Prsi --> Za Punce<< | 1 | 2 | 3 | 4• too.confused
• Od: 6.4.2010
Re: Prsi --> Za Punce
2.7.2011 0:59
12 letnice res nima to kaj sekirat.. Je pa drugače če si 3 leta starejša..
Aja. Kaj bo ko bom mela večje (če jih bom).. lepše se bom oblačla s tem pride seveda tudi do višje ravni samozavesti, boljšega počutja tako v družbi kot doma, ko si sam.. Res pa ne štekam, zakaj bi si s tem (z željo po večjih prsih) **** ceu lajf :O In ne nebom te spet popluvala, sam dragica sm isto stara kot ti, tko da ne ti meni kaj bo, ko bom starejša itd.. In človekov razvoj tudi znam, in ne mi rečt da je normalno, da pri 15 letih nimam prsi ! In js sm sam prašala, hotla sm izvedt če ma slučajno še ktera tko pač k js an, kr u mojmu klasu mam zdaleč najmanjše, pa ne poznam res nobene moje starosti kr bi mela tok majhne :l Lpo je pa usaj slišat da je usaj k ti an, d usaj nisi edini s takim problemom • January
• Od: 11.2.2011
2.7.2011 9:23
Leilaa pravi:12 letnice res nima to kaj sekirat.. Je pa drugače če si 3 leta starejša..
Aja. Kaj bo ko bom mela večje (če jih bom).. lepše se bom oblačla s tem pride seveda tudi do višje ravni samozavesti, boljšega počutja tako v družbi kot doma, ko si sam.. Res pa ne štekam, zakaj bi si s tem (z željo po večjih prsih) **** ceu lajf :O In ne nebom te spet popluvala, sam dragica sm isto stara kot ti, tko da ne ti meni kaj bo, ko bom starejša itd.. In človekov razvoj tudi znam, in ne mi rečt da je normalno, da pri 15 letih nimam prsi ! In js sm sam prašala, hotla sm izvedt če ma slučajno še ktera tko pač k js an, kr u mojmu klasu mam zdaleč najmanjše, pa ne poznam res nobene moje starosti kr bi mela tok majhne :l Lpo je pa usaj slišat da je usaj k ti an, d usaj nisi edini s takim problemom in kako se boš lepše oblečila .? majce bodo iste, kot te sedaj v trgovinah, tko da jih lahko že sedaj nosiš... nevem kdaj so majhne prsi postale problem.? zakaj pa so problem..? ali te ovirajo pri delu.? te zaradi njih boli hrbtenica.? to so razglogi za problem.. to kar ti imeš problem, je pa samo nezadovoljstvo. no, da ti pojasnim kaj so prsi (ker si očitno shujšala in tega neveš, ker drugače ne bi take komente pisala): Citat: Prsi so zgrajene iz žleznega tkiva, ki se dokončno razvije in količinsko poveča med nosečnostjo in v obdobju dojenja, ter iz maščobnega tkiva, katerega količina je povezana s količino telesne maščobe pri ženski (suhe ženske imajo manjše prsi in nasprotno, pri naglem hujšanju pa se dojki zaradi izginotja maščobe povesita, saj takrat ostanejo le žlezno tkivo, koža in vezivo). Velikost prsi je tudi hormonsko pogojena, tako se ob jemanju kontracepcijskih tabletk ravno tako povečajo. Ne smete pa pozabiti, da se tkivo s starostjo spreminja: pri starejših ženskah so prsi navadno nekoliko večje predvsem na račun prirastka telesne maščobe.
