Fantje vprašajte punce!

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >>
rsyka • Od: 19.6.2009 • Prispevkov: 117 • Kraj: Lj.
Re: FanTjee: uprašTe kar hočTe. 3.1.2011 15:55
triple x pravi:
živjo
mene pa zanima kako pisat dekletu ( se ne poznava) ki mi je zelo všeč

oii kako si kaj?
maš msn

to mi je že brezveze

ja, za začetk je pč najbolš tko začet... živjo kko si... vem da je bedno, ampak poj probi pogovor spelat na kšno skupno točko... če veš kej o njej se začni o tistmu pogovarjat, če ni drusga ti preostane šola, muska, filmi, itd... neke morš začet, poj pa pč spel temo na to da hočš msn, cifro oz. da bi se z njo dobil, če bi se rt z njo dobil...
sam morš pč poskrbet, da nebo zmankal za pogovarjat, pa ženska mora dobit občutk, da se sam z njo pogovarjate in da ti je zanimiv, ne pa tko, kukr da delaš še 100 stvari zravn..

in če se je men uspel tkole začet pogovarjat s simpatijo, res nvm zakaj teb nebi uspel Wink
Juliet013 • Od: 3.2.2009 • Prispevkov: 100
Re: Fantje vprašajte punce! 3.1.2011 16:51
Arya09 pravi:
pahah mi vemo mogoče o tipih več sam zato k je mn za vedt Smile ne sej tud me nimamo tok pojma kokr mislmo d mamo.
oni pa nimajo pojma u kaj se spuščajo če hočjo razumet ženske... never gonna hapen guys!!!

pomojem so pa tipi bl zakomplicirana bitja k punce. ^^ ampk komplicirajo pa mn. Razz
v vsakem primeru so boljša družba. Wink
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Fantje vprašajte punce! 3.1.2011 18:00
Juliet013 pravi:
Arya09 pravi:
pahah mi vemo mogoče o tipih več sam zato k je mn za vedt Smile ne sej tud me nimamo tok pojma kokr mislmo d mamo.
oni pa nimajo pojma u kaj se spuščajo če hočjo razumet ženske... never gonna hapen guys!!!

pomojem so pa tipi bl zakomplicirana bitja k punce. ^^ ampk komplicirajo pa mn. Razz

Pahaha najboljši odgovor ever xD
Re: Fantje vprašajte punce! 3.1.2011 18:58
Pačupa pravi:
Juliet013 pravi:
Arya09 pravi:

Pahaha najboljši odgovor ever xD

hahaha hvala, hvala Razz
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: FanTjee: uprašTe kar hočTe. 3.1.2011 19:09
rsyka pravi:
triple x pravi:
živjo

oii kako si kaj?
maš msn

to mi je že brezveze

ja, za začetk je pč najbolš tko začet... živjo kko si... vem da je bedno, ampak poj probi pogovor spelat na kšno skupno točko... če veš kej o njej se začni o tistmu pogovarjat, če ni drusga ti preostane šola, muska, filmi, itd... neke morš začet, poj pa pč spel temo na to da hočš msn, cifro oz. da bi se z njo dobil, če bi se rt z njo dobil...
sam morš pč poskrbet, da nebo zmankal za pogovarjat, pa ženska mora dobit občutk, da se sam z njo pogovarjate in da ti je zanimiv, ne pa tko, kukr da delaš še 100 stvari zravn..

in če se je men uspel tkole začet pogovarjat s simpatijo, res nvm zakaj teb nebi uspel Wink

mormo bit zmeri 100% sam pr ws?.. jao.. ker nimamo swojga lajfa.. dejno.. če pa daješ lažn občutk da si zmeri tm zanjo pa tut ni ql ne?..
Re: FanTjee: uprašTe kar hočTe. 3.1.2011 19:21
pk4life pravi:
rsyka pravi:
triple x pravi:
živjo

oii kako si kaj?
maš msn

to mi je že brezveze

mormo bit zmeri 100% sam pr ws?.. jao.. ker nimamo swojga lajfa.. dejno.. če pa daješ lažn občutk da si zmeri tm zanjo pa tut ni ql ne?..

