Primerna starost tipa<< | 1 | 2 | 3 | 4• caj
Re: Primerna starost tipa
28.8.2009 8:30
mathiasdj pravi:Jaz pa hodim z 60 let starejšo žensko... pa me njeni vnuki motijo
Vi pa tudi vsemu nasedete... že 3 leta sta skupaj pa je stara 14 let... potem sta začela pri 11ih, on je bil takrat star 30 ali kok že? Medtem ko pišete komentarje se vam na drugi strani nekdo reži kot pečen maček heej , moja punca me vara s tabo, to ni mogoče meni gre tudi tist 10 letnik marko malo na jetra • RozaŽirafa
• Od: 20.7.2009
31.8.2009 12:19
zdej bote pa prebral še moje mnenje!:
če moški nad 25 let osvaja/hodi z veliko mlajšo punco(najstico) potem to pomeni da je ta moški psihološko nedozorel zato išče partnerko ki je na enaki/nižji dozoritveni ravni, da bi se ob svoji partnerki počutil bolj odraslega. obenem pa trpi za tem da bi nekoga učil svoje nauke o življenju ker so mu v času življenja pri starših/skrbnikih samo ukazovali in učili njihove nauke in jih ni zanimalo njegovo mnenje, zato svoje nauke sparavlja na mlajše saj imajo njegove vrstnice veliko bolj razvite možgane. trpi vsaj za enim od teh simptomov: *je nezrel *nima zastavljenih življnjskih ciljev ker jih nikoli ni bil sposoben doseči *ima nizko samopodobo *petrebuje nekoga ki mu lahko ukazije in ga nadzira *trpi za krizo zaradi svojih let *je čustveno/psihično nedorasel nasplošno pa je znano da je partner starejši od partnerke ker pač moški kasneje dozorijo. ampak ne šele po petindvajsetem letu ampak u najstniških letih(13, 14-16,17). 'najprimernejša starostna razlika' sicer ni določena ampak naj bi bila čim manjša. zakaj? tudi zaradi življenjske dobe npr.: starostna razlika je 21 let, mož je starejši in ima 61 let, žena pa 40 let. mož umre. kaj pa njegova žena? po raziskavah je ugotovljeno da moškega svoje starosti ne bo dobila. a naj torej naredi samomor? živi z žalostjo? postane depresivna in do konca življenja jemlje antidepresive? vsi ti konci so tragični in predstavljajo težko življenje brez smisla. to vem ker sem prebrala veliko knjig s psihološko prakso!! obenem pa je pri tem dobra stran za punco saj lahko v času ko sta par nabere dokazni material da sta hodila , ko pa se razideta ga lahko prijavi da jo je spolno zlorabil in dobi odškodnino, njen bivši pa kakih deset let zapora. kul za puce a ne? • kaiix13
• Od: 20.7.2009
5.9.2009 15:18
cela njenga zgodba je bullshit.
itk brez veze da sploh kle še pišemo te komentarje glede na to kaj si misnlo ker je itk usm to mau čudn. čist nenormalno & izmisleno. • Pupika
• Od: 6.7.2009
6.9.2009 11:35
si pametna
če ti hodiš z 35 let strarim moškim sm jazt pop na rolki on ja pa sploh pedofil k hodi s tabo pr men je max. razlika 5 let |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.