Samski?

<< | 1 | 2 | 3 | 4
freaky • Od: 28.2.2009 • Prispevkov: 37
Re: Samski? 31.3.2009 16:12
XcrazyyX pravi:
freaky pravi:
XcrazyyX pravi:
freaky pravi:
XcrazyyX pravi:
ja evo... js tui nism tip človeka d bi zdj iskala tipa Very Happy
če ga spoznam, ga spoznam
če pridemo skup, pridemo skup
in drgač lih tko fajn.
x)

evo js sm mislna totalno isto kot ti.. ampak se mi je to zgodilo.. obrlno mi je svet na glavo.. Very Happy v pozitivnem smislu.. zdei sm kr mal nora na njega x).. drugač pa nikol nism hotlsa prow met tipa.. on se je pač pojavu, poštekala sva se.. pol je pa kr samo od sebe šlo.. ampak sm vesela da mam njega <3

hihih js sm tui zdj srečno in love... Embarassed
nikol nism mela koga tko rada..... =)

waa.. vesela zate Razz
enyoj your love life.. Very Happy

ei.. ti tud uživi ;PPP

tnx ampak zadne čase ne več.. k sva šla narazn..
Confused I'm just so sad
barby999 • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 127 • Kraj: Novo mesto
Re: Samski? 31.3.2009 16:44
najhujš mi je ko pridm na msn pa tko vidm k majo vsi napisan rtm uno rtm drugo pa poun srčkou..takrt se mi mal zabedira ampak drugač pa ni tko hudo (:
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Samski? 31.3.2009 20:56
freaky pravi:
XcrazyyX pravi:
freaky pravi:
XcrazyyX pravi:
freaky pravi:
XcrazyyX pravi:
in drgač lih tko fajn.
x)

evo js sm mislna totalno isto kot ti.. ampak se mi je to zgodilo.. obrlno mi je svet na glavo.. Very Happy v pozitivnem smislu.. zdei sm kr mal nora na njega x).. drugač pa nikol nism hotlsa prow met tipa.. on se je pač pojavu, poštekala sva se.. pol je pa kr samo od sebe šlo.. ampak sm vesela da mam njega <3

waa.. vesela zate Razz

ei.. ti tud uživi ;PPP

Confused I'm just so sad

a res Sad it'll be just fine, okay? please don't be sad...
Re: Samski? 1.4.2009 18:14
XcrazyyX pravi:
tisti k nimate punce/tipa.. ste žalostni, osamljeni? al vm je čis ušeč d trenutno nimate tipa?

js sm ful cajta misnla d če nimaš tipa je žiuljenje brez pomena, sm bla zrd tega prow doown.. zdj nimam tipa..in zadne cajte pa mi je zmiri bolj ušeč d ga nimam x) nvem zkei mogoče je use bl na izi, ni tiste žiučnosti in usega...

js sm isto tko misnla. pa k sm bla mlajša sm se ful hitr zalubla u kšnga tipčka hah.
zdj mi je pa prou ušeć k sm samska. prou svobodno se počutm XD. nimam nubenih obveznosti p to. sam po eni strani pa pogrešam kšn topu objem pa sladk poljub ane. sam sm še dost mlada in se mi nkamor ne mudi xD:P
freaky • Od: 28.2.2009 • Prispevkov: 37
Re: Samski? 5.4.2009 14:34
XcrazyyX pravi:
freaky pravi:
XcrazyyX pravi:
freaky pravi:
XcrazyyX pravi:
freaky pravi:
XcrazyyX pravi:
in drgač lih tko fajn.
x)

waa.. vesela zate Razz

ei.. ti tud uživi ;PPP

Confused I'm just so sad

a res Sad it'll be just fine, okay? please don't be sad...

iah ne gre brez tega.. Rolling Eyes sm mislna da ga bom lažji pozabla.. pa mi gre full slabo.. ampak okei, one day I won't miss him anymore..
Duda • Od: 12.3.2009 • Prispevkov: 26
Re: Samski? 11.4.2009 17:12
js sm isto tko misnla. pa k sm bla mlajša sm se ful hitr zalubla u kšnga tipčka hah.
zdj mi je pa prou ušeć k sm samska. prou svobodno se počutm XD. nimam nubenih obveznosti p to. sam po eni strani pa pogrešam kšn topu objem pa sladk poljub ane. sam sm še dost mlada in se mi nkamor ne mudi xD:P[/quote]
Ubitvu je pa men bolše met tipa.. ker je pač lepše vse skupi. Ko si samski si kao "svoboden" ampak če maš fanta maš z nekom za delit si življenje. Če si pa še mlad te pa itak še vse čaka Smile
love9bitch • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 112
Re: Samski? 12.4.2009 13:54
odvisno od casa. ko koncam z eno, si vzamem kak tedn pavze. in prou pase. zdai sem ze mesec free, in komi cakam, da pride ena(so nekamodvpotovali)
kr ress komi cakam, pa se pomlad pa to..HORMONCKI Twisted Evil

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.