Kajenje?<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>• maliislatkii
• Od: 10.11.2010
• Kraj: Łublanaa*
Re: Kajenje?
14.11.2010 22:20
jst sm kadila sam ne priporočam......sej učasih e knga tko k sm s frendii, drgač sm enga za drugim ampk so ble posledice: skos sm bla neki prehlajena, usak ju3 sm mela zamaen grlo, pluvala sm sluz tko da sm hitr nehala k sm se odločla....drgač pa je mtka zvedla za to in je rekla da nej se uničujem če se hočm, pa tut moii fotr je skor dobu raka na plučih, jap....aja pa e zapraulanje kea če mene praa**_________________ I'm sweet, I'm hot, I'm everything you're not* Beauty+ Danger= ME* • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
19.11.2010 13:49
jst zaj kadim ene 3-4 mesce samo to kt pa so eni sošolci ko že kej druzga kadijo • LaIciee
• Od: 7.8.2010
20.11.2010 0:57
Aljaa pravi:
Fashionholic.... <3 pravi:
sej vse kul... jst ne kadim in to ampak predstavli te da mate tiste k kadite tipa k je nekadilc in poljublat nekoga k kadi je fuj.... sam tko a ne
Ja fuul ogabno je da tip kadi ti pa ne in se pol zažvalita. rees... prau na bruhanje ti gre če pa uzame pol čigumi je pa okj. ; ) kot da bi lizal pepelnik... • Timi
20.11.2010 9:36
LaIciee pravi:
Aljaa pravi:
Fashionholic.... <3 pravi:
sej vse kul... jst ne kadim in to ampak predstavli te da mate tiste k kadite tipa k je nekadilc in poljublat nekoga k kadi je fuj.... sam tko a ne
Ja fuul ogabno je da tip kadi ti pa ne in se pol zažvalita. rees... prau na bruhanje ti gre če pa uzame pol čigumi je pa okj. ; ) kot da bi lizal pepelnik... haha pepelnik xD tale je pa dobra sam resnična :p • mojcka
• Od: 27.4.2009
20.11.2010 22:06
natasaa pravi:Kadite? .. Ne?.. Kako gledate na to? Ali vam morda kdo nasprotuje ( starši,fant,sestra/brat,...) Pa vseeno?
Ja glej odvisno od vsakega posameznika .. js pač pokadim kkšn čik tak na kšni žurki ampak res nikol več kt dva .. sicer nevem zakaj ga ampak okej • Zelodko
• Od: 13.11.2010
23.11.2010 20:26
Js kadim že od 13leta. Začela sm zarad družbe, pa u familiji usi kadijo, celo babice pa dedki.. Na začetku sm se skrivala in cigarete v sobi skrivala in pol pa **** sm u centru s frendi kadila pa mimo je pelu fotr.. Pol ko sm prišla dam me je prašu, kaj js kadim..pa sm rekla, da ja in če ma kj proti.. pa je biu le tih in se je smejo pa reko, da čike sama plačam in nikol ne smem kadit pred njem dokler ne dopolnm 18leta.. Tak, da kul Nazadnje urejal/a Zelodko 23.11.2010 20:31; skupaj popravljeno 1 krat • Timi
23.11.2010 20:30
Zelodko pravi:Js kadim že od 13leta. Začela sm zarad družbe, pa u familiji usi kadijo, celo babice pa dedki.. Na začetku sm se skrivala in cigarete v sobi skrivala in pol pa **** sm u centru s frendi kadila pa mimo je pelala fotr.. Pol ko sm prišla dam me je prašu, kaj js kadim..pa sm rekla, da ja in če ma kj proti.. pa je biu le tih in se je smejo pa reko, da čike sama plačam in nikol ne smem kadit pred njem dokler ne dopolnm 18leta.. Tak, da kul
hahaha aam _________________ Peace!
• blondful
• Od: 8.1.2011
hm
8.1.2011 15:37
hm ja jz sm stara 14 + kadim , čprou wedno k sm bla mejhna sm guvurila d nikol nemislm into ampk pol zdj pa pač zard družbe into wem d je to ful slaba stvar sam pol k se nawadš nemorš kr tko nehat , am in ja pr men je mtka zvedla d kdim ker so mi čiki padl iz torbe >.< in je bla čist u šoku sam pol me je dubla še ene 3x tko da zdj ji je useen al kadim alpa ne ; ) tko da je kul
• hayyou
• Od: 1.12.2010
8.1.2011 19:06
občasno - žuri ;D
14+ kaki frendici ni kdaj prau, drugač pa drugi nevejo (: • bokal666
• Od: 5.4.2010
8.1.2011 23:15
omeqa pravi:js pa sm kadila kake 4 mesece pa sm pred parimi tedni nehala ..
in sploh se nism navadla/ postala odvisna stara sm pa 14 pa sej ne kadiš 10 let da bi postala odvisna...ej js zdele kadim 4 leta REDNO pa že postajam odvisen vendar če ne tak hudo kokr pa da kadim 40 letn in več...tko da če hočeš postati lahko prehenaš vendar morš met voljo!!! • Jok3r
• Od: 22.7.2009
8.1.2011 23:19
kaj če kadimo?
