najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel?

<< | 1 | 2 | 3 | 4
kittiedivine • Od: 26.12.2009 • Prispevkov: 5
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 1.1.2010 19:43
1. pobegnla od doma.
2. policaju sikala nazaj in mi pol pribje "normaln se boš menila z mano mula ena" Very Happy
3. šla sexat z bratrancom (to je blo predn sm mt uprašala če ve kdo je -.-'' **** -.-)

blaaah -.- ne spomnm se več nix Very Happy
LoOoLy • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 61
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 1.1.2010 23:36
ooo z bratrancem?? kak pa si pol zvedla da je tvoj bratranec..ziher si bla šokirana Shocked
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 2.1.2010 0:27
LoOoLy pravi:
ooo z bratrancem?? kak pa si pol zvedla da je tvoj bratranec..ziher si bla šokirana Shocked

nea se sekiri za njo, ona že ve Very Happy mam pa občutek da je to samo plod domišlije Very Happy či ni, me proooosim ne napadat Very Happy
kittiedivine • Od: 26.12.2009 • Prispevkov: 5
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 2.1.2010 12:50
miaTHEshoe pravi:
LoOoLy pravi:

nea se sekiri za njo, ona že ve Very Happy mam pa občutek da je to samo plod domišlije Very Happy či ni, me proooosim ne napadat Very Happy

vrjam da pr 16 letih nism tok **** da bi se neki zmišljevala kot npr. nekatere druge ane Wink sicr pa ja, pač maš tako mnenje da to ni res ;D drgač pa itak ne morš vedt.. =)

@LoOoLy: hah, ja.. moja frendica naju je spoznala pred 4 leti.. kao da je ful hud pa neki.. in ja mi je biu pač ušeč pol po 1 letu poznanstva sva začela bluzit in to.. pač pol je pršlo do tega da sva šla sexat, in jz mt nasledn dan uprašam če pozna od pač sosedove sina, k žvijo u mestu.. pa mi prbije da so oni itak naše sorodstvo in da je on itak moj bratranc -.- jz sam uno omfg.
bibabuh • Od: 12.11.2009 • Prispevkov: 48
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 2.1.2010 14:25
1. ****ła sm 3x od moma u enmu letu ..2x za en dan 1 pa za 2 dni
2.hah ta je glupa z biušimu sva se šla vozt z autom ob 2h zutri ..plus d on str 17 (tkt še 16) in d je biu auto ud mtkee njegove..
3. s5 smo se šli jest biouši pa frendi furat z autom ob 2h zutri in smo 2 frenda u prtlažniku vuzil
4.kapsu sm **** mater ob 4h zutri k bi mogl abit že doma..sm me pol na srečo ni upleu na murjo k smo me frndi uspelal čimprej in se urpvičvał
5.mem murje sm hudiła z pounmu ruzakom trava in drugih substanc od frenda haha..krutaa dobr ni blo murje..
6.hmm d sm ene pou leta usakič ponoč ukol 2h vn **** in šla žurat in hudila ob 6h zutri dam ..usi so se spršval zaki tok doug spim pa ..še zmeri niso pogruntał xD

pa še fułł takih **** RazzRazz
JasnaTheCrazy • Od: 18.12.2008 • Prispevkov: 59
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 2.1.2010 14:45
je enkaT mami šLa preD mano u kopaLnco, sm se pa razjeziLa, sm pa (buL za hec) rukaLa u vrata z ramo in sm taku močnu rukLna, de so se vraTa odprLa Razz
shiiT, sm se smejaLa poL Razz
LeeicHaa • Od: 25.12.2009 • Prispevkov: 26
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 2.1.2010 17:01
pač mami je šla bajsat sobo. pa tko se je ful doug trudla, pa neki zakomplicirane vzorce delala z belo na rumeno xd.
pa tk pridem js nt u sobo k sm se furala z unim pisarniškim stolom k majo pač kolese. mama je šla pa u trgovino še več barve kupt.
pa se tko prpelem pa glih nt u steno. in tti stoli takee lepe črne sledi pušajo po steni da sm misla da me bo kap.
js cela panična nism vedla ka naj nardim ko barve ni blo več doma, stena je mela tak črn flek, mami me bi pa itq zadavla xd pa tk letim u sobo po ediks in sm use z ediksom prebarvala xD hahaahah xD
pol k je mami prišla domov je itq takoj vidla k se je tk sivkasto svetlo. pol sma meli kr fajn debato xd...

