Rezanje. Kako nehati?

<< | 1 | 2 | 3 | 4
ajnowajmWEIRD • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 78
Re: Rezanje. Kako nehati? 7.9.2009 21:30
Thisis pravi:
sploh ni fora v tem da nemorš nehat ampak da nočš.
Jst sm se rezala...2 mesca...zarad Ljubezni.Tko da najprej morš poiskat vzrok za rezanje.Potem pa tist vzrok popravt.Ko sm bla jst emo sm se rezala in po počitnicah sm se odločila za nov stil,novo življenje in se s tem nehala reztat.Najdi vzrok,spremeni življenje in s tem stare navade.b.bye

tist deu ko si rekla-> ko sm bla jst emo sm se rezala in po počitncah sm se odločla za nov stil
sepravi si se ti ubistvu zarad ljubezni recimo & zarad tega kr misliš da tisti ki hočjo bit emo alpa karkoli v zvezi s tem emo stilom in to je pa zdej in da se režeš al kako?
sori mogoče sm te narobe razumela ampk js si to po svoje razlagam ..
ampk eni ljudje se res režejo sam zarad tega k misljo da če se režš si pa emo pa to
NE! to je res neki najhujšga kar si lahko nardiš k si še žiu ..
razumm use k ste si to delal, si to delate in to in nebom govorila da ste neumni pa nevem kajše kr niste, kr ste to delal zarad bolečin u srcu in kr so vas drugi prizadel p to.
res probite nehat ampk vem da je teško ampk res usaj probite pa tud če nebo šlo ..
Peace, Love, Freedom.
Mayth • Od: 3.8.2009 • Prispevkov: 119
Re: Rezanje. Kako nehati? 7.9.2009 22:04
djte mi sam neki povedat.. če se zdj režete pa nwm še kaj zarad nesrečne ljubezni pa frendou..kaj bo ko bote stari 30 pa bote mogoč zgubli službo al pa nwm ženo, moža, koga u družini.. kaj se bote ubili takrat??? misl djte mau pomislt kaj se še use lohk zgodi hujšga kt je zdj pa bote vidli da to delate čist bw..
sj vrjetn bo večina misnla da nimam prou, ampak sm že velik slabih stvari doživu pa niti pomislu nism na kej takga, k se mi to zdi noro da maš zarad ene osebe ki te neki przadane al kej takga nosš posledice celo živlenje..

sam moje mnenje..sorrćy če sm koga užalu Wink
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: Rezanje. Kako nehati? 8.9.2009 18:35
XXX pravi:
podpis pod crazy:)

poznam dost takih ljudi, ki sejim to zdi bedno in iskanje pozornosti gordol. sori, če res neznaš razumet drugih, ki so v težavah takih, klah tut tebe doletijo veš. in zdej ksi tko pametna, me prou zanima kok superca lajf maš in kakšnga boš mela, OH VRJETNO POPOLNEGA. tut tep se loh to zgodi, alpa tvojim bližnim, alpa prjatlcam alpa nevem tvojmu otroku. tko da bot tiho raj, ker neveš v čem smo.

mah.. fora je edino v tem, kako močen karakter si.. ker niti meni ni z rožicami postlano, stvari so šle celo na sodišče, da izgube "družine" niti ne omenjam..
in nevem zakaj, ampak imam občutek, da imaš nekakšno potrebo po tem, da se smiliš sami sebi in ostalim.. vsaj tako sem lahko razbrala iz tega "tko da bot tiho raj, ker neveš v čem smo"
in ne mislim se kregat z nobenim, sem samo povedala svoje mnenje. če me pa želite napadat, izvolite..
asuzenaBitch • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 24
Re: Rezanje. Kako nehati? 8.9.2009 19:36
Ok prou opažam da so se spet odprle neke teme o rezanju pa tako naprej. Jaz mislm da je to totalna bedarija. Pa ne mi rečt ti že veš k se nisi nikol rezala...Ja! sem se ja. Več mesecou. ampak mi je ratal ker itak slej ko prej ugotoviš da je to nekaj najbol brezveznega.
Pa tiste ki se režejo zaradi res groznih stvari in nevem česa še čovek še ''razume'' ampak tistih ki se pa režejo da bojo pa kr emo pa te fore. ah djte no folk, kok pa smo stari? mislm da se je tud treba sprjaznt da so emo scene itak out no in loh počas nehate kle safr furat neki...