sej to sam na začetku, da punca vid da se "zanimaš" zanjo, ta prve 3 pogovore, poj pa itak vidš pr čem si in kaj kdo hoče in rab..... itak da maš svoj lajf, ona pa tut... vrjem da se nobeni punci ne da bit in pogovarjat skos s tipom...
kar se tiče lažnga občutka... nekak morš nardit dobr pru utis in vrjem, da se ne bo dobr končal, če boš npr. na msnju ji napisu živjo, pa da bo ona teb odgovorila, pa še napisala npr. kko si, pa da ji boš čez pol ure neki reku...
Re: Fantje vprašajte punce! 3.1.2011 23:46
uf sam ene so klub usmu zlo pretirano uztrajne pa res nočjo nehat.. -.-
Re: Fantje vprašajte punce! 4.1.2011 17:58
pk4life pravi:
uf sam ene so klub usmu zlo pretirano uztrajne pa res nočjo nehat.. -.-

no, ja... to je tut res Razz
ampak sej če ti pč najdeda, ji pč rečš, da nej da mir, kr ti pč najeda... ponavad je bolš direkt povedat, k ene so res blond!!!
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: Fantje vprašajte punce! 4.1.2011 23:29
no, jst spet po dougmu cajtu XD
jst,...men je ušeč ena punca....pa se dost pišema Razz pa po kameri se hecama pa use pa 7 ur sma si pisala....te pa začne ona tak lepo pisat pa use....prej je vse blo za hec....te pa mi govori da sm ji ušeč Embarassed pa pač,....same take....pa je še napisala da use res misli....te pa mi je rekla da mi je ona ful ušeč pa da sm v njo...čeprou sem res v njo zaljubljen...ji tega nism povedu....nč nism reku....nvm kak se vam zdi...a je to da je punca 3 leta starejša normalno? sej mi je ušeč pa use, rad jo mam pa ona mene samo leta :/
Re: FanTjee: uprašTe kar hočTe. 24.1.2011 19:12
ja ok štekam sam ko use punce če tipa ne poznajo jako malo **** s prve .
in kako se potem lotit pogovor z njo ????
MrsSweetie • Od: 8.7.2010 • Prispevkov: 76
Re: Fantje vprašajte punce! 5.2.2011 12:34
Jok3r pravi:
kok je ura? =D

resno, zakaj morte punce zmeram eno zvezo naredit, in s epol na enga tipa spravte, in ga sprašujete a si ti v njo, asi A SI A SII!!!?!?!?
to še tip živčn zlom doživi..
a ni bolj normalno da punca sama pride do tipa, ne pa neki prek frendov..
tega nikol ne bom zastopu =/

well ja jst bi tud zase powedala.. za druge nevem,sam jst nikol ne rečem frendic dj mu reč d mi je ušeeč...ampak pč k si piševa al pa karkol mu pač powem d mi je tko ful uredu in d mi nekak ušeč ratuje al pa neki tazga... zdj pa kko bo on to sprejeu njegou problem,če me bo pol na ignor dau uredu naj me da bom tud jst njega pustila,če bo reku recimo d sm mu jst tud ušeč pol recimo pijača al pa kej,če pa bo reku lepo direkt lej sori nisi mi ušeč.. mislm sam kot frendica.. pol bo blo pa naprej tko k je blo Smile

drgač pa ja je pr večini sramežljivost problem,pa strah jih je,kr nevejo kaka bo posledica:))
kazekage • Od: 5.2.2011 • Prispevkov: 4
Re: Fantje vprašajte punce! 5.2.2011 16:27
mene pa zanima kako si jo punce rajcate s čem in kako ?

in kaj bi naredile ce vas nekdo od štaršev zaloti med mastriutacijo
Embarassed Twisted Evil

I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow?
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Fantje vprašajte punce! 6.2.2011 11:30
kazekage pravi:
mene pa zanima kako si jo punce rajcate s čem in kako ?

in kaj bi naredile ce vas nekdo od štaršev zaloti med mastriutacijo
Embarassed Twisted Evil

I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow?

a si pk4life al pa od njega fejkaš? ;D
kakorkoli, dobro vprašanje Wink
Re: Fantje vprašajte punce! 7.2.2011 14:11
sm tut jz tole opazu ja sam nism hotu nč rečt.. heh če mu je ušeč p nej ma ta podpis .. pa tut prašanje ni slabo XD
Re: Fantje vprašajte punce! 9.2.2011 0:40
No pač enmu mojmu frendu je ušeč moja frendica
in ji res piše d jo ma rd pto use lpo štima
pa tut ona mu je povedala d ga ma rada
zdej štos je u tem da k on napiše rtmf alpa aj lov ju
nej bi "mogla" usaj men se tko zdi tut ona napisala neki nazajj ane
ampak ona ne, ona spremeni temo in zdj je ta moj frend
ful u dilemi k neve kaj čut do njega
(tut če jo to praša ona spreminja temo..pa tut js sm jo prašu že
ene parkrat kko je zdj z njima ona p sam ignore o tem) tko daa...
ful vm bi biu hvaležn če bi punnce napisale kko se vm zdi to k
mau drgač razmišlate kokr mi tipi Wink