ni glih ne vem kaj sam niam glih nekega pestrega lajfa Smile xd
durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 2.1.2010 19:02
ham...ka pa vem. vsak dan kaj ušpičim.xd
rečem da bom prespala pr prjatlc pa grem vn do 7 zutri, pol se pa ponavad na klopce uležemo pa tm zaspimo za 2 urce.
al pa da sm na počitncah pr sestrični ubistvu sm bla pr fantu.
u pa ta...tastaredva sta bla u nemčiji, midva z bratom bi mogla bit doma pa sva šla na hrvaško na Morje za 9 dni.
ne spomnm se kej dost... ((:
kimykimy • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 1
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 2.1.2010 20:38
hehe tega je prevč . . . pa evo ena **** . . .uzeli kluče v osnovni šoli in hodl v njo ob nedeljah. . .Very Happy in itak so nas enkrat dobl. . .pol so bli pa sami problemi z policijo . . . no to je ena vrjanta . . D:
Urrrrrrr • Od: 26.1.2010 • Prispevkov: 6
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 30.1.2010 17:36
Jah. XD.
1x Smo meli metl večer v našem kraju. & pač bratranc na stadionu skejtau, js pa bla s kolegi na pazenu v sosednjem kraju, s beciklnom =). In gre on na metal večer, jas se tud tja prpeljem, jas sem mogla tam delat, na delavnicah, bratranc pa je šou k družbi. In on tam že totalka pijan, js rečem taglauni d morm it, in pol u eni roki kolo, u grugi roki njega. In me je pol prepričal, da sva šla še k šoli z bando. In pol sem se še jas tam napila XD: in nidva bla sposobna domov prit XD. Sej ni fora v tem da sem se napila, ampak da sem vedla kaj bo pa sem vseeno pila XD. pol sva tisto kolo tišala v bred, pa en drugega držala XD. In sva se pol po bregu dol, od smeha dobesendo kotala X:d Sva pol ure domov hodla, od tam do doma pa je 400m XD
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 30.1.2010 19:55
zdej sm nardiu še večjo ****....spiu sm dva pira na enkrat...cela
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 31.1.2010 3:32
mojima predrla kondom.That's how my sister was born Very Happy Sam sem bla manjša pa sem nekaj okol letala in sem v nočni omarici vidla neki pribor za šivat in kondome in sem za foro eno luknjico naredila.Čez nekaj let mi je pa kapnil Cool Ampak sta jo bla vesela... sestre mislim.Sicer pa že zdaj ne vesta kako je nastala Razz Embarassed
MissCheriee • Od: 1.3.2010 • Prispevkov: 42
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 1.3.2010 23:56
...ojeii xD...
...pr 12 sm prvi čik skadila in sm neke full močne, menda...
...in pol, k sm vlekla u pluča mi je blo full slabo... pol sm pa domou pršla, sm kozlala, in je mama itq znorela, k je vidla da sm kadila.. Razz
...ooomg...
ppoopp • Od: 2.3.2010 • Prispevkov: 13
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 2.3.2010 20:27
prfoksi **** mater Rolling Eyes
Hruus • Od: 6.3.2010 • Prispevkov: 4
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 6.3.2010 20:33
Med temi počitncami sm mat rekla da grem za 2 dni k frendici. Ubistvu smo šle na Gače z 7 tipi in celo cisterno vina. Very Happy

