HUJŠAJMO SKUPAJ!

<< | 1 | 2 | 3 | 4
frenchkiss • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 103
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 9.7.2011 11:15
hai..

jaz sem se tudi odločila začet hujšat takoj po šoli..
sicer se ne držim tistga, jej 5x na dan..
jaz ponavadim jem tam 2-3x na dan..ker pač zjutraj dalj časa spim in pol mam kao zajtrk (mleko+musli), 3,4h nič ne jem, pol mam kosilo normalno (1 kos mesa, mogoče malo priloge, pa ogromno solate) in kasneje sploh več nism lačna.. drugače pa popijem oooogromno vodo.. zmeraj mam zraven sebe 0,75l flašo vode, pa potem ko mi zmanka, si grem nalit zravn..
tudi redno telovadim.. pred zajtrkom naredim vaje za noge, kasneje kaj doma pomagam, po kosilu naredim vaje za rit, potem spet nekaj drugo delam pa tudi malo lenarim,hehe.. nato grem za 1 uro na sobno kolo (mam tisto, ki nima sedeža), se tam ful preznojim.. kasneje pa če se mi da grem še za kakšnih 45min na ono ''pravo'' kolo.. ko pridem domov,mam spet malo predaha, potem naredim ene vaje za trebušne mišice, zvečer pa še kakšni 30min sprehod..
mogoče se komu to zdi ekstremno, samo sem si zaj ful zabila v glavo da moram shujšat in mi kar ok gre.. sicer včasih kakšno vajo, al pa tisto pravo kolesarjenje spustim, al pa sprehod, če me pač nima doma, al pa grem čez vikend ven..
po koncu šole sem začela samo z obema kolesoma in sprehodom.. in pol sem čez kakšnih 10dni uvedla še te razne vaje, ker si hočem malo preoblikovat telo.. in od takrat sem shujšala kakšne 3kg.. sladkarije pa mam drugače fuuuuul rada, samo sem si zadala to, da bom mela en dan v tednu, ko bom se mal pregrešila in pojedla kakšen košček čokolade.
malo sem se razpisala Smile
aja morem pa še omenit to, da čeprav se mogoče komu zdi da premalo jem al pa nezdravo, meni pač tak najbol odgovarja in sploh nisem nič lačna:)
če pa še ma ker kak nasvet, pa naj sam pove Very Happy
kajca123 • Od: 5.5.2011 • Prispevkov: 168
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 9.7.2011 12:12
frenchkiss pravi:
hai..

jaz sem se tudi odločila začet hujšat takoj po šoli..
sicer se ne držim tistga, jej 5x na dan..
jaz ponavadim jem tam 2-3x na dan..ker pač zjutraj dalj časa spim in pol mam kao zajtrk (mleko+musli), 3,4h nič ne jem, pol mam kosilo normalno (1 kos mesa, mogoče malo priloge, pa ogromno solate) in kasneje sploh več nism lačna.. drugače pa popijem oooogromno vodo.. zmeraj mam zraven sebe 0,75l flašo vode, pa potem ko mi zmanka, si grem nalit zravn..
tudi redno telovadim.. pred zajtrkom naredim vaje za noge, kasneje kaj doma pomagam, po kosilu naredim vaje za rit, potem spet nekaj drugo delam pa tudi malo lenarim,hehe.. nato grem za 1 uro na sobno kolo (mam tisto, ki nima sedeža), se tam ful preznojim.. kasneje pa če se mi da grem še za kakšnih 45min na ono ''pravo'' kolo.. ko pridem domov,mam spet malo predaha, potem naredim ene vaje za trebušne mišice, zvečer pa še kakšni 30min sprehod..
mogoče se komu to zdi ekstremno, samo sem si zaj ful zabila v glavo da moram shujšat in mi kar ok gre.. sicer včasih kakšno vajo, al pa tisto pravo kolesarjenje spustim, al pa sprehod, če me pač nima doma, al pa grem čez vikend ven..
po koncu šole sem začela samo z obema kolesoma in sprehodom.. in pol sem čez kakšnih 10dni uvedla še te razne vaje, ker si hočem malo preoblikovat telo.. in od takrat sem shujšala kakšne 3kg.. sladkarije pa mam drugače fuuuuul rada, samo sem si zadala to, da bom mela en dan v tednu, ko bom se mal pregrešila in pojedla kakšen košček čokolade.
malo sem se razpisala Smile
aja morem pa še omenit to, da čeprav se mogoče komu zdi da premalo jem al pa nezdravo, meni pač tak najbol odgovarja in sploh nisem nič lačna:)
če pa še ma ker kak nasvet, pa naj sam pove Very Happy

