Novo življenje - zgodbica<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >>• sebiixx
• Od: 29.12.2010
Re: Novo življenje - zgodbica
14.7.2011 19:04
birdlover pravi:
sebiixx pravi:
birdlover pravi:
hudoooo next+ja +glej da me obvestiš ko izdaš knjigo da jo lahk kupim!!
Omg, kok si stara? 12,13 al preprosto ne prebiraš knjig? Za knjigo rabš lepe, bogate besedne zveze in pa seveda drugačen način pisanja. A si kdaj v kakššni knjigi vidla napisano"iz hiše je vprišel v dveh minutah. Odšpravili smo se v Kranj. Tam smo bili v 25ih minutah " al nekej tazga. Nikjer ni tega, saj če hočeš napisat knjigo moraš met res nekaj žilice. lovejb : sej kul pišš tko za na forume, sam če boš to nesla tja za izdajo knjige se boš samo osramotila, ker pač to ni to. Mogoče z leti, pa brez zamere p.s. next + ja nisem stara ampak sem star!! + či grešna prejšnjo stran (ali predprejšnjo) boš videla mojo objavo ko sem napisal naj to napiše knjižno pa izda knjigo...saj bo zagotovo popravila napake!! okej oprosti Sicer je pa tu važno tut kok je "pisateljica" stara • Eva96
• Od: 22.3.2010
14.7.2011 23:48
Zanimiva zgodba. Sam zlo nerealistična... Mislm - preselil so se čez noč? Pa njena mt je vesela de bo njena razvajena hčerka pr 19ih rudila?
Sam tko u usnovi mi je pa ušeč • metoyou
• Od: 12.7.2011
15.7.2011 0:06
Eva96 pravi:Zanimiva zgodba. Sam zlo nerealistična... Mislm - preselil so se čez noč? Pa njena mt je vesela de bo njena razvajena hčerka pr 19ih rudila?
Sam tko u usnovi mi je pa ušeč se čist strinjam. sm prebrala use dele in jih bom do konca,sam včas kr žiuce zgubim k je tuk nerealna.vem da je izmišljeno,sam vseen bi blo bolš č bi stvari postaula na realna tla.stvari bi se velik bol zapletle. predvsem pa to z nosečnostjo. a nebi blo bolš,da bi s tega nastala frka k pa da tastara rečeta sam woow čestitam? drgač pa supr osnova,sam če bi zdele napisala še enkat to zgodbo,k bi jo mau preuredila,dodala in zapletla stvari,tko k se u resnic dogajajo,vrjem da bi bla vrhunska zgodba. • birdlover
15.7.2011 10:16
metoyou pravi:
Eva96 pravi:
Zanimiva zgodba. Sam zlo nerealistična... Mislm - preselil so se čez noč? Pa njena mt je vesela de bo njena razvajena hčerka pr 19ih rudila?
Sam tko u usnovi mi je pa ušeč se čist strinjam. sm prebrala use dele in jih bom do konca,sam včas kr žiuce zgubim k je tuk nerealna.vem da je izmišljeno,sam vseen bi blo bolš č bi stvari postaula na realna tla.stvari bi se velik bol zapletle. predvsem pa to z nosečnostjo. a nebi blo bolš,da bi s tega nastala frka k pa da tastara rečeta sam woow čestitam? drgač pa supr osnova,sam če bi zdele napisala še enkat to zgodbo,k bi jo mau preuredila,dodala in zapletla stvari,tko k se u resnic dogajajo,vrjem da bi bla vrhunska zgodba. hmm mogoče bi pa to res bilo bolj zanimivo...samo take nerealistične zgodbe so mi jačče pa zanimive...meni pa je drugač zgodba zlo vredu... • lovejb
• Od: 14.6.2011
15.7.2011 12:01
