IZBRIS!<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>
• Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
Re: IZBRIS!
24.11.2010 21:43
Gasika pravi:
Timi pravi:
Arya09 pravi:
Gasika pravi:
kas ti normaln
Sam to je pa res mau preveč.. Men bi blo tut neprijetno, da bi pršu frend pa da bi mi dou kr naenkrat sto stvari To bi ji lahka nabavu sam Milko Love a ka je unu pa je.. ja no to sm missla!!! anda d bi blo mal aqward če pride p te obsuje s čokolado! pač ni treba d je velik (nismo spet toook zahteune) sam d pride iz srca kokr je gasika rekla ja iz srca -.- iz trgovine je pršlo no drugič ji bom pa te sam Milka Love kupo Sej veš kva sm mislna no ;P Nee jutr heh ja nvm _________________ Peace!
• Gasika
• Od: 7.5.2010
24.11.2010 21:48
Timi pravi:
Gasika pravi:
Timi pravi:
Arya09 pravi:
Gasika pravi:
kas ti normaln
Sam to je pa res mau preveč.. Men bi blo tut neprijetno, da bi pršu frend pa da bi mi dou kr naenkrat sto stvari To bi ji lahka nabavu sam Milko Love a ka je unu pa je.. ja no to sm missla!!! anda d bi blo mal aqward če pride p te obsuje s čokolado! pač ni treba d je velik (nismo spet toook zahteune) sam d pride iz srca kokr je gasika rekla ja iz srca -.- iz trgovine je pršlo no drugič ji bom pa te sam Milka Love kupo Sej veš kva sm mislna no ;P Nee jutr heh ja nvm Sej sm ti obrazložla.. • Arya09
• Od: 18.8.2010
24.11.2010 21:51
Gasika pravi:
Timi pravi:
Arya09 pravi:
Gasika pravi:
kas ti normaln
Sam to je pa res mau preveč.. Men bi blo tut neprijetno, da bi pršu frend pa da bi mi dou kr naenkrat sto stvari To bi ji lahka nabavu sam Milko Love a ka je unu pa je.. ja no to sm missla!!! anda d bi blo mal aqward če pride p te obsuje s čokolado! pač ni treba d je velik (nismo spet toook zahteune) sam d pride iz srca kokr je gasika rekla ja iz srca -.- iz trgovine je pršlo no drugič ji bom pa te sam Milka Love kupo Sej veš kva sm mislna no ;P Nee jutr pa ne juttrrr!!! dj boga punca no, pust ji d mal zadiha!! p ni fora d ji daš tok stvarii!! važn d kej poomenjoo!! _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • Timi
24.11.2010 21:59
Arya09 pravi:
Gasika pravi:
Timi pravi:
Arya09 pravi:
Gasika pravi:
kas ti normaln
Sam to je pa res mau preveč.. Men bi blo tut neprijetno, da bi pršu frend pa da bi mi dou kr naenkrat sto stvari To bi ji lahka nabavu sam Milko Love a ka je unu pa je.. ja no to sm missla!!! anda d bi blo mal aqward če pride p te obsuje s čokolado! pač ni treba d je velik (nismo spet toook zahteune) sam d pride iz srca kokr je gasika rekla ja iz srca -.- iz trgovine je pršlo no drugič ji bom pa te sam Milka Love kupo Sej veš kva sm mislna no ;P Nee jutr pa ne juttrrr!!! dj boga punca no, pust ji d mal zadiha!! p ni fora d ji daš tok stvarii!! važn d kej poomenjoo!! ja sam če bi ji jst lohk dokazo kok mi pomen kak bi vi dokazal? okupacija z SMS-i? _________________ Peace!
• Arya09
24.11.2010 22:05
neeee!!
a si ji povedu??? tko iz oči v oči, kok jo maš rd?? no če ji to poveš je use dokazovanje k ga rab! _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • Timi
24.11.2010 22:11
Arya09 pravi:neeee!!
a si ji povedu??? tko iz oči v oči, kok jo maš rd?? no če ji to poveš je use dokazovanje k ga rab! jst povedu?! ti povej! jst neupam! xD ma me bo srčna kap! sej se hecam sam ne upam povedat! ji bom pa....ker ti tk rečeš....sam kak dokazanje? _________________ Peace!
• Arya09
24.11.2010 22:50
Timi pravi:
Arya09 pravi:
neeee!!
a si ji povedu??? tko iz oči v oči, kok jo maš rd?? no če ji to poveš je use dokazovanje k ga rab! jst povedu?! ti povej! jst neupam! xD ma me bo srčna kap! sej se hecam sam ne upam povedat! ji bom pa....ker ti tk rečeš....sam kak dokazanje? ja js pravm d ne rabš dokazvt... mislm če ji poveš d jo maš rd... HALO to je use dokazovanje potrebno... čokolade pto... to ne more dokazat lubezni. _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • Gasika
• Od: 7.5.2010
25.11.2010 17:49
Arya09 pravi:
Timi pravi:
Arya09 pravi:
neeee!!
a si ji povedu??? tko iz oči v oči, kok jo maš rd?? no če ji to poveš je use dokazovanje k ga rab! jst povedu?! ti povej! jst neupam! xD ma me bo srčna kap! sej se hecam sam ne upam povedat! ji bom pa....ker ti tk rečeš....sam kak dokazanje? ja js pravm d ne rabš dokazvt... mislm če ji poveš d jo maš rd... HALO to je use dokazovanje potrebno... čokolade pto... to ne more dokazat lubezni. res je res je.. ;P Tko da ji lepo povej kaj čutš do nje pa je.. Težko je.. vem • Timi
2.12.2010 19:07
hvalaa vam za uso pomoč pa usee.