Tisti ki se pa režete zarad ljubeznskih problemov al pa karkoli. Pošlte tipa al pa punco u k.u.r.a.c. al pa kogarkoli druzga in uživiti lajf ker je sam en.
caj
Re: Rezanje. Kako nehati? 8.9.2009 19:43
če se režš si gey, tako kot ledenicaj
LedeniCaj • Od: 3.9.2009 • Prispevkov: 52
Re: Rezanje. Kako nehati? 12.9.2009 17:27
caj pravi:

no no ne se zdej iz mene norca delat ...

se ne spomns vec kaku sva se mela fajn učer u park??? zvezde na nebu pa se tvojo klobasco sm jedu ...
LedeniCaj • Od: 3.9.2009 • Prispevkov: 52
Re: Rezanje. Kako nehati? 12.9.2009 17:27
caj pravi:

no no ne se zdej iz mene norca delat ...

se ne spomns vec kaku sva se mela fajn učer u park??? zvezde na nebu pa tvojo klobasco sm jedu ...
Nixx7 • Od: 1.5.2009 • Prispevkov: 3
Re: Rezanje. Kako nehati? 12.9.2009 23:36
rockgirl pravi:
mene pa zanima če je tlele gor kka oseba ko se je rezala pa ji je tut uspel nehat...zto kr jst to delam in bi rada nehalas tem pa nvm kk! kr se počutm velik bolš k to pač nrdim...a mi lahk da kdo kak nasvet prosim, al pa če poznate kako dobro knigo na to temo? :O

hvala usem za ogovore, čau mejte se

hai.
Am ja tut jaz sem se rezala zelo doug in mi je zelo žou da sm se sploh ker se mi še vedno poznajo brazgotine. Tud jz sm se bolš po tem počutla čprou mi je zlo kri tekla pa use in jst sm se po tistem še z alkoholom mazala da me je še bol bolel. Potem ko je to moja bf opazla mi je pač taswoje powedala in takrat smo se skregale in sem res premislila če je vredno zaradi tega zgubit bf ki mi res najweč na swetu pomen. Takrat sem res nehala za nekaj časa, ampak sem spet naletela na probleme in sem spet začela zakar moja bf newe. Če bi res rada nehala enostawno pomisl nase pa n frendice če wejo kaj počneš. Mam zlo welik izkušenj s tem. Če bi pa rada kej weč zwedla mi na zasebenga dej msn pa ti bm use powedala. Kr ti ne prwošem tazga trplenja ku sm ga jst mela.
Upam da ti bo uspel.
rixxie • Od: 15.10.2009 • Prispevkov: 1
omg 16.10.2009 0:03
Ok jz se ne režem, sem pa tukaj zato, ker hočem pomagat svoji prijateljici. Začela se je rezat ker je njeni starši ne marajo. To je edini razlog. Ima fanta, je lepa in ima veliko prijateljev. A ne zdi se mi prav, da se reže zaradi take bedarije. Prebrala sem VSE vaše poste in našla kar nekaj dobrih stvari [še posebej mi je všeč ideja z zapestnico]. Izpisala sem si nekaj citaov vaših postov in nekaj idej, sedaj pa bom s tem poskušala pomagati prijateljici in OBLJUBLJAM vam in sebi, da ne bom odnehala dokler mi ne bo uspelo prijateljico ozdraviti.
Rada pa bi dodala samo še to.. Pomislite na ta način:
Če padeš po tleh in si opraskaš koleno, ali to rešiš tako da si zlomiš nogo, ali tako da čez prelepiš obliž in počakaš da se zaceli?
Če si prizadet mentalno (torej si žalosten.. ipd.), se ni treba poškodovati še FIZIČNO! Kaj ni dovolj, da so drugi zlobni do tebe? Zakaj si sedaj sam ŠE BOLJ zloben?
In pravite, da vam odleže ko začutite bolečino. Kaj pa je razlika med mentalno in fizično bolečino? Oboje boli. odvisno samo od tega kako močno pritiščež želetko ob kožo. Mentalno te že boli, ti se želiš olajšati in postati boljše volje in to tako, da si prizadaneš še eno bolečino. 1+1 je 2 in ne 0! Ker mentalna bolečina ostaja, tudi če se porežeš. Fizična pa ostane tudi ko je tvojih težav že konec. Pa vseeno ni vredno, da se obremenjuješ še s tem problemom.

Upam da nisem koga užalila ali kaj, samo že nekaj časa razmišljam o vsem tem in se sprašujem če obstaja za žalost tudi kaka druga rešitev. Osebno priporočam pesem DONT WORRY BE HAPPY, ki me ob jezi VEDNO pomiri, ali pa pisanje dnevnika v sedanjiku, ki doseže brezčasnost in je veliko bolje izpovedovati čustva na ta način. Nato pa strani popisane s tvojo bolečino enostavno strgaš in vržeš proč...