ni blo najlepš ne.! Embarassed Embarassed
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 6.3.2010 20:57
pr 12leth sm mt rekla da grem vn p to..pa ona ok..pa lpo js sm še vedn uzun..pa ura je bla 2zjut..btw mt je pričakovla d bom dam prišla 8zvečr an?..pa mi tko lpo ves čas kličee,kliče..sam mi smo bli uzun v gozdu..js sm fona izgubla neki..p skoz je zvonlo..sam ni mi uspel najdl k še niti hoditi nism mogla..tutaln pijana bla..pa pridm dam ene 4zjutri pa lpo doma ves čas zvonm in dereem..a mi bo kdo od vaju odpriil vraaaaaaaaatttttttttttttto??? pa cela soseska se je slišala da jih je enih prižgalo lučih u bajti..pa mt odpre vrata in ji je res skor kap zadel..js pa tm fuuul pijana.pa pridm not in padm u kavč pa zaspim..pol nasledn dn je bla itak ceeela štalaa..mogla sm 3ure poslušat na mtko dretje..-.-"..sam je blo hudo xP
PiikiCaa • Od: 6.3.2010 • Prispevkov: 102
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 6.3.2010 23:37
Ja no največja ****...sploh se mi sana ne kwa bi blo?? haha...
jih je blo vrjetn velik sam se nespounm Razz...slb spumin pa to hahah xD
Drgač pa je že to blo dost da sm se mtki zlagala...moja mt res nee prebaulaa č bi ji js enkat dam pjana pršla pa da bi dujela ma me pomoje ceu lajf več vn ne spusti...tamaumu ne pusti pit red bula k je sam energy drinka pa se je **** k je enkat vidla da ga ma u sobb..nora je :O....reče mi dj lohk kadiš pač navadn sam povej mi pila pa č te enkat dubim si boga..no ja uglaunm doskat sm pršla komad pjana dam sam na srečo nuben ni dujeuu hehe...hwalabogu in mojim igralskim spusobnostim al kko bi se reekl hehe Smile
mt: koj blo uzun.?
Js: ma navadn nč posebnga mal smo kofetkale z frendicam
mt: oki uredu..

js pa sam pičim u sobo spat hahahaha xD
Taasa • Od: 8.3.2010 • Prispevkov: 2
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 9.3.2010 11:04
hmm... moja največiaa **** pa je bla ko smo v school včitlci vkradli fon pa njenemu dragemu pošilali sms-je kak bota **** ko bo prišla domou... te pa je hteu poklicat, pa smo mi med odmorom v knižnici dali naglas te pa je take vun spustu da smo tm crkavali od smeha...

al pa še ena...nč se nism učila mtke, pa smo pisal test. te pa sm jst vuni spustla totega smrdlivca, pa včitlci smo dali za podpisat en list če lohk gremo na tekmovanje, pa ova podpiše mi pa potli ponardimo njen podpis pa je misla da je že pregldla pa sm dobla 4 nmest 1 Very Happy
Leyci113 • Od: 9.2.2010 • Prispevkov: 39
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 11.3.2010 19:09
Ja no,če se prav spomnim,je moja največja ****,ki sem jo kdaj nardila,zgodla lani v šoli(poletje).
Pač mel smo slowko in učitlca je zamujala,jaz sem pa mela full full slab dan.
No in tršica pride,20 minut po zvoneju,in zahteva,da ji prinesemo dn,da jo oceni.
Jaz nisem naredla dn in mi začne tam težit,mela pa je odprto okno in na mizi tisti kurčev dnevnik,jaz pa,ki sem bla že na koncu z živci,**** tisti dnevnik in moj zvezek čez okno,pa nehote zadenem razredničarko.Slowka,me je sam gledala,ko sem se nanjo drla,niti vesedice ni pisnala.Ko sem se nehala dret,me je pospremila,do ravnateljice in socialne delavke na razgovor.Pol pa sem tam poslušala in dobla seveda 2 ukora-pa se mi je ****.Pa je šla ravnatelca klicat domov in se oglas moja mtka.Matko je skor kap zadela,ko je to slišala.Pridem jaz domov in me začne stara zališevat in me je udarla po licu.Jaz sem jo sam gledla,pa nič rekla,se sam obrnem in grem v sobo.Za pol ure,mi zazvoni telefon(razredničarka),pa mi ječe,da ji morm ju3 vse razložit.Za 2 uri,pride matka v sobo,pol sem mogla še njej razlagat,ona pa to pol pove še mojmu starmu,on pa se začne smejat in mi čestitat.Še vedn nevem zakaj mu je to blo tko smešn,sam tista 2 ukora,si bom za vedn spomnila in nebom se več zdirala na učitle-werjrtn. Smile
P.S
po resničnem dogodku od MENE!!!!
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 12.3.2010 19:35
underberg pravi:
smoki pravi:
underberg pravi:
enkrat sm šou spat po pounoči Very Happy