(This is not my story)
Applle • Od: 23.10.2010 • Prispevkov: 23
Re: Fantje vprašajte punce! 10.2.2011 14:35
DarkerThanBlack pravi:
No pač enmu mojmu frendu je ušeč moja frendica
in ji res piše d jo ma rd pto use lpo štima
pa tut ona mu je povedala d ga ma rada
zdej štos je u tem da k on napiše rtmf alpa aj lov ju
nej bi "mogla" usaj men se tko zdi tut ona napisala neki nazajj ane
ampak ona ne, ona spremeni temo in zdj je ta moj frend
ful u dilemi k neve kaj čut do njega
(tut če jo to praša ona spreminja temo..pa tut js sm jo prašu že
ene parkrat kko je zdj z njima ona p sam ignore o tem) tko daa...
ful vm bi biu hvaležn če bi punnce napisale kko se vm zdi to k
mau drgač razmišlate kokr mi tipi Wink

(This is not my story)

Am...pomoje ni še čist prepričana, če bi rada bla z njim, če ga ma dost rada in če ga dost pozna.
Al je pa tok sramežliva.

Naj fant še mal počaka. Smile
lhribljan • Od: 20.10.2010 • Prispevkov: 13
Re: Fantje vprašajte punce! 12.2.2011 2:09
sam ena pripomba.. ena je prej napisala. da ma model t.i sixpacka.. ej zenska.. še nisi slišala da gre u bojler več k u six peka?
Re: Fantje vprašajte punce! 12.2.2011 17:40
lhribljan pravi:
sam ena pripomba.. ena je prej napisala. da ma model t.i sixpacka.. ej zenska.. še nisi slišala da gre u bojler več k u six peka?

??
... 12.2.2011 18:42
Jok3r pravi:
kok je ura? =D

resno, zakaj morte punce zmeram eno zvezo naredit, in s epol na enga tipa spravte, in ga sprašujete a si ti v njo, asi A SI A SII!!!?!?!?

Jz ne vem kuk druge punce misljo, ampak jz mislm tkole ::
Nekatere punce niso tuk pogumne, pa so full sramežjive, da si ne upajo prašat ...
Pa bojijo se! To pa, zato, kr misljo, d jih bo fant zavrnu ...
In kja se pol zgodi???
Tragedija in 100 let joka ...
makotejebe • Od: 30.8.2010 • Prispevkov: 50
Re: Fantje vprašajte punce! 13.2.2011 18:36
lhribljan pravi:

wtf? ka si hotla povedat s tem stavkom?
JanezBond007 • Od: 15.2.2011 • Prispevkov: 10
Re: Fantje vprašajte punce! 15.2.2011 9:18
no pa da še jaz vprašam predstavnice nežnejšega spola Very Happy
kakšen je za vas popoln pristop moškega (neznanca) k vam, in kje je najboljše da se to zgodi ? Smile Cool
rsyka • Od: 19.6.2009 • Prispevkov: 117 • Kraj: Lj.
Re: Fantje vprašajte punce! 15.2.2011 19:32
kje na avtobusni postaji, al pa ke k pč čakaš in ti je dougcajt...recimo... in pč pridš tja tko prašat... nvm, kdaj pride ker bus, poj pa probaš nekak razvit pogovor iz tega Smile

drgač pa težko rečš popoln pristop neznanca... js si tega ne predstavlam glih... k večina gleda na izgled in pristop je že takoj nepopoln, če tip pč ni njen sanjski tip... če veš kaj hočm povedat Razz
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Fantje vprašajte punce! 15.2.2011 20:03
Jok3r pravi:
kok je ura? =D

hehe, še predobr poznam to s*anje... ko te 1 alpa 2 skor dobesedno zališujeta točno to kar si napisu, zraun p še kej povezanga s tem... sam d bi te spraul skup z uno -.-''. najrajš bi poslou u ''tri pisane marjetice'', ampak kaj, ne moreš glih tko pošilat ke u tri krasne... ali pač, če ti gre res na K Very Happy.
missvampire • Od: 15.11.2010 • Prispevkov: 40
Re: Fantje vprašajte punce! 17.2.2011 13:57
Jok3r pravi:
kok je ura? =D

Keer te en dan osvaja, drugi dan pa se zalizuje z drugo.. pa ne mi rečt da so taki tipi redki, ker niso Wink če pa ga uprašaš se delaa kt da nč ne ve : O
triple x • Od: 2.1.2011 • Prispevkov: 8
Re: FanTjee: uprašTe kar hočTe. 26.2.2011 21:14
rsyka pravi:
triple x pravi:
živjo

oii kako si kaj?
maš msn

to mi je že brezveze

z eno punco si že full caita piševa in ne vem kako bi jo povabu na pjačko al kaj bi ji reku ku mi je res ušeč in bi rad z njo imel kaj več kot le prijateljstvo

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.