No zdej pa morm it. Velik gre keša sj štekaš.?'' ja ja kr uživejta pa pozdraw starše. ajde.!'' Prekinem. ''Kaj je lubi awidš da je use kul.? '' nism si mislu. No saj neki. Me poljubi in poboža po trebuščku in reče : '' o ti smotek mali. Rd te mam ful. Boš widu najlepš ti bo Tino pa mano.Oblubm!'' Poljubim ga in uleževa se na posteljo. Prepustim se njegovim sanjskim poljubom dokler v sobo neuleti Neža : '' ej pejt sm.!'' grem. čaki mal no. a je nujn.?'' kr ja.'' ej lubi pridm prec.'' ga poljubim in grem wn. '' ej Tina pejve na plažo da nou kdo slišu.'' pejve ja.'' odšle sve na plažo. '' Mah tina sj ni nč sam povj mi ka je blo pol iz maticom...'' ja nč. Mt je poklicu pa povedu in od tkt naprej je use ql.'' aja no supr.'' a gremo dons wn.?'' ej neda se mi'' okj štekam. Odšle sve nazaj u hišo.Matic me ja čakal v sobi in medtem pisal sms : '' o komu pišš.?'' em frendu.'' aja a lh widm.?'' eeeeem... mja no če morš.'' wtf zakaj pa piše : ej pikica poklič me čez pou ure.?'' uhh. hotu sm sestri pisat.'' sestri.? kkr wem maš sam brata.?'' ma ja no. Bestfrendici sm hotu aprou.?'' Matic dej mi telefon.!!'' nadam.!'' ej mali dj.!'' na no.'' Poiščem od te kurve cifro in pokličm : '' o lubi.!'' lubi wtf.? asi ****.! on je mooj.! on bo fotr gon se **** a ti je jasn.? **** ZA SKOSSSS.!! SAM ŠE KKŠN SMS PADE PA SI BOGA MEJKEMI.!!'' Matic mi iz roke izpuli telefon in prekine.! '' pa ka je stabo mudel. povej mi ka maš iz njo..!!!'' nč.! zdej pa grem na čik.'' kaaaaj.? še pušit si začeu.? a se ti je **** dobesedn.'' ne.! me poljubi in zapusti sobo.
naprej.? napiš. ^^ • lovejb
15.7.2011 12:52
Sesedla sem se na tla. Jokala sem in jokala dokler ni w sobo prišla Neža in me potolažila. Kmalu je bila ura 11 Matica pa še ni bilo. Odšla sem na teraso in ga čakala.Domow se je wrnil poln življenja. Poljubil in objel mi je in na uho zašepetal : '' ljubim te.! čakam te u spalnci.!'' Na obras se m je prikradu nasmeh sovze pa sem si zbrisala in stekla v spalnico. Ulegla sem se poleg in prepustila sem se mu. Blo je fantastično. Zbudila sem se v sončno jutro. Dan je miil takoj kajti cajt sem prežiwela iz mojim pikecom. Kmalu je binolo že tista 2 mesca in odšli smo nazaj v Slovenijo.. Odpeljali smo se do letališča in odšli na letalo. Mama in oče sta ostala še na Bahamih jaz Neža in Matic pa smo se vrnili domov. Let ja trajal kar nekaj časa in medtem so se imeli supr. Kmalu smo slišali po mikrofonu da bomo čez 3 minute pristali. In res. Že smo bili an trdnih tleh. Od daleč sem zagledaala Matičevo družino. Z roko v roki swa iz Maatticom stekla proti njim Neža pa je odšla do Jona. Objela sta se ter poljubila. Jaz in Matic pa sva že bila v avtu in odpeljali smo se že proti njegovi hiši. Ko smo stopili iz awta sem se prijela za trebušček in rekl ''widš lubi kle pa najin pikec žiwi.'' Matic me je poljubil in odšli smo w notranjos. Dnevi, tedni, meseci so kmalu minevali. Med tem časom sta se moja starša že wrnila. Takrat se mi je trebušček že zelo poznaw. ( 5mesecev in pol) Wsako dnevno sem si predstavljaala kako bo zgledalo ko bom mami.
