prvi korak.....<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>
• skorpion
• Od: 9.3.2009
Re: prvi korak.....
17.1.2010 23:40
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
pacek! xD
pol bi pa bil jaz pacek? jaz sem v takih letih, ti pa si že ven ( skore xD) zaj sem pa jas packa? eh to so zaj take fajn lete, saj to nena tak hitro mine amm eh se nisi se bi vidla še bek me nebi dobla xD ti pacek! samo te bi biu pa polek še celi poštemplan po vratu mene pa s tam ne dobiš eh bi ti blo ono bol zanimivo bi te preusmero od tega • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
17.1.2010 23:40
d3vi1 pravi:
miaTHEshoe pravi:
ja, saj jas mam tebe tudi rada :* xDDD
ha? kaj zaj ti? mislo sm samo, da je to ful izi, lahko si tudi sama narediš, čepraw si punca jas to skos rečem, či mi ni se za prepirat xD • miaTHEshoe
17.1.2010 23:41
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
pacek! xD
pol bi pa bil jaz pacek? jaz sem v takih letih, ti pa si že ven ( skore xD) zaj sem pa jas packa? eh to so zaj take fajn lete, saj to nena tak hitro mine amm eh se nisi se bi vidla še bek me nebi dobla xD ti pacek! samo te bi biu pa polek še celi poštemplan po vratu mene pa s tam ne dobiš eh bi ti blo ono bol zanimivo bi te preusmero od tega težko bi blo • skorpion
17.1.2010 23:44
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
pacek! xD
pol bi pa bil jaz pacek? jaz sem v takih letih, ti pa si že ven ( skore xD) zaj sem pa jas packa? eh to so zaj take fajn lete, saj to nena tak hitro mine amm eh se nisi se bi vidla še bek me nebi dobla xD ti pacek! samo te bi biu pa polek še celi poštemplan po vratu mene pa s tam ne dobiš eh bi ti blo ono bol zanimivo bi te preusmero od tega težko bi blo pa dobro no enga bi še ti pustil naret pol bi te pa že nekak umiro • miaTHEshoe
17.1.2010 23:48
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
pacek! xD
pol bi pa bil jaz pacek? jaz sem v takih letih, ti pa si že ven ( skore xD) zaj sem pa jas packa? eh to so zaj take fajn lete, saj to nena tak hitro mine amm eh se nisi se bi vidla še bek me nebi dobla xD ti pacek! samo te bi biu pa polek še celi poštemplan po vratu mene pa s tam ne dobiš eh bi ti blo ono bol zanimivo bi te preusmero od tega težko bi blo pa dobro no enga bi še ti pustil naret pol bi te pa že nekak umiro te pa dobro • skorpion
17.1.2010 23:51
nekak bi že pa ziher bi ti blo še kaj bol zanimivo od tega • miaTHEshoe
17.1.2010 23:52
skorpion pravi:nekak bi že
pa ziher bi ti blo še kaj bol zanimivo od tega odvisno • skorpion
17.1.2010 23:56
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
nekak bi že
pa ziher bi ti blo še kaj bol zanimivo od tega odvisno nič mala grem jaz spat počasi se še čujema kaj fajn bodi dijo :* • miaTHEshoe
17.1.2010 23:58
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
nekak bi že
pa ziher bi ti blo še kaj bol zanimivo od tega odvisno nič mala grem jaz spat počasi se še čujema kaj fajn bodi dijo :* čau :** • d3vi1
• Od: 7.10.2008
• Kraj: okolica mb
18.1.2010 0:07
d3vi1 pravi:pa kaj bi lahko vi citirali samo odgovor? in ne celiga romana? ker pol samo razvlečeš post!!!
_______________________________________ miaTHEshoe pravi: jas to skos rečem, či mi ni se za prepirat xD
samo bed je ko jaz tebe nimam rad ne xD mislim who the fuck r u? u can be some f-word guy behind pc _______________________________________ pa kaj bi lahko vi citirali samo odgovor? in ne celiga romana? ker pol samo razvlečeš post!!! Nazadnje urejal/a d3vi1 18.1.2010 18:29; skupaj popravljeno 2 krat • babylove
• Od: 9.5.2009
18.1.2010 8:28
Pa kwa se kregate ... vsak ma pač svoje mnenje sm... d3vi1... 20 boš star sm tulk ???
kuk si pa mel najstarejšo puncoo staro ???? 15 k jst sm z 20 letnikom hodila hahahahah • d3vi1
18.1.2010 18:22
babylove pravi:Pa kwa se kregate ... vsak ma pač svoje mnenje sm... d3vi1... 20 boš star sm tulk ???
kuk si pa mel najstarejšo puncoo staro ???? 15 k jst sm z 20 letnikom hodila hahahahah ja 20 ja, pa ne ni bla 15 veš • babylove
18.1.2010 19:11
d3vi1 pravi:
babylove pravi:
Pa kwa se kregate ... vsak ma pač svoje mnenje sm... d3vi1... 20 boš star sm tulk ???