V puberteti začnejo v hipotalamusu (žleza z notranjim izločanjem, ki se nahaja v možganih) nastajati in sproščati spolni hormoni, ki delujejo na hipofizo. Skupek hormonov povzroči rast spolnih organov in pri ženskah tudi dojk. V puberteti se ženska bradavica zadebeli, v dojki pa se prične nabirati maščevje. sedaj pa nehaj hujšati pa take stvari, če hočeš imeti velike prsi. • nikkiiccu
• Od: 10.5.2011
3.7.2011 17:03
ja no js bi rai mela mall manjše in ne se sekirat moia sošolka nima čiiist nč ma moia sestra večje pa je peti razred js sm pa osmi menstruacijo sm dubila na začetku šestga razreda in nwm niti nism upazla d bi kei bl rasli tk d čak mal pa bo use kr nankrat tk kt pr men • beax
• Od: 26.2.2010
4.7.2011 11:40
Rexona pravi:
Rocafella pravi:
Rexona pravi:
neki me zanima.a če fejst shujšaš, izgubiš tut v joške? o.o
če si hruškaste postave te lahko samo malo shujšaš pa boš zgubla maščobo v joške, če pa si oblika jabolka te pa že moraš več kg zgubit ja.. so pa redki primeri, ko punce shujšajo pa jim joške ostanejo, ampak so potem shujšale na račun mišične mase in ne maščobe ja sj jst bi mogla zgubit enih 5-10 kg. sj drgač mam dokaj normalno postavo, sam morm zgubit v trebuh pa v noge. joške mam pa res majhne, tok da mam glih 75A .. sam pomoje če tko laufam pa mal bl zdravo jem ne morm tok zgubit... sploh če laufam k bi najraj sam u noge pa mau u trebuh. ;D *drgač pa učasih sm bla ful debela.in sm skor okol 20 kg zgubla s tem da takrat sm mela iste joške k zdei sam pomoie bi mi mogle še umes kei zrast.O.o pa menstro mam tut že od lani. rečmo enih 5x sem mela pol pa ful dougo ne in zdj spt enih 2x.xD ne bom se sekirala zart premajhnih prsi k itak grem zdj šele u 8.klass, sam mam pa občutk da mi sploh naujo zrasle-.-'' Kok si pa shujšala 20 kg :OOO poveš? • onlygirl
• Od: 9.3.2011
4.7.2011 12:00
beax pravi:
Rexona pravi:
Rocafella pravi:
Rexona pravi:
če si hruškaste postave te lahko samo malo shujšaš pa boš zgubla maščobo v joške, če pa si oblika jabolka te pa že moraš več kg zgubit ja.. so pa redki primeri, ko punce shujšajo pa jim joške ostanejo, ampak so potem shujšale na račun mišične mase in ne maščobe ja sj jst bi mogla zgubit enih 5-10 kg. sj drgač mam dokaj normalno postavo, sam morm zgubit v trebuh pa v noge. joške mam pa res majhne, tok da mam glih 75A .. sam pomoje če tko laufam pa mal bl zdravo jem ne morm tok zgubit... sploh če laufam k bi najraj sam u noge pa mau u trebuh. ;D *drgač pa učasih sm bla ful debela.in sm skor okol 20 kg zgubla s tem da takrat sm mela iste joške k zdei sam pomoie bi mi mogle še umes kei zrast.O.o pa menstro mam tut že od lani. rečmo enih 5x sem mela pol pa ful dougo ne in zdj spt enih 2x.xD ne bom se sekirala zart premajhnih prsi k itak grem zdj šele u 8.klass, sam mam pa občutk da mi sploh naujo zrasle-.-'' Kok si pa shujšala 20 kg :OOO poveš? (rexona jemoj prejšnji nickname), pač nism mela posebne diete! gibala sem se, izogabala nezdravim rečem, pila vodo... in sm v roku od junija do januarja,februarja zgubla 20 kg. pač počasi ampak se splača pol tisti trud verjemi! • beax