No, super.
Js tut nemorem jest več ko kakih 3x na dan, ker pač enostavno nisem lačna endino če si kak napitek zmiksam iz sadja al pa pojem kak kos lubenice al pa naktarino in kr gre nekot..P Very Happy
MoniieAngel • Od: 26.6.2011 • Prispevkov: 8
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 9.7.2011 16:20
Hey!
No ja js se tudi pridružujem Razz
Visoka sn 162cm težka pa 55kg ;s
1x sn poskusla s tem da sn stradala kakih 14 dni (skoraj nič jedla :S) blo je grozno, tko da ne poskušite tega kr nebote nikamor prišl. Vrjamte da ni fajn. Glava vas bo skos bolela, kr neke krče bote mel, pa čiiiiist brez energije bote. Js bi vam priporočala neki: sladkarije stran, ogljikove hidrate starn ali pa samo 1x do 2x na tedn. Vse kar je mastno obvezno stran. Čim več pa: ukvarjanje s športom (najmanj 1uro na dan), pojejte čim več sadja in zelenjave! Smile
----------------------------------------------------------
No če želite lohka tko nardite kt sn napisala Razz Ampak js imam useen problem prosim nej mi kdo pove kko nej to rešim :S Vsakič k se odločim za dieto al pa neki nemorn zdržat niti 2 dni ;S nevem zakaj... Prosim če mi lahko kdo pove kaj nej nardim da bom lohka zdržala vsaj 10 dni? (a moj cilj je še useeno da bi zdržala 20 dni)
Samo priporočam vam: ne stradajte!
Uso srečo usem Smile
onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 11.7.2011 9:38
ewo js sm se zdj po enmu tednu stehtala (: jedla sem zdravo, gibala se sicer nisem, no pa včeri sm se mav pregrešla z sladoledom,pepsijem in ponfrijem. ker je pač tko naneslo XD
shujšala sem točno pov kilce, upala sem usaj na 1 kg. ampak dobro se bom ta teden še zraven gibala (tek),probala izognit sladkarijam da bom shujšala do naslednjega tedna na 67 kg. zdej mam 68,5kg. (: ampak po eni strani sem zadovolna da se usaj malo opazi trud pri kg. Very Happy
metoyou • Od: 12.7.2011 • Prispevkov: 5
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 12.7.2011 13:23
Živjo.
sem skoraj čisto nova na tej strani.in prebrala sem vse o tej temi Smile
zelo bi rada shujšala par kg in utrdila svoje telo, predvsem svoj trebušček,ker bi ga rada večkrat pokazala,zaradi uhančka Very Happy in se znebila oblogic okoli pasu :S
samo imam problem...delam v kinu, večinoma popoldne in pozno v noč.in enostavno ni časa za neko res dobro vadbo. in pa tam,nikoli nevem kaj jesti.nimamo malice,tako da moramo v trgovino. kaj naj vzamem za malico,ker bi se res rada izogibala OH. ponavadi vzamem kake breskve ali naktarine, ampak mislim da ni to dovolj. vedno vzamem tudi 1,5l vode.

prosim svetujte mi.hvala Wink
onlyme2 • Od: 25.6.2011 • Prispevkov: 14
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 12.7.2011 13:41
Tole je super!!
no čeprav sem malo pozno vidla temu in bom zato zamenjala datum za 14.7 ampak tud uredu no :/ Smile

jaz sem velika 158 (žal sem bolj mala) in imam 50 kg. drugače imam kar lepo postavo ampak me meti moj trebuh in noge.

Jaz sicer nebom mela dobene diete, samo majn bom jedla in iz jedilnika izključila vse sladkarije ter pila samo vodo. pa več se bom gibala in probala z to neko ''zumbo'' za hujšanje-baje ful pomaga da imaš lep trebuh in dosti kondicije.

Veliko sreče VSEM : ))
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 19.7.2011 11:59
no in a hujšate kaj,kaj se dogaja^^ Very Happy
mn gre kr uredo. usak pondelk se tehtam in v dveh dneh sm zgubla že 3kg.Very Happy z 69 sm prišla na 66 kg.Very Happy sm kr zadovolna, cilj je pa 60-58 kg (:
in vi?
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 20.7.2011 16:27
ka če bi se pa skupi zredili?
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 20.7.2011 18:49
Torej, da vam še jst mau povem.Very Happy
Zdej sm bla sicr na morju, ampak sm se poskusala drzat diete in sm zdej iz začetnih 78,5 kg pršla na 72 kg in upam, da mi do konca tega mesca pade do 70 kg in pol spet veselo naprej, ker je cilj okrog 60 kg, glede na mojo višino bi mogla še majn, ampak že zdej sm zlo zadovolna.Smile
Upam, da vam tut uspeva.!

Hf;*
SaraEma • Od: 27.12.2010 • Prispevkov: 21
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 20.7.2011 19:34
Bom pa še jaz šla u to dijeto in sicer tako da bom pred vsakim obrokom popila 2dl vode (pravijo da manj poješ) odrekla se bom sladkarijam in se rolala, mam pa 70kg Sad in velika sem prib. 168 shujšala pa bi za približno 10 kg, vesela bom že če bom shujšala 5kg. Smile
littlepig • Od: 4.7.2011 • Prispevkov: 104
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 20.7.2011 23:30
SaraEma pravi:
Bom pa še jaz šla u to dijeto in sicer tako da bom pred vsakim obrokom popila 2dl vode (pravijo da manj poješ) odrekla se bom sladkarijam in se rolala, mam pa 70kg Sad in velika sem prib. 168 shujšala pa bi za približno 10 kg, vesela bom že če bom shujšala 5kg. Smile

potrudi se da boš ta 2 dl vode spila vsaj pol ure pred obrokom. baje je tak okej Wink pa po obroku ne pij. to vrjetno že tak veš da ni dobro Smile

kakorkoli, veliko sreče in upam da ti uspe ! Smile
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 22.7.2011 13:15
zakaj ni kul po obroku pit vodo ? js se zmer pred in po kosilom napijem z vodo Very Happy hh
littlepig • Od: 4.7.2011 • Prispevkov: 104
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 22.7.2011 14:12
ja kaj te jaz vem Laughing vem samo da ni okej Wink na netu si preberi?

