kakšni fantje so ušeč puncam?

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >>
rsyka • Od: 19.6.2009 • Prispevkov: 117 • Kraj: Lj.
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 14.8.2010 19:35
vatrena19 pravi:
rsyka pravi:
Ok moje zahteve Very Happy,
more bit lep, luškan in oh in sploh..-> se prav rjave, blond al pa črne lase (tut kaka druga barva je ok), učki morjo bit zeleni,sprejemlivi so tut rjavi, če so pa že modri morjo bit pa res ful lepi da so mi ušeč (razlogi iz preteklosti...), visok more bit minimalno 170cm oz. večji od mene sam ne prevelk, čeprov so sprejemljivi tut kšni luškani košrkaši tm do ene 190cm, kar je pa več pa že ni na moji "nadmorski višini" in nastane problem poj ...
Ja, pa more bit luškan, prkupn, srčkan, ne pomehkužen, ne sme pretiravat z unimi glupimi ljubezenskimi zadevami(kok te mam rt, 10000 sms-ov na dan, vsak dan z nim dobivat...), more met take prjatle,k so tut men kul -> se ****, delajo neumnosti, so zanimivi in posebni XD. tip more bit pa tut tak, predvsm se more ****, pa zaželen bi blo da bi mel vsaj tok sivih celic u glavi da bi šteku use moje fore, pa bi si enkat na tedn uzel res dost cajta čist sam zame in mi kupu sladoled Razz

hahah ti pa res nisi zahtevna;)

kam pa pridš, če preveč prčakuješ od folka, pa itak zakaj bi mogu bit moj tip prfektn, če tut js nism, se usaj ne počutš neki mn od nega Wink
deadgirl • Od: 10.7.2010 • Prispevkov: 129
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 14.8.2010 19:42
Ok,...Am,...Najbol važn je kak je tip po srcu ne po videzu. Itak pa d ne more bit nwm...Grd...
Am...Pač d je lep;D D ni nevem kak emo. Mislm lhka je sam d se mi ne reže pa te fore... Am...Pol d ni samoušečn pa d ne pogleda za usako babo k gre mim pa k ga lepo pogleda.;D Prjazn, pametn...Pa itak. D ti je zvest.
yourlove • Od: 11.4.2010 • Prispevkov: 86 • Kraj: HEAVEN^^
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 15.8.2010 11:57
preprost p da se ti dopade Very Happy
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 21.9.2010 17:03
itak d usaka se usaj mal zatrapa u kšnga k je hud!!! (a tipi res ne veste kakšni tipi so nm hudi??)sam d bi bla znim bi mogu bit še kej več kt sam hud. dobr, priznam d to pomaga, sm če je totaln samoušečn j*bač zatrapanost hitr mine. more me nasmejat, p d se mava kej za pogovarjat, p res je zakon če je romantičn... al pa usaj če ve d je men ušeč romantično sranje (usaki ženski je v majhni količini) tud če njemu ni d mi prprau kšno sweet presenečenje! jbg ženske smo pač sentimentalne. p ja, itak d je fajn zapogledat če ma tip radiatorčke p dobr hrbt... njamii... sam ni pa to glauno. sej pravm d bi bla dost raj s tipom k ni lih najlepši tip na gimnaziji ampk me razume p je car, kokr z enim hot kretenom.