• Od: 26.2.2010
5.7.2011 11:01
onlygirl pravi:
beax pravi:
Rexona pravi:
Rocafella pravi:
Rexona pravi:
če si hruškaste postave te lahko samo malo shujšaš pa boš zgubla maščobo v joške, če pa si oblika jabolka te pa že moraš več kg zgubit ja.. so pa redki primeri, ko punce shujšajo pa jim joške ostanejo, ampak so potem shujšale na račun mišične mase in ne maščobe ja sj jst bi mogla zgubit enih 5-10 kg. sj drgač mam dokaj normalno postavo, sam morm zgubit v trebuh pa v noge. joške mam pa res majhne, tok da mam glih 75A .. sam pomoje če tko laufam pa mal bl zdravo jem ne morm tok zgubit... sploh če laufam k bi najraj sam u noge pa mau u trebuh. ;D *drgač pa učasih sm bla ful debela.in sm skor okol 20 kg zgubla s tem da takrat sm mela iste joške k zdei sam pomoie bi mi mogle še umes kei zrast.O.o pa menstro mam tut že od lani. rečmo enih 5x sem mela pol pa ful dougo ne in zdj spt enih 2x.xD ne bom se sekirala zart premajhnih prsi k itak grem zdj šele u 8.klass, sam mam pa občutk da mi sploh naujo zrasle-.-'' Kok si pa shujšala 20 kg :OOO poveš? (rexona jemoj prejšnji nickname), pač nism mela posebne diete! gibala sem se, izogabala nezdravim rečem, pila vodo... in sm v roku od junija do januarja,februarja zgubla 20 kg. pač počasi ampak se splača pol tisti trud verjemi! kok carsko ej hvala<3 kr morm poskusit. kak si pa jedla? mislm si mela use obroke? do kdaj si jedla? kolk obrokov na dan? in to • onlygirl
• Od: 9.3.2011
5.7.2011 12:25
beax pravi:
onlygirl pravi:
beax pravi:
Rexona pravi:
Rocafella pravi:
Rexona pravi:
če si hruškaste postave te lahko samo malo shujšaš pa boš zgubla maščobo v joške, če pa si oblika jabolka te pa že moraš več kg zgubit ja.. so pa redki primeri, ko punce shujšajo pa jim joške ostanejo, ampak so potem shujšale na račun mišične mase in ne maščobe ja sj jst bi mogla zgubit enih 5-10 kg. sj drgač mam dokaj normalno postavo, sam morm zgubit v trebuh pa v noge. joške mam pa res majhne, tok da mam glih 75A .. sam pomoje če tko laufam pa mal bl zdravo jem ne morm tok zgubit... sploh če laufam k bi najraj sam u noge pa mau u trebuh. ;D *drgač pa učasih sm bla ful debela.in sm skor okol 20 kg zgubla s tem da takrat sm mela iste joške k zdei sam pomoie bi mi mogle še umes kei zrast.O.o pa menstro mam tut že od lani. rečmo enih 5x sem mela pol pa ful dougo ne in zdj spt enih 2x.xD ne bom se sekirala zart premajhnih prsi k itak grem zdj šele u 8.klass, sam mam pa občutk da mi sploh naujo zrasle-.-'' Kok si pa shujšala 20 kg :OOO poveš? (rexona jemoj prejšnji nickname), pač nism mela posebne diete! gibala sem se, izogabala nezdravim rečem, pila vodo... in sm v roku od junija do januarja,februarja zgubla 20 kg. pač počasi ampak se splača pol tisti trud verjemi! kok carsko ej hvala<3 kr morm poskusit. kak si pa jedla? mislm si mela use obroke? do kdaj si jedla? kolk obrokov na dan? in to to je že zdej malo izven teme, tuki si poglej: [link] (zadnji komentar) pa mi tam napiši če te še kaj zanima • californiagirl
• Od: 8.7.2011
8.7.2011 18:34
punce ?!