next.? npiš. ^^ • zaskrbljena
• Od: 8.7.2011
15.7.2011 15:19
NEEEEEEEXT! • lovejb
15.7.2011 15:37
Odšla sem do Matičeve mami in zatopile sve ze v pogowor.: '' jo ta mali bi pa tak kjutek.!'' jaa. si prou predsttavlam k bom slišala njegov prvi jok. '' oh ja. Se spominjam kko je blo pr mojmu Maticu. uh.'' aja.'' Zazvoni mi telefon kliče me Matic: '' ja kaj je.?'' priit u sobo mwa.'' prekinem. ''Maatic me rabi grem gor. okej.'' Primem se za trebuh in odšetam. Sredi stopnic pa otrok začne brcat : '' aaaaaaaaaaaaaaaaau.'' zaupijem in že so okoli mene Matic, Majda.(mt od matica), Gregor (fotr od Ticota) Gašper (brt). '' Ka pa je stabo.? sm mislu da rojewaš hahah.'' mi reče Gapi v smehu. Matic mu da šamar in reče : '' pol se bowa zmenila.'' Gapi odide mi pa planemo v smeh.'' No lubica povej ka je.?'' mah brcnu je napovno.'' aja no pej ležet pajva.'' prou.'' Odnese me v sobo in položi na posteljo. Objameva se in zaspiva. Prepustim se sladkim sanjam ajti sanjala sem da sem rodila pučko.
eo. next.? • youknowmebitch
• Od: 24.10.2010
15.7.2011 17:20
drgač je ful dobra zgodbica, sam neki mi ni jasn.
na bahamih ko so tistga pelal bolcno ga je neža poljubila in je blo kao lepo vidt ta poslub. poj ko so pa nazaj pršli je pa njen tip njo čakov? no tko sm jst razumela... drgač pa next ja • lovejb
15.7.2011 18:06
Kmalu sem se zbudila zaradi bolečine in brcanja v trebuhu.Primem se za trebuh in rečem: '' joj lubica morš tok brcat.?'' objamem trebuh in zzaspim nazaj. Zbudil me je matic : '' lubica tastari so klical rekl so da morš dam.'' aha. Pol p se bom ublekla pa šla. dej pejt zmano.'' okej.'' Obadva se vblečeva in odideva. Vsedeva se v avto in odpeljala. Čez 5 minut sva bila že pred mojo hišo. Odšla swa w notranjost hiše. '' o Mami.'' heej.*'' me objame ter poboža trebuh. Ravno takrat brcne.(awč*) Zasmejimo se in odpraviva se v sobo. Takrat v sobo vstopi mami in reče : ej Tina za vaju iz maticom swa iz očijom priprawla presenečenje. '' kaj pa.?'' Hišo v NOVEM MESTU.!
next.? • limonica1995
• Od: 12.2.2010
15.7.2011 20:46
neeext • Jasnaa
• Od: 8.10.2010
16.7.2011 12:32
Next!. _________________ I LOVE YOU <3. • lovejb
16.7.2011 18:10
''omg.! a me ****š.?'' ne ne.! res.! lej sliko. '' omajgad* nemorš no.! Tina tole je najna lastna hiša.'' jaa lubi.!'' ga poljubim. Mami pa reče : '' če mata cajt lh gremo pogledat, če hočta pa uzamta stwari pa se preselita.!'' o ja.!! sam matica zapelm dam.'' Objamem ter poljubim mami in odideva. Med potjo do Matica je bla tema o hiši. Kmalu sem zapeljala pred matičevo hišo in matic me je poljubil in iztopil. Stekle je u hišo in mmi pomahal. Odpeljala sem z dvorišča in se napotila k neži da se poslovim. Kmalu je pred vrati že stala neža : '' O piikicaa'' heejlo*. ej ej.! iz maticom grewa na swoje.!' aja.? >_< kam.? '' nou mest.!'' aja.? ej a ni iz tm Gregi.?'' ja, sam on je moj 1 tip tko da itaq je že pozabu name.'' aja. fajn.! jooj a morš it.?'' ja.! (:'' sej lhko pridš knama kdj an.?'' sej bom.! nouš se me kr tku znebila.!'' wem ja.'' Takrat skozi vrata pride on neže mami : '' Tina.? Ti si nuseča.?''
next.?? npiš. ^^ |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.