Kaj mislite o kajenju?

<< | 1 | 2 | 3 | 4
fukickaa • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 73
Re: Kaj mislite o kajenju? 31.5.2010 17:09
jas nea kadim. probala sem že nekaj časa nazaj in sm si že takrat prisegla da nikoli več Smile
kajenje je samo en velik BLJAK Cool
afna • Od: 29.5.2010 • Prispevkov: 115
Re: Kaj mislite o kajenju? 31.5.2010 17:41
js proti starejšim kadilcem nimam nč pa pač ne da bi prot mladim mela kar koli sam se mi zdi dost slabo d si tko **** zdrauje. moj oč je kadiu precej doug časa pa se je odvadu in zdej že okol 3 leta ne in je use ful bol dišeče okol njega ehehe:P
pa sam informatiuno kajenje direktno ne pouzroča raka oz. večja šansa je, da se pojau pr ljudeh k kajenje opustijo, pr starejših pa itak ... če bi ljudje dost doug žvel bi usak dubu raka prej al slej. je pa dost gadno -.-''
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Kaj mislite o kajenju? 31.5.2010 18:22
Jaz ne kadim ker mi čiki smrdijo xD samo me ne moti če prijatli pušijo polek mene (obvezno da smo zunaj) samo vseeno malo smrdi - da pa bi kadil, nikoli !!
youbitch • Od: 5.5.2010 • Prispevkov: 158 • Kraj: ljubljana
Re: Kaj mislite o kajenju? 31.5.2010 19:02
To je grdo, smrdi pa še kej bi se najdl ane.

Sam če folku paše nej kr kadi. Nism jz tuki nevamkaj d bi jih obsojala ^^
Embarassed Razz

bodte pridn.xD ne bit zakajeni^^

Re: Kaj mislite o kajenju? 31.5.2010 19:16
ah.. men se to zdi čisto brez veze.. škoduje zdravju, smrdi, po nepotrebnem zapravljaš denar in pri tem ne vidim nobene pozitivne stvari!!
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Kaj mislite o kajenju? 31.5.2010 19:22
annnn pravi:
ah.. men se to zdi čisto brez veze.. škoduje zdravju, smrdi, po nepotrebnem zapravljaš denar in pri tem ne vidim nobene pozitivne stvari!!

se strinjam Exclamation
mann87 • Od: 7.3.2010 • Prispevkov: 11
Re: Kaj mislite o kajenju? 1.6.2010 8:33
Luccas pravi:
annnn pravi:

se strinjam Exclamation

smo že dva
to.sem.jaz • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 97
Re: Kaj mislite o kajenju? 1.6.2010 18:44
kadim občasno. če mi zapaše pa če mi kdo ponud tud. drgač pa prej sm bla ful proti, pol sm pa padla u družbo k usi kadijo, pa tud moj tip in je kar je. (:
hey 1.6.2010 22:33
sm kadiu 4 leta, na dan sm skadiu 2 škatlce, nehu sm pred enim letom pa pou in ne čutm nobene potrebe po kajenju Smile...drgač se mi pa zdi to sam zguba dnarja!...nekak ne vidm pozitivnga učinka razn v trenutku k kadiš pač ta užitk al neki... use ostalo so sam negativni učinki...al kdo pozna kkšnga dobrga?Smile...no to je moje mnenje Wink
CalmeMassa • Od: 13.5.2010 • Prispevkov: 22
Re: Kaj mislite o kajenju? 2.6.2010 0:34
poisongirl pravi:
kako je vaše mnenje o tem. razpište se če se vam to zdi prav pa to, če ste kadilc/ka, če ste že probal in kdaj je to blo, zakaj ste to nardil in takoj naprej..

js sm že probala pa se mi ni zdel nčposebnga. probala sm pr 14ih ubistvu zarad družbe zdej pa ne kadim kr ne čutim nobene potrebe po tem. razn seveda če gremo vn pa da res vsi kadijo pol nočem bit edina k ne. ampak to pač skadim pa se ne spremeni nč. nočem postat odvisna pa to. kadilci me ne motjo. gre mi pa na živce če hočjo s tem dokazovat kaki frajerji so pa podobno