lejte velka sm 165 cm, te?ka 52. 5 kg in mam ko?arco c ! u?asih so se mi zdele moje jo?ke prevelke in sm se non stop sekirala zarad tega. poj sm pa dojela da sm taka kt sm in da tega nemorm spremenit in da imam samo mo?nost da sama seb postanem u?e?. in trajal je neki ?asa da sm se navadla da sm sebe dojemala kt lepo osebo in k sm sama dojela da sm lepa so me nekak tko vidl poj tut drugi in use tuki k pravte da mate premejhne jo?ke ne se sekirat sam to ne raj se sprjaznte da ste take kt ste ( ?eprou bojo ve?ini verjetno ?e zrasle ! ) ker ste lepe. in usak ma napake ene pa? majo premejhne ene prevelke jo?ke, drugi so debeli, ampak pa? noben ni rojen popun in noben ne bo pa ?e nekej ?e mate sam premejhne/prevelke jo?ke bodte vesele, to je ena najmanj?ih te?av kar jih lahko mate. a kdaj pomislete na tiste k se rodijo slepi, na ljudi k si dajo odstrant svoje jo?ke zarad raka , da sploh pre?ivijo ? razmislte poj se pa poglejte !! in ne ni res da ti velke jo?ke visijo, lahko krepi? mi?ice, ?e se ukvarja? usaj mal s ?portam ti lepo stojijo in zgleda lepo ! za mejhne jo?ke pa obsatajo push up modrci, podlo?ene kopalke uglaunem velik stavri tko da se je brez veze sekirat zapomnte si da je usak lep na svoj na?in neglede na postavo, neglede na velikost jo?k, neglede na velikost nosa al ?esar kol zmerej je na konc osebnost tist kar ?teje • bebika92
• Od: 21.3.2012
21.3.2012 22:17
jaz imam 19 let, imam majhne ampk meni so vseeno všeč • Sunshine3
• Od: 29.8.2012
29.8.2012 3:40
Punce mam uprasanje za vas. Pac zej grem u 7. clas. In mam pac ze mau josk. Sam mislm da mam dost mejhne u primerjavami z mojimi sosolkami. K sm bla ukol 5-6 let stara me je mama polila po prsih z uroco juho. A mislte da bo to kej skudval na mojo rast prsi? prosm ce mi kera udgovori ! • pikapoka1997
• Od: 22.2.2012
30.8.2012 0:18
noo jsst grem u 1.letnik in mam košarico B70 ampak ,mam toke pufere da zgleda d mam košaricco D ,ne želi si velikih prsi ,k te pol ful ovirajo pr športu pa ti skačejo gor pa dol ....pa povešene boš pol ful mela ,,,PUNCA NE ŽEL SI VLIKIH !!!! JZ BI RADA MELA MANJŠE ....!!!!! sm rekla da s bom začela ukvarjart z športom da se mi mal učvrstijo • pikapoka1997
30.8.2012 0:24
Rexona pravi:neki me zanima.a če fejst shujšaš, izgubiš tut v joške? o.o
usekakor! • pikapoka1997
30.8.2012 0:31
aja pa še to...nwm al se mi samo zdi da tipice k majo bol vlike prsi imajo malo strij • bl00dyhell
• Od: 27.7.2012
30.8.2012 14:47
če zlo shujšaš res ne pričakuj, da boš mela še vedno velike prsi... je pa tut odvisno od osebe, ene prvo shujšajo v noge, druge v prsi, tretje v trebuh itd Citat: aja pa še to...nwm al se mi samo zdi da tipice k majo bol vlike prsi imajo malo strij?!
pomoje se ti sam zdi, ker kokr jst vem strije dobiš samo, če ti prsi hitr zrastejo? • T3jchk
• Od: 26.6.2012
6.9.2012 11:58
Ma une strije res nimajo veze, to je bl fora kolk hitr se koža razteza. Pomagajo pa kakšne kreme.
• irish
• Od: 12.2.2012
6.9.2012 19:30
zrasle so. nasvet ~ prsi najbolj rastejo ponoči, zto ne spat z obtisnjeno majico al pa modrcem |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.