čike, binc,špinel, blunt, johny wayne? crack? cigarilose, cigare? pipo, šišo? haš? • Ribica
• Od: 4.11.2009
9.1.2011 17:16
Js, ne kadim, ker mi fuul smrdi pa to, pa ful je gadno če se žvališ s kom k kadi :S, drgač pa tko no če sm pijana nardim kkšn dim ampak to sam zato k mi je ful zabauno...:$
• Gasika
• Od: 7.5.2010
9.1.2011 17:32
Jst ne kadim in tut ne mislm, saj čikov ane..
Sm pa probala dva dneva nazaj Šišoo ;$ I Like it • pk4life
• Od: 20.7.2010
9.1.2011 18:12
šiša je bje še hujš k čiki sam usen te ne zaswoji tok.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Gasika
• Od: 7.5.2010
9.1.2011 18:31
pk4life pravi:šiša je bje še hujš k čiki sam usen te ne zaswoji tok..
Aja.. xP Ah je.bš • pk4life
• Od: 20.7.2010
9.1.2011 18:39
Gasika pravi:
pk4life pravi:
šiša je bje še hujš k čiki sam usen te ne zaswoji tok..
Aja.. xP Ah je.bš kle se pa strinjam hehe _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Luciiika
• Od: 5.4.2010
11.1.2011 15:49
ucauca pravi:jst ne kadim pa tut ne mislm začet pa tut upam da nam...
vi k kadite...boste itaq kadil celo življenje zato useen če zdj takoj usm poveste da kadite... ni nujn da bojo kadil ceu lajf..kašni ste no..kr ene nabijate..če nisi zasvojen ono ful pol komot nehaš..če si pa zasvojen je pa druga pesm..ampak tut če si zasvojen se lahko počas odvadš..tku d ne prbijej no.. • zebraxD
• Od: 3.1.2011
11.1.2011 19:54
Jz ja, tko občasno stara sm 14. sam bi mi blo ful bed če bi bla tko zasvojena od čikou pa to. pa še ful so se/se bojo baje podražl pa mi že tko vedno zmanka žepnine tko, da če bi jih full fabla bi bla še bl brez keša :S
nasprotuje mi seka k je 12 pa itak nima pojma xD pa BFF. To mi gre učas mau na žiuce-like leave me alone k mi daje UNE look-e pa starci ne vejo k misljo d sm jz anglčk na kvadrat. pa bi me kr u poprauni dom poslal če bi kej tazga zvedl xD • onaSem
• Od: 27.1.2010
14.1.2011 19:11
Jz ne kadim.Stara bom pa 19.
Nekdo je par strani nazaj napisal da je rak deden.Kar jaz vem ni?? Vsaj upam,ker je pol mojih sorodnikov(okej pretiravam) umrlo zaradi raka Eden izmed razlogov je pa da je dedek ful kadiu ko turk in je to še bolj pripomoglo k razvoju raka.In ga ni več.Ko vidiš kri ki jo nekdo bruha zaradi tega,se ti čiki zagabijo! Drugač pa moja oče je nehal ko je dedek umrl,mama pa nikol ni... Je pa moja sestra(15) kadila skoraj eno leto.Sicer tko mogoč en čik na dan... Pa je zdej nehala ker je ful rumene nohte mele in čist mehke. HVALA BOGU! • D3NiiS
• Od: 30.9.2010
• Kraj: Koper
14.1.2011 19:13
No sej večina jih ne verjame da cigareti ubijajo, dokler se ne prepričajo na lastne oči, tako kot si se žal mogla tudi ti.
Sožalje za dedka • KatiaCrime
• Od: 11.11.2010
14.1.2011 20:34
k tok guvurite d ni velke možnosti d raka dobiš zrd čikou .... pa je vete. tk da.. ne bit brihtni...
moja teta je kadila.. neki čez 40 je stara in ravnokar umira za pljučnim rakom, ki se ga ne da ozdravit. čeprou hodi na terapije.. nč ne nuca... men je pa hudo... in nism nkol kadila, niti probala, in tut ne bom nkol kadila. pa ne sam zrd zdravja. pač ni mi kul tisti k pa zrd družbe kadite... mislm halo? dejte se mal začet spoštovat. tisti k vam usiljujejo cigarete niso pravi prjatli. nekteri sušolci moji tut kadijo, pa se usejen usi kul zastopmo, pa čeprou js ne kadim. • bebika92
• Od: 21.3.2012
21.3.2012 22:19
Ponosno nehala • koxica22
• Od: 30.7.2010
26.3.2012 20:59
Jz vam ponovno povem da napredujem, dons sm sam 1 čik tko da ja • DarkerThanBlack
• Od: 19.12.2010
26.3.2012 22:46
ljudje se učimo iz izkušenj..dost žalostn k tuki pišete eni da ste 13 let stari pa kadite
js nikol nism pa tut nimam namena kadit ker mi je to preprost brezveze...aja pa en je prej omenu da je šiša hujš kt čiki, tuki se lih nebi strinju, mam frende k kadijo šišo in ma baje mrzu dim in to nej bi blo mnj škodliu..škodi pa itak tkorekoč use • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
26.3.2012 23:33
Nikol nism niti probala čika in sm ponosna na to!
Največja potrata denarja, zdravja, časa itd. Občudjum pa tiste, ki so uspel nehat res. Dost žalostno, da pr 13. letih že kadiš, ker je več kot očitno, da taki podležejo družbi. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.