u, ja p res je fajn d je višji od mene...
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 21.9.2010 17:47
hrbt?.. zkj hrbt?.. a niso to najbl bedne mišice n telesu no?.. bicepse si lahk dost razwiješ pa tricepse da si bl omarast pa kockice.. nwm zkaj pa hrbtne??
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 21.9.2010 20:11
mogoče mislila ramenske: ramenski obroč pa to xD
samo res za hrbtne pa ne štekam =P
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 22.9.2010 17:43
rsyka pravi:
more bit lep, luškan in oh in sploh..-> se prav rjave, blond al pa črne lase (tut kaka druga barva je ok), učki morjo bit zeleni,sprejemlivi so tut rjavi, če so pa že modri morjo bit pa res ful lepi da so mi ušeč (razlogi iz preteklosti...), visok more bit minimalno 170cm oz. večji od mene sam ne prevelk, čeprov so sprejemljivi tut kšni luškani košrkaši tm do ene 190cm, kar je pa več pa že ni na moji "nadmorski višini" in nastane problem poj ...
Ja, pa more bit luškan, prkupn, srčkan, ne pomehkužen, ne sme pretiravat z unimi glupimi ljubezenskimi zadevami(kok te mam rt, 10000 sms-ov na dan, vsak dan z nim dobivat...), more met take prjatle,k so tut men kul -> se ****, delajo neumnosti, so zanimivi in posebni XD. tip more bit pa tut tak, predvsm se more ****, pa zaželen bi blo da bi mel vsaj tok sivih celic u glavi da bi šteku use moje fore, pa bi si enkat na tedn uzel res dost cajta čist sam zame in mi kupu sladoled Razz

Čist isti okus mava,sm že misnla da sm to jz napisala xD .. In taki tipi obstajajo .. BIVŠI je bil tak čist Very Happy.
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 22.9.2010 19:51
mjaw pravi:
rsyka pravi:

Čist isti okus mava,sm že misnla da sm to jz napisala xD .. In taki tipi obstajajo .. BIVŠI je bil tak čist Very Happy.

Jap takšni tud obstajamo xD
res koda da bi mene opisala ( rjavi lasje, zeleno-rjave oke, 185 no pač vse drži no skori vse xD)
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 23.9.2010 17:52
Pačupa pravi:
mjaw pravi:
rsyka pravi:

Jap takšni tud obstajamo xD
res koda da bi mene opisala ( rjavi lasje, zeleno-rjave oke, 185 no pač vse drži no skori vse xD)

mjaw : lpo,da tut ti tko mislš Smile

pačupa : js bi te mela Razz
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 23.9.2010 18:02
=p Maš FB xD hec hec aja pa iz ptuja moreš bit xD
=P
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 23.9.2010 22:08
opa opa.. hehe no čeprow sam tok no.. pačupa ti priporočam d se ne ukwarjaš n tak nčin prek neta.. uf mene še wedn tepe.. Rolling Eyes
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 23.9.2010 22:12
če se hecam tak al tak jaz nebi mogo met neki love prek neta če človeka ne vijiš pa to xD =) Tak da nič bat
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 23.9.2010 23:26
mja jz nwm kko si to folk lahk predstawla.. jao men že 2 njedata.. pa nism nč nikol kej sploh u tem smislu reku.. še zlo sm pazu.. faq pa še widu nism nobene.. uff ok offtheme ne.. bom kr nehu
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 25.9.2010 17:21
pk4life pravi:
hrbt?.. zkj hrbt?.. a niso to najbl bedne mišice n telesu no?.. bicepse si lahk dost razwiješ pa tricepse da si bl omarast pa kockice.. nwm zkaj pa hrbtne??

lej a veš kakšne hrbte majo plavalci?? tko lepo na V?? no to sm mislla... p nee... to definitiuno niso najbl bedne mišice... ker je totalno njami če ma tip hud hrbt!!
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 25.9.2010 17:28
Pačupa pravi:
mogoče mislila ramenske: ramenski obroč pa to xD
samo res za hrbtne pa ne štekam =P

pk4life to tud teb odgovarjam

ne nism mislla ramenskega obroča... Laughing u mislih sm mela hrbt u V !!!! pah to je težko za razložit!!! hahah lohk ti pokažm

[link]

no pa poglej ta tretjo slikco... mnja tak hrbet je božanski... sam lohk je mal mn mišičast p je še vedno hot!!
a zdj vesta kva sm mislla??
Wink
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 26.9.2010 13:57
mhm.. štekam sam .. nwm no.. kaj k boš tipčku rekla pokaž mišice p ti bo šu hrbt kazat?.. a ni fora u prsnih pa bicepsih pa mgoče tricepsi d maš mal bl omarasto postawo.. hrbtne niso nč koristne al saj ne d bi jz wedu..
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 26.9.2010 14:01
pk4life pravi:
mhm.. štekam sam .. nwm no.. kaj k boš tipčku rekla pokaž mišice p ti bo šu hrbt kazat?.. a ni fora u prsnih pa bicepsih pa mgoče tricepsi d maš mal bl omarasto postawo.. hrbtne niso nč koristne al saj ne d bi jz wedu..