ampak saj to ti je pa že lahko logično da se po obroku ni lih fajn nekaj napijat ker se potem počutiš tak..am? napetega Very Happy
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 22.7.2011 20:10
pred, med in po obroku se nikakor ne sme pit.
pije se lahko 20 min pred oborkom ali 30 po.
hrana se zlepi, ne more se prebavit ker ni dobro okolje za encime.
baje povzroča raka, čeprav ne vem kaka je povezava ? vglavnem, hudo je že če se hrana ne more prebavit.
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 15.8.2011 22:37
diete brez OH? s tem nebo noben shujšu pa še faking težko je zdržat! a ni logično, da telo rabi tud OH, če je lačno in ti daje pač signal da rab energijo?
bla sm tut js že tok neumna in sm probala s tako dieto. zjutri sm jedla jabolka, potem solato pa mal mesa in zvečer zeleni čaj. bla sm CEL dan lačna, res. prov težko mi je blo gledat kako se zravn mene nekdo baše s krofom in zdel se mi je use skp krivičn. najbl bedn pa je to, da sm s tem res grdo shujšala. v noge sm mal pa v rit, ampak si je telo na bokih začelo delat rezerve. ta dieta je totalno nesmiselna..

stvari s katerimi 100000000% shujšate, preverjeno:

-zjutri jejte zajtrk! to naj bojo OH (npr. jogurt pa kosmiči al pa polnozrnat kruh z namazom pa jabolko- ubistvu lahko jeste karkoli, ker bo telo porablo to energijo čez cel dan in neboste čutl napadou lakote

-za kosilo je dobro jesti velik zelenjave, beljakovine, malo OH. (npr. skledo solate, malo krompirja, piščanec.. al pa rižoto z zelenjavo itd.. kosilo naj bo v velikosti obeh malo skrčanih dlani)

-za večerjo jejte kšno omleto iz jajca al pa jogurt s semeni.. al pa solato s kšno mocarelo.. jejte zmerno in bolj lahko!

-bodte aktiuni. na dan intenziuno gibejte usaj pou ure.. pejte vn, s kolesom se zapelte do centra, pejte s kom na sprehod itd itd itd...

-pijte velik tekočine! (zelo dobr zeleni čaj)

-usak obrok jejte počas in z užitkom.. dobr prežvečte pa uzemte si čs. počutl se boste prijetno siti in neboste napeti.

-jejte redno!!! s tem se neboste zredil, ampak samo shujšal, ker bo telo pospešilo metabolizem in mel boste redno prebavo. res res res če ste lačni in ne jeste, bo telo dojelo da je pač kriza in si more narest rezervo. in ko boste pojedl neki malga bo to rezervo dal v špeh namest da bi use normalno porabl.

Wink
tamalaanny • Od: 22.10.2011 • Prispevkov: 1
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 22.10.2011 9:26
In vse tiho je bilo Very Happy
Vam uspeva ali ne?

Tudi jaz se že kar nekaj časa spravljam hujšat oz. predvsem učvrstiti telo, sem se odločila, da grem na fitnes + aerobika. Ker pa sem na fitnesu popolna začetnica bi za nekaj ur potrebovala osebnega trenerja, kateri pa imajo kar zasoljene cene.
Našla sem trenerja, ki ponuja trening tudi do 3 osebe za isto ceno. Trenira pa v fitnes centru v Stegnah. Iščem dve kandidatki, ki bi resno hodili, si delili storitve osebnega trenerja, in se spodbujali. Torej, če je katera zainteresirana iz Ljubljane, naj mi piše na zs.

Lep dan ter veeliiiko volje Razz
lhribljan • Od: 20.10.2010 • Prispevkov: 13
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 22.10.2011 12:36
lhribljan pravi:
ZDravo! xD

190 cm , 105 kg itm 29.1. sicer bi rad shujsou ke ene 15 -20 ampk tut 10 bo uredu =).. moja dieta bo t.i. manjžri oz. več laufej Wink hehe začnem pa 20.6 2011 ob 5.40 ^^,

pa evo me.. 22.10.2011, 12.35 190cm, pa 93 kg... tko da 4 mesce 12 kg Wink
hehe moja metoda: ne jedem po 18.00, pa pač trening p tu.. rekreacija zvece od 19.00 - 21 tam nekje odbojka laufanje basket karkol.. nc spešl.. aide uzivejte Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.