sam med mano pa klavdijo je pač konc....en se je umešou, kerga sovražm recimo tole: jst se zaljubim v usako in brezveze -.- (kar sploh ni res....ona mi je bla sam ušeč pa ena druga...ne pa use....) te mi je to napisala: ena oseba k jo ti ful dobr poznaš je rekla da si debil......(ja ok....sma že mela s tisto osebo kakšne konflikte...) pa kr naprej verjame usem drugim...to oboje ji je pač ena frendica al frend povedala kero še nvm kdo je.... te mi reče: edej ti sploh nikol nisi biu v mene zaljublen....ma lol?!?!?! no sam mogoče je problem u tem ker sm pač mal preveč z frendi pa frendicami s kerimi se ****....sam odkod pa njej ideja d nism jst nikol v njo biu?!?!?! mi loh punce poveste ka se z njo dogaja?! a ma dejte zaka samo drugim verjame....mogoče pa ji je njena bf kej rekla....s kero sma itk hodila....sam pač ene prevare p'to z moje strani -.- faq jst bom umro če je nem meu _________________ Peace!
• KatiaCrime
• Od: 11.11.2010
2.12.2010 19:59
ma lej ... če je punca taka da ti ne vrjame niti ene besede... pa usem lažem svojih frendov laže.. ti si pa tok že za njo naredu.. TE PREPROST NI VREDNA.
lej.. js sm se tut z zdejšnim tipom skregala kr sm verjela drugim. in pol je sam dans do mene pršu.. in sma se lepo pomenla.. in sva ugotovila d tisti k so mi neki o njemu prauli d so se lagal.. tko d zd je spt use okj... ma lej.. mau še uztarji, sam če bo še naprej taka jo pa odje*i kr te preprosto ni pol vredna. pa tud če se boš mogu odljubit... vem d je zlooo težko..ampak enkt se moreš če ne gre tk naprej več. drži se • Timi
2.12.2010 21:47
KatiaCrime pravi:ma lej ... če je punca taka da ti ne vrjame niti ene besede... pa usem lažem svojih frendov laže.. ti si pa tok že za njo naredu.. TE PREPROST NI VREDNA.
lej.. js sm se tut z zdejšnim tipom skregala kr sm verjela drugim. in pol je sam dans do mene pršu.. in sma se lepo pomenla.. in sva ugotovila d tisti k so mi neki o njemu prauli d so se lagal.. tko d zd je spt use okj... ma lej.. mau še uztarji, sam če bo še naprej taka jo pa odje*i kr te preprosto ni pol vredna. pa tud če se boš mogu odljubit... vem d je zlooo težko..ampak enkt se moreš če ne gre tk naprej več. drži se hvalaa... i wish you long long love with that person _________________ Peace!
• Mrs.Sunshine
• Od: 1.3.2010
2.12.2010 22:06
Stop it !
1x še stopi do nje pa se pogovori pa ji rči, da ti ni vseeno pa poskušaj ji usaj namignit kaj čutiš. Vem ja lahko je reči.. Ampak probi narediti še en zadnji poskus. Če pa ne bo šlo pa: Get over her ! • Timi
2.12.2010 22:45
MaiSinLimites@
Ja, saj je to tud pomojem najbolša izbira. Stopim do nje, se pogovorima pa se situacija razreši. Upam, da uspe in boma skupaj. Hvala! Timi _________________ Peace!
• pk4life
• Od: 20.7.2010
3.12.2010 0:38
mgoče te pa hoče sam na njen način skenslat.. nwm no.. sam glede n to d sama seb oz teb razlaga d je nisi nikol meu rd.. mgoče se sam hoče prepričat u to.. mislm.. nwm no .. hahh na tem poudročju (razumewanje žensk) nism lih dobr XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Timi
3.12.2010 8:20
pk4life pravi:mgoče te pa hoče sam na njen način skenslat.. nwm no.. sam glede n to d sama seb oz teb razlaga d je nisi nikol meu rd.. mgoče se sam hoče prepričat u to.. mislm.. nwm no .. hahh na tem poudročju (razumewanje žensk) nism lih dobr XD
heh am jst mam eno neumestno uprašanje Kaj pomeni pk?sem že enkrat vido pkman pa nvm ka naj bi to pomenlo... _________________ Peace!
• pk4life
3.12.2010 23:22
hehe tale moj pk neki zlo matra folk a?.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • myself
• Od: 3.4.2010
5.12.2010 11:26
pk4life pravi:hehe tale moj pk neki zlo matra folk a?..
PARKOUR for life. ! mam prauuu ? • pk4life
5.12.2010 14:41
hehe maš prow ja.. kko pa weš?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • myself
5.12.2010 18:05
...
Nazadnje urejal/a myself 6.12.2010 21:34; skupaj popravljeno 1 krat • pk4life
5.12.2010 18:22
hahahaha faq.. kdo si zej ti?.. XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • myself
5.12.2010 18:50
pk4life pravi:hahahaha faq.. kdo si zej ti?.. XD
faaaak? kdo sm js ? • pk4life
6.12.2010 20:37
lejo.. a ti weš d obstajajo pm kle na eetaqu?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
6.12.2010 20:58
pk4life pravi:lejo.. a ti weš d obstajajo pm kle na eetaqu?
pm? wtf? _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • pk4life
6.12.2010 21:09
pm=personal message=zasebno sporočilo.. hehe sej to tut ti nisi wedla neki časa ne ^_^_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.