js sm kadilka in redno kadim zadne 3 mesce. začela sm zard družbe u kateri sm se znašla, saj usi kadijo, in nesamo čike ampak tut vutro ipd. moj frend je že na koki. strinjam se s cigareti, čeprav se mi zdijo nepotrebni, ampak ih vseeno kadim. preprosto nemorm več brez njih. prou tko k vutro. na kej več pa niti podrazno ne mislm it. drugač pa... ćiki so mi nepotrebni a s že odvisna.
light • Od: 5.1.2010 • Prispevkov: 28
Re: Kaj mislite o kajenju? 11.9.2010 21:45
osebno nimam nč proti kajenju sm pa zlo nerada v neposredni bližini kadilcev kr ne maram vonja po čikih .. kadit sem probala samo enkrat v lifu in mi ni blo všeč .. tak da sploh nimam neke želje po tm ..
neva • Od: 16.9.2010 • Prispevkov: 11
Re: Kaj mislite o kajenju? 16.9.2010 17:02
jas sama ne kadin ampak nimam nič proti tistim ,ki kadijo ampak ko odrasteš s z dnarjem ki ga porabiš za cigarete lahko privoščiš dober dopus. Very Happy <...have fun
princessme • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 256
Re: Kaj mislite o kajenju? 17.9.2010 14:39
mann87 pravi:
Luccas pravi:
annnn pravi:

se strinjam Exclamation

smo že dva

tri Wink
eetaqNIIKA • Od: 18.7.2010 • Prispevkov: 90
Re: Kaj mislite o kajenju? 17.9.2010 21:20
meni cigareti tkoo smrdijo in tut nikol nebi mela tipa k kadi
pa še cigareti ti full škodijo..
LaIciee • Od: 7.8.2010 • Prispevkov: 32
Re: Kaj mislite o kajenju? 18.9.2010 21:00
Ja moje mnenje je tako...
Kajenje je zame neki čist brezveznega, sem trdno odločena, da ne bom nikoli kadila...
Nisi ti frajer če kadiš ampak če se temu upreš in ne kadiš.
Ne vem, ampak zame je kajenje le škodljiva navada nekega človeka.
Tko da kdor kadi nej raj neha, ker se samo uničuje.
HF.Wink
hubabuba • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 102
Re: Kaj mislite o kajenju? 19.9.2010 11:07
hh,pr men u družbi in familiji pa čiz usi kadijo razn mene xd
tud ponudil so mi pa to ampk mi sploh ni do tega niti da bi probala.
nevem zakaj..sicr pa nimam nč proti kadilcem, itak njihova odločiteu kaj bojo s svojim lajfom.
tko da sm kr ponosna da ne kadim, ampk never say never..
rakun • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 144 • Kraj: Ptuj
Re: Kaj mislite o kajenju? 19.9.2010 14:14
Načeloma ne kadim, razen v posebnih okoliščinah pa še tedaj za razliko od drugih vem zakaj kadim.
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Kaj mislite o kajenju? 19.9.2010 14:22
rakun pravi:
Načeloma ne kadim, razen v posebnih okoliščinah pa še tedaj za razliko od drugih vem zakaj kadim.

hahahah kva je to car (((:

jz tut se zakajam v sobi, sploh en vidim pol metra pred sabo..use zakajen od šiše, čikov, jointov... to je haus (:
eLoo • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 46
Re: Kaj mislite o kajenju? 19.9.2010 17:12
Jst kadim že eno leto. Oz. sm nehala kadit en tedn nazaj. Letos polet sm skadila usaj 2 na dan no učasih pa tud tri. Ma zdej na koncu se mi je začel vrtet pa sm opustila pa ne sam zarad tega ampak tud zato k sm se zavedla da je brez veze. Drgač pa nism kadila zato d bi se delala frika in bi lahko rekla d kadim ampak zto k me je to res pomirilo. Ja no začela sm kadit ko sm bla stara 13. pa si ne spomnm prou točnega razloga. No drgač pa mi je dal tud bratranc za potegnt pa mama. Ja gvišn si mislte kašno mamo mam ampak res še jst sm se čudila zakaj mi je dala. xD Moj frend kadi pa od 11 leta. Zdej je pa star 16. No letos polet sm tud zarad njega začela tko na orng kadit. Sicer ne vem zakaj.
Pač nekako je uplival name. =)) Drgač pa mislm da kajenje ni potrebno če se misliš delat frika. Moja sošolka vsem pravi da kadi pa kko si čike kupuje. Zame 1 let niso vedli da kadim k se mi res ni dalo s tem važit. Rolling Eyes

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.