XD se strinjam z njim. Res ne razumem. ampak pač vsakemu je neki drugega bolj všeč xD
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 26.9.2010 15:19
mja usak ma swoj fetiš hehe..
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 26.9.2010 17:19
sej so pr večini ˝pomembne˝ use une mišice, ampak je res ful hudo če ma tip tut hud hrbet.... to je pa tok noro hud filing, še posebi, če masiraš un hud čvrst mišičast hrbet Razz Very Happy
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 26.9.2010 18:19
pja nooo... ni fora zdj d rečm jst slec mi majco, če nimaš hudga hrbta nou nč... sm tko če sm na plaži s frendicami se naudušujemo nad hudim trebuhom p hrbtom! p sej pol je isto s six packom... ni uno treba da ga ma...sam je sexi!!!
j*beš koristno, jst govorim kva je hot!
p ni to en moj special fetiš usm ženskam je hudo če ma tip u V postavo!!! Rolling Eyes
cjoj jst sm to sam tko mimgrede omenla... phaha ni to zdj big deal. Wink
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 26.9.2010 18:20
rsyka pravi:
sej so pr večini ˝pomembne˝ use une mišice, ampak je res ful hudo če ma tip tut hud hrbet.... to je pa tok noro hud filing, še posebi, če masiraš un hud čvrst mišičast hrbet Razz Very Happy

evo točn tko!!!! Very Happy Wink
p652143 • Od: 7.9.2010 • Prispevkov: 20 • Kraj: Slovenija
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 26.9.2010 20:26
Kar se mene tiče ni treba da je neki strašno lep al pa nabildan al pa kar kli . More pa met svojo pamet, da nna
dela vse sam zarad tega ker drugi to delajo + frajerja se ne sme delat xD Najbol
šik so mi tisti ko se spoznajo na težke zadeve tak ko fizika al pa kemija itd.
pa da ni zatežen, smiseu za humor itd. ^^
Taki so redki haha xD
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 26.9.2010 20:53
Arya09 pravi:
pk4life pravi:

lej a veš kakšne hrbte majo plavalci?? tko lepo na V?? no to sm mislla... p nee... to definitiuno niso najbl bedne mišice... ker je totalno njami če ma tip hud hrbt!!

wanna see my back and shoulders? Cool
Gabiee • Od: 26.8.2010 • Prispevkov: 5
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 27.9.2010 10:23
no pač usaka ma svoj okus za tipe an in moj je takle;
zunanjost mi ni res tisto najbistveno ampak je tut fajn da je lep da ma usaj mal sixpackou da ma mal dalše lase in lepe učke. Drugač bol pomembn je pa to da me zna nasmejat, da se ne laže,da ne osvaja zravn še druge punce, da ne kadi, da se ne drogira, da pred frendi pač pove to je moja punca ne pa da me pol na ignor da.Pol da NE VARA !! in da je prijazn... drugač pa zaljubiš se v karakter ne v zunanjo lepoto.lahk je nevem kok hudo lep ampak če je kreten odpade;)
Re: kakšni fantje so ušeč puncam? 27.9.2010 20:37
Jok3r pravi:
Arya09 pravi:
pk4life pravi:

wanna see my back and shoulders? Cool

mmm...

(cjoj zdj pa usi mislte d mam nor fetiš na hrtbe Rolling Eyes )
a plavaš drgač... sam tko.... k plavalci majo totalno hudo postavo... Cool

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.