Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati?<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>• Mayich
• Od: 24.9.2009
Heii..
24.9.2009 22:34
Jaz sem na koncu z živci... Stara sem 15.... menze še nimam... Tak mi je čudno ko se v šoli(1.letnik sem) pogovarjajo o menzi... jaz pa še edina ki je nimam...... pa da bi te rekla da bi bal vlka pa da bi mela joške... NEEEE. .....sploh vlka nisem.... joškov pa še tui nimam.... EDINA V CLASSE... tak mi je čudno pri telovadbi v garderobah.... ko se vse
slačijo pa nosijo moderčke pa to, jaz pa še ednina nimam ničč..... zelo velikokrat sem tui žrtve fantov..... ful dosti krat se delajo norca z mene.... in si res želim da bi zrasla vsaj za 5 cm... pa da bi vsaj 5 košarico mela... do zdaj sem mela sam 2 deda.... ker vsi mislijo da sem 12 let stara... ker tak tui zglejam....jaz ful dosti krat ponoči preden zaspim razmišlam kak bi blo če bi jaz bla kot vse drugee... dostikrat ponoči preden zaspim tui jočem.... ker tlko klko krat so se delali fantje norca z mene .... jaz pa sem še taki tip ki me vse prizadane.... ...vse sošolke majo menzo pa majjoo joške.... toti bedasti beli tok pa mam že 1 leto.... menze pa še ne... ke se to mogoče ve klko cajta po belem toke dobiš menzo??? Hvala • asKuu
• Od: 28.3.2009
Re: Menstruacija - kdaj, kje, kako povedati?
25.9.2009 15:01
huhu;
js sm jo dubla k sm bla stara 11 semizdi. bla sm na morju za babi. ful sm se ustrašla XD . sm mami klicala, sm ji nurmaln povedala, sm dala telefon babi, da je ona babi puvedala. js si nism upala nvem zkaj;$ no pač... mam dost redno in me ful ne skrbi...mislm tko točn vem kdaj jo bom dubla tut po počutju pto. drgač zadne cajte mam ful hude krče in takrt je res grozn. pa spazmex pa panadol jemlm proti nim. pa mine pol(: jah pač to bi blo to;D • durex
• Od: 11.10.2009
:)
20.10.2009 16:43
js bom aprila stara 14 let PA JE ŠE NIMAM. na srečo.
z mat sva se itak o tem pogovarjale. in rekla je ko boš dobila maš tm vloške pa uzem. vesela bi bla da je neb mela še en let. • FamilyGirl
• Od: 23.10.2009
27.10.2009 10:47
Hojla!
Jest sm jo dubila pr trinajstih letih. Jest sm jo dubila v šoli. prouzaprou sploh nism čutila. K sm pa pršla dumou, pa k sm mami puklicala, da sm že duma, pa sm vidla tak ful črn (kt ogle - prvič je vedno tko) izcedk. Tok me je blo strah... mami sm prek telefona skor zakričala. Ampak naj te nč ne skrbi. Pu ene dveh letih (če boš mela srečo še po enem letu) se ti bo menstra uredila pa jo boš že prčakavla kdaj bo. Pr men je tko, da jest jo prčakujem, pa sm une zadne dneve že kr mau skeptična, ker jest ne čutm kdaj pride, pa sploh nimam nubenih bulečin, tko da... šit. Ampak sm se že navadla Res ni nč groznga. Užiwi • andy15
• Od: 28.8.2009
27.10.2009 11:17
js pa sm jo skoraj pol leta skrivala in jo klela. :'D
drugače pa pejt k zdravniku. Mogoče maš kej narobe, ker da jo zaj nimaš je kriza al pa se mal zred. (:Ker če telo nima energije pa dost snovi ...nima fore da bo izvajal ciklus, isto je z ljudmi ko pretirano hujšajo (stradajo) zgubijo menstruacijo. • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
27.10.2009 12:55
jas pr 12 in to v TOPLICAH -.- beed stari • Annnnnnc
• Od: 18.7.2009
27.10.2009 14:35
em dobła sm jo pr 13 pa pou.
doma. maam je pa itak sama ugotovila. • lolly
• Od: 4.4.2009
27.10.2009 15:43
amm..Točnu šTrnaiisT dni po moiim 12 brzdeiiu...