UPAM DA JE KDO PREBRAL KER SE MI ZDI TOLE KLJUČNO!!
Nixx7 • Od: 1.5.2009 • Prispevkov: 3
Re: omg 16.10.2009 14:26
rixxie pravi:
Ok jz se ne režem, sem pa tukaj zato, ker hočem pomagat svoji prijateljici. Začela se je rezat ker je njeni starši ne marajo. To je edini razlog. Ima fanta, je lepa in ima veliko prijateljev. A ne zdi se mi prav, da se reže zaradi take bedarije. Prebrala sem VSE vaše poste in našla kar nekaj dobrih stvari [še posebej mi je všeč ideja z zapestnico]. Izpisala sem si nekaj citaov vaših postov in nekaj idej, sedaj pa bom s tem poskušala pomagati prijateljici in OBLJUBLJAM vam in sebi, da ne bom odnehala dokler mi ne bo uspelo prijateljico ozdraviti.
Rada pa bi dodala samo še to.. Pomislite na ta način:
Če padeš po tleh in si opraskaš koleno, ali to rešiš tako da si zlomiš nogo, ali tako da čez prelepiš obliž in počakaš da se zaceli?
Če si prizadet mentalno (torej si žalosten.. ipd.), se ni treba poškodovati še FIZIČNO! Kaj ni dovolj, da so drugi zlobni do tebe? Zakaj si sedaj sam ŠE BOLJ zloben?
In pravite, da vam odleže ko začutite bolečino. Kaj pa je razlika med mentalno in fizično bolečino? Oboje boli. odvisno samo od tega kako močno pritiščež želetko ob kožo. Mentalno te že boli, ti se želiš olajšati in postati boljše volje in to tako, da si prizadaneš še eno bolečino. 1+1 je 2 in ne 0! Ker mentalna bolečina ostaja, tudi če se porežeš. Fizična pa ostane tudi ko je tvojih težav že konec. Pa vseeno ni vredno, da se obremenjuješ še s tem problemom.

Upam da nisem koga užalila ali kaj, samo že nekaj časa razmišljam o vsem tem in se sprašujem če obstaja za žalost tudi kaka druga rešitev. Osebno priporočam pesem DONT WORRY BE HAPPY, ki me ob jezi VEDNO pomiri, ali pa pisanje dnevnika v sedanjiku, ki doseže brezčasnost in je veliko bolje izpovedovati čustva na ta način. Nato pa strani popisane s tvojo bolečino enostavno strgaš in vržeš proč...

UPAM DA JE KDO PREBRAL KER SE MI ZDI TOLE KLJUČNO!!

Maš čist prov drgač..sam weš ni tko lhka nehat..ubistwi ap res newem zkaj je to protrebn kr men je tuk žal, tuk bi rada čas nazaj zavertela pa na žalost nemorem Sad
Drgač si mi pa dala zdle kr mal mislt in maš prou. Pa tisto z dnewnikom ni slaba ideja bom poskusila.
gubelin • Od: 27.1.2012 • Prispevkov: 25
Re: Rezanje. Kako nehati? 31.1.2012 16:00
obol... če mislš da boš tko dobila pozornost.. ne vem kaj more bit tok hudga da bi se ti blo treba rezat. maš komp, pa familijo tut vrjetn, pa srečna si tut pomoje... ne vem kaj bi bil problem tle.. pomisl kok je ldi k se jim godi zlo slabš od tebe, nimajo staršev pa nimajo nobenga bližnga... ne vem kaj je tok hudga. pomisl, al pa če si slep.... veš kok je še hudih situacij... dej nehi se rezat pa dej mer, k ne rabš nubene pozornosti
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Rezanje. Kako nehati? 6.2.2012 1:57
vi rabite en velik BUM v življenju, da se zaveste da je minljivo in ga je treba resno jemat, zato ker vam je preluštno, da se take bedarije igrate.

lahko pa sami od sebe rečete DOST MAM!!! se nehat smilit samemu seb in neki naredit glede tega kar vas muči.

evolucija nasje naredila da tisti ki se postavijo zase, se borijo, rešijo problem, preživijo, tisti ki pa raje v kotu presedijo in se smilijo pa ni nič od njih.. SAMO, fora je v tem da vi sploh nimate nobenega problema, oz. sploh ne veste kaj je to imeti problem.. preluštno vam je.

sam ni panike jaz sem bil do pred kratkim tudi tak, nato se je pa nekaj nepričakovanega zgodilo, velik šok in žalost v družini.. nato pa se vzel v roke, začel telovadit, delat na sebi, hodit ven, rihtat stvari in rešit probleme ki so nastali. tudi ljubezen sem našel in upam da bo uspela. poljubček če me bereš :*

TAKO se nehaš rezat Wink dans v taki krizi velik takih ljudi ne bo preživelo, ker so enostavno preleni. Vstante pa recte jaz ne bom propadu, pa delat začet Very Happy delat na sebi, delat za šolo, načrtovat neko prihodnost, neki si želet, sam ZAPOSLITE UM da ne bo mislil na bedarije zaradi katerih se greste rezat Wink
Wesnaa • Od: 24.4.2011 • Prispevkov: 19
Re: Rezanje. Kako nehati? 6.2.2012 16:32
Hej
em js še tudi nisem to delela in nočem . Em probaj se sprostit v kakšni meditaciji, al pa pejt na sprehod v naravo potem objemi kakšno drevo in si zamisli da vso negativno energijo ki jo imaš v seb daš drevesu in potem dobiš pozitivno energijo

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.