in ka je tok kei hudga.?

ja ka, nism šou praucajt spat Very Happy

kolk si pa ti star?? -,-"
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 12.3.2010 19:40
bibolina pravi:
no da še jaz povem svoje...bla sem na morju in že prvi dan sem spoznala enga hudga tipčka, ampak reeees hudga!!! in pol se skos gledama pa to in kr naenkrat pride do mene pa me zažvali..in jaz sama pri sebi ooo faaaaaak stari, ne me ****, pa kaj si ja nor.... Shocked Very Happy Embarassed in pol sva se ponoči nasprivaj dobila na plaži- jaz sem ušla iz svoje sobe, ker me starci ne bi pustili- bla sem stara šele 11let.
in sva pol celo noč bluzila in se rajcala pa to...no, druga dan pa sm šla k njemu na plažo tam ko je meu brisačo in so me stari skor ubili ko so me vidli pri njem- misli so da grem do ene kolegice...
ampak ponoči sem se spet odplazla ven in sva sexala....da pa to še ni vse, sem to napisala v dnevnik in pol ga je moja matka kao po pomoti prebrala in sem mela celo štalo.

OMG Shocked
ne mi rečt d je to res...
MEtoYOUmedvedek • Od: 13.3.2010 • Prispevkov: 1
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 13.3.2010 16:40
caj pravi:
bibolina pravi:
no da še jaz povem svoje...bla sem na morju in že prvi dan sem spoznala enga hudga tipčka, ampak reeees hudga!!! in pol se skos gledama pa to in kr naenkrat pride do mene pa me zažvali..in jaz sama pri sebi ooo faaaaaak stari, ne me ****, pa kaj si ja nor.... Shocked Very Happy Embarassed in pol sva se ponoči nasprivaj dobila na plaži- jaz sem ušla iz svoje sobe, ker me starci ne bi pustili- bla sem stara šele 11let.
in sva pol celo noč bluzila in se rajcala pa to...no, druga dan pa sm šla k njemu na plažo tam ko je meu brisačo in so me stari skor ubili ko so me vidli pri njem- misli so da grem do ene kolegice...
ampak ponoči sem se spet odplazla ven in sva sexala....da pa to še ni vse, sem to napisala v dnevnik in pol ga je moja matka kao po pomoti prebrala in sem mela celo štalo.

ja tkt sm biu šele 32 let str, pa ful se je prtožvala k sm ji mezole na hrbtu stisku

haha...kr **** si pr 11 letih..ja itak ....

k je že tok zrela
ikicabitch • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 5
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel? 3.4.2010 20:30
hm...ja...s frendi smo se šli glaš resnice pa sm mogla mojo simpatijo tma spodi prijet... Embarassed
pa učitelci sm nazaj govorla tk da me je poslala k ravnatelju:D Laughing
NimNim • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 33
asdfafafsda 30.12.2010 1:33
v šoli v naravi,ko smo kuple alkos.tko z 10%....
pol so pa učitlce pršle pa so se nam režale..... xD

enkrat smo pa vrata dol snel (isto u ššoli v naravi)....
in valda učitli ckraval od smeha.... xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.