown :
- Crawl, say goodbye, changed man,so cold,froze ,lucky me... <3 Rihanna : - last song , cold case love, fire bomb ... Kid cudi - soundtrack 2 my life ... Beyonce - broken hearted girl Trey songz - missin u ... • darkchocolate
• Od: 17.8.2009
3.2.2010 22:30
Chris Brown - Crawl
If we crawl Till we can walk again Then we'll run Until we're strong enough to jump Then we'll fly Until there is no end So lets crawl, crawl, crawl Back to love <3 <3 <3 [link] • Southwind
• Od: 23.2.2010
23.2.2010 23:49
Whiskey lullaby - Brad Paisley
Lp, Southwind • any
• Od: 26.5.2009
24.2.2010 16:09
[link]
[link] [link] [link] za enx te bom pa še našla kkšno xD • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
28.3.2010 12:37
dodajam:
[link] [link] _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • LittleSunshine
• Od: 31.7.2009
30.3.2010 14:32
ja mene tut spravi u jok od Crawl od Chris Browna.
ja vem meli me bote za mal čudno ampak mene spravi v jok. pa če vam ni fajni si djte sam text pa glejte besedilo ne pa gdo poje kr ni pomembno. Justin Bieber-Never let you go [link] no men je ta ful fajna pa spravi me u jok. • vaniiaa
• Od: 22.3.2010
31.3.2010 17:24
kterjase pravi:js takrat najraj poslušam DVIJE ZVJEZDICE od TAJCI. ta me vedno spravi v jok
mene tudi :/ če je tak lepa :$ :/ • light
• Od: 5.1.2010
4.4.2010 15:35
1.Within temptation-Forgiven
2.Nightwish-Walking in a air 3.Nightwish-Forever yours 4.Nightwish-Swanheart 5.Nightwish-Sleeping sun 6.Blackmore's night - Wish you were here 7.Nirvana - Something In The Way 8. Lie for me - Kissin' Dynamite 9.Dark Moor - Green Eyes 10.Dan D-Voda 11.White Lion - When the Children Cry 12.Def Leppard - Love Bites 13.Siddharta -Naiven Ples 14.Siddharta - Vojna Idej 15.Europe - Carrie 16.Epica-Feint 17.Epica - Solitary Ground 18.H.I.M. - In Joy And Sorrow 19.H.I.M-Join me 20.Warrant - Heaven ........................................................... • Vallchye
• Od: 14.3.2010
4.4.2010 18:29
Kelly family - an ange
No pa od njih so tako ali tako vse super • Vallchye
• Od: 14.3.2010
4.4.2010 18:29
Vallchye pravi:Kelly family - an ange
No pa od njih so tako ali tako vse super angel* • EcstasyKittie
• Od: 11.6.2010
10.7.2010 13:39
Evanescence - Bring me to life
Evanescence - My immortal Smayo - Hope FM Static - Tonight The red jumpsuit apparatus - Your guardian angel Blink 182 - I miss you Aerosmith - I don't wanna miss a thing <3 |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.