domaa.. mami sm šeLe drugč k sm iio meLa pouuedaLa..me iie bLo sTrah kaii bo rekLa..LooL..ma drgač pa ni nč Tazga.. • Coreliee
• Od: 24.10.2009
27.10.2009 20:32
Ko sm bla stara 11 let pr babici na počitncah xD
Bakici si nism upala povedat ampak je nasledn dan pršla mtka in tko napou u souzah: Mami kri mi teče... Pa tko mt: Kje pa? Pa jz: Tm spodi xD • zvezdicaa
• Od: 26.10.2009
27.10.2009 20:56
..jst sm jo dobla 8 dni po svojem 12-em rojstnem dnevu, dobla sm jo na srečo doma
za njo sm povedla šele drugi dan..to pa tak d sm šla u kopalnco k je bla mami not in pač rečm da sm dobla menzo in grem takoj naraunost u svojo sobo drugač je pa to zame ena full smotana reč • hoTdeviLgirL
• Od: 13.8.2009
27.10.2009 21:13
jes sm jo dobla ko sm bla 12. pa so ble hb počitnice, pa sm pač šla zjurtaj na wc pa sm vidlaa da jo mam, pa nism bla doma, tk da mi je teta mogla vložke posodit :S
mami sm pa kr prek fona povedla, kr pač nism bla doma p to. • hoTdeviLgirL
• Od: 13.8.2009
27.10.2009 21:33
zvezdicaa pravi:..jst sm jo dobla 8 dni po svojem 12-em rojstnem dnevu, dobla sm jo na srečo doma
za njo sm povedla šele drugi dan..to pa tak d sm šla u kopalnco k je bla mami not in pač rečm da sm dobla menzo in grem takoj naraunost u svojo sobo drugač je pa to zame ena full smotana reč res bi lahk to meli fanje.. ne pa da mormo punce tolk trpet... sam oni bi tak umrli • zvezdicaa
28.10.2009 12:31
hoTdeviLgirL pravi:
zvezdicaa pravi:
..jst sm jo dobla 8 dni po svojem 12-em rojstnem dnevu, dobla sm jo na srečo doma
za njo sm povedla šele drugi dan..to pa tak d sm šla u kopalnco k je bla mami not in pač rečm da sm dobla menzo in grem takoj naraunost u svojo sobo drugač je pa to zame ena full smotana reč res bi lahk to meli fanje.. ne pa da mormo punce tolk trpet... sam oni bi tak umrli heh sj • durex
• Od: 11.10.2009
14.11.2009 14:01
js sm jo dons dobila. amppk pr men je bl mal krvi use je bl neki arjaau.
pa me zanima če se greš lahko kopat.? (tuš,kad) ker sm slišala ko jo maš da se ne smeš it kopat.! rabim mnenjee. • zvezdicaa
15.11.2009 14:32
majatheoriginal pravi:js sm jo dons dobila. amppk pr men je bl mal krvi use je bl neki arjaau.
pa me zanima če se greš lahko kopat.? (tuš,kad) ker sm slišala ko jo maš da se ne smeš it kopat.! rabim mnenjee. Ja itq da lohk greš takrat ko jo maš pod tuš ali v kad, ker je tut priporočljivo zaradi same higiene... ni pa dobr da se greš npr. takrat ko jo pač maš u bazen al pa u morje kopat, ker je bol mrzla voda to ni zdravo .. pa če greš u bazen takrat se zna vidit kj rdečga za tabo.. • blessim
• Od: 1.11.2009
15.11.2009 15:02
dobila sm jo 2 leti nazaj poleti.ko sm bla stara 13.
zjutri sm šla na wc in vidla da mam krvavo piđamo in spodne gaateee... vem da sm si jo ful želela dobit ker me je blo mal strah pto. pol m bla otk vesela da sm vsm na veliko razlagala da sm jo dobila... prvič me je blo ful strah pač tega če je kej narobe z mano,če mam preveč menze itd. zdej sm se že navadla in včasih bi bla prov vesela če je sploh nebi dobila...ampak je del lajfa in nimaš kej • la-joie
• Od: 26.4.2009
18.11.2009 17:10
js jo mam mal več ko en let pa mi ni neka muka. ubistvu je koda je neb mela, nobenih krčev nimam pa glavobola pa to. edin razdražljiva sm bol učasih. mam pa dokaj redno pa tut ne premočno tko da mi je čist kul kot je. ;D
• baba123
• Od: 26.8.2010
.
26.8.2010 16:26
....
Nazadnje urejal/a baba123 25.9.2010 17:23; skupaj popravljeno 3 krat • Tassa22
• Od: 4.4.2010
26.8.2010 16:41
je normalno to ja ja kaj sej pa pač poveš da si dobila menstruacijo jaz sem jo 1. dobla ko sem bla stara 13 pa na morju smo bli • mjaw
• Od: 17.1.2010
26.8.2010 18:08
bara123 .. ti maš menstro o.O uporabi vložek če jo ne..In pač poveš mtko..da si dobla tist al pač menstro sm dubla..sej to ni nč kej takga..
1.kolko ste ble stare ko ste doble? po koncu 8klas tak da 13let in kmal nej bi dopolnla 14let.med poletnimi počitnicami. 2.ki ste doble(npr. v šoli..doma) doma. 3.kak ste doma povedle...in same lahko še kai dodate..jz sm tko..z mtko se pogovarjava glede pospravljanja stanovanja blabla..pa jz naenkrt "aja menstro sm dubla"---ma nč takega blo • baba123
• Od: 26.8.2010
.
26.8.2010 19:10
ll
Nazadnje urejal/a baba123 25.9.2010 17:22; skupaj popravljeno 6 krat • hubabuba
• Od: 4.7.2010
4.9.2010 20:35
1. kdaj : ko sm bla stara 13.
2.kje :doma, preden sm šla v šolo, zjutrej. 3.prvo sm povedala mamici pač rekla sm da sm dobila menstruacijo.pol je blo pa itak use kul, ker smo se že prej o tem pogovarjale p to. • steph
• Od: 15.5.2010
5.9.2010 0:49
1. 11 let oz. skor 12 že
2. šola 3. lepo sm mami povedla, da mislim da sm dobla pa mi je kupla vložke xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.