kuk si pa mel najstarejšo puncoo staro ???? 15 k jst sm z 20 letnikom hodila hahahahah ja 20 ja, pa ne ni bla 15 veš aha coool • miaTHEshoe
18.1.2010 19:57
d3vi1 pravi:samo bed je ko jaz tebe nimam rad ne xD mislim who the fuck r u? u can be some f-word guy behind pc zde si pa car ko si po angleško napiso a? pa to se tak rečeeeeee saj jas tebe tudi niti najmajn nimam rada, ker vse kaj rečem ti ne paše -.- • babylove
18.1.2010 20:02
miaTHEshoe pravi:
d3vi1 pravi:
samo bed je ko jaz tebe nimam rad ne xD mislim who the fuck r u? u can be some f-word guy behind pc zde si pa car ko si po angleško napiso a? pa to se tak rečeeeeee saj jas tebe tudi niti najmajn nimam rada, ker vse kaj rečem ti ne paše -.- pa dejte se no nehat se kregat k še hujši od dojenčkov ste • d3vi1
18.1.2010 21:45
miaTHEshoe pravi:zde si pa car ko si po angleško napiso a?
pa to se tak rečeeeeee saj jas tebe tudi niti najmajn nimam rada, ker vse kaj rečem ti ne paše -.- ja če ti taq rečeš, pol že določene fraze v ang lepše zvenijo in pridejo do pomena boljše kot v slo zakaj pa predvidevaš da vse kar rečeš mi ne paše? in ja vem da se tak reče pa btw jaz se ne kregam:) • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
18.1.2010 22:03
miaTHEshoe pravi:
d3vi1 pravi:
samo bed je ko jaz tebe nimam rad ne xD mislim who the fuck r u? u can be some f-word guy behind pc zde si pa car ko si po angleško napiso a? pa to se tak rečeeeeee saj jas tebe tudi niti najmajn nimam rada, ker vse kaj rečem ti ne paše -.- Ahahahah, Mia, zgrešila si point ... • miaTHEshoe
18.1.2010 22:08
rakun pravi:
miaTHEshoe pravi:
d3vi1 pravi:
samo bed je ko jaz tebe nimam rad ne xD mislim who the fuck r u? u can be some f-word guy behind pc zde si pa car ko si po angleško napiso a? pa to se tak rečeeeeee saj jas tebe tudi niti najmajn nimam rada, ker vse kaj rečem ti ne paše -.- Ahahahah, Mia, zgrešila si point ... ti pa samo tiho. • babylove
18.1.2010 22:11
miaTHEshoe pravi:
rakun pravi:
miaTHEshoe pravi:
d3vi1 pravi:
samo bed je ko jaz tebe nimam rad ne xD mislim who the fuck r u? u can be some f-word guy behind pc zde si pa car ko si po angleško napiso a? pa to se tak rečeeeeee saj jas tebe tudi niti najmajn nimam rada, ker vse kaj rečem ti ne paše -.- Ahahahah, Mia, zgrešila si point ... ti pa samo tiho. ojoj k ste utročji • miaTHEshoe
18.1.2010 22:12
babylove pravi:
miaTHEshoe pravi:
rakun pravi:
miaTHEshoe pravi:
d3vi1 pravi:
samo bed je ko jaz tebe nimam rad ne xD mislim who the fuck r u? u can be some f-word guy behind pc zde si pa car ko si po angleško napiso a? pa to se tak rečeeeeee saj jas tebe tudi niti najmajn nimam rada, ker vse kaj rečem ti ne paše -.- Ahahahah, Mia, zgrešila si point ... ti pa samo tiho. ojoj k ste utročji či pa gnjavijo -.- • babylove
18.1.2010 22:14
miaTHEshoe pravi:
babylove pravi:
miaTHEshoe pravi:
rakun pravi:
miaTHEshoe pravi:
d3vi1 pravi:
samo bed je ko jaz tebe nimam rad ne xD mislim who the fuck r u? u can be some f-word guy behind pc zde si pa car ko si po angleško napiso a? pa to se tak rečeeeeee saj jas tebe tudi niti najmajn nimam rada, ker vse kaj rečem ti ne paše -.- Ahahahah, Mia, zgrešila si point ... ti pa samo tiho. ojoj k ste utročji či pa gnjavijo -.- ja ampak res • miaTHEshoe
18.1.2010 22:16
babylove pravi:
miaTHEshoe pravi:
Citat:
babylove pravi:
miaTHEshoe pravi:
rakun pravi:
miaTHEshoe pravi:
d3vi1 pravi:
samo bed je ko jaz tebe nimam rad ne xD mislim who the fuck r u? u can be some f-word guy behind pc zde si pa car ko si po angleško napiso a? pa to se tak rečeeeeee saj jas tebe tudi niti najmajn nimam rada, ker vse kaj rečem ti ne paše -.- Ahahahah, Mia, zgrešila si point ... ti pa samo tiho. ojoj k ste utročji či pa gnjavijo -.- ja ampak res vsaj ti me še nisi začela napadat • babylove
18.1.2010 22:18
miaTHEshoe pravi:
babylove pravi:
miaTHEshoe pravi:
Citat:
babylove pravi:
miaTHEshoe pravi:
rakun pravi:
miaTHEshoe pravi:
d3vi1 pravi:
samo bed je ko jaz tebe nimam rad ne xD mislim who the fuck r u? u can be some f-word guy behind pc zde si pa car ko si po angleško napiso a? pa to se tak rečeeeeee saj jas tebe tudi niti najmajn nimam rada, ker vse kaj rečem ti ne paše -.- Ahahahah, Mia, zgrešila si point ... ti pa samo tiho. ojoj k ste utročji či pa gnjavijo -.- ja ampak res vsaj ti me še nisi začela napadat ne napadam ženske • miaTHEshoe
18.1.2010 22:19
babylove pravi:ne napadam ženske pametno ;D |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.