Vprašaj me.

<< | 1 | 2 | 3  . . .  19 | 20 | 21
Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
Re: Vprašaj me. 13.10.2012 22:25
na žalost velikrat
ali si srečen v ljubezni?
keep out • Od: 7.8.2011 • Prispevkov: 63
Re: Vprašaj me. 14.10.2012 18:56
nep Sad
ti je kul šola k jo obiskuješ?
kataja • Od: 12.10.2012 • Prispevkov: 146
Re: Vprašaj me. 19.10.2012 20:59
Ja.....

Kakšne volje si trenutno?
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Vprašaj me. 3.11.2012 17:18
Sitna sm, kr me comp zafrkava -.-''

Si kdaj po tem, ko si se zbudila, mislila, da so bile sanje resnične?
dekle • Od: 24.5.2011 • Prispevkov: 208
Re: Vprašaj me. 30.9.2014 23:13
takoj ko sem se zbudila ne. se mi je pa že zgodilo, da sem se nekaj dni kasneje spraševala ali sem neko stvar sanjala ali se je res zgodila

kakšen je po tvojem najbolj krut način, da končaš neko zvezo?
Re: Vprašaj me. 1.10.2014 9:27
z ignoriranjem oz. izmikanjem pogovoru o težavah v zvezi...

Kakšne skupine ljudi ali organizacije (glede na raso, politično usmerjenost, splošno mnenje o nečemu...) ne preneseš?
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: Vprašaj me. 2.10.2014 14:55
Na živce mi gredo ljudje, ki so sebični in egoistični; ki vsem vsiljujejo svoje mnenje in svoje nazore; ki ne spoštujejo ostalih; ki te namesto spodbujanja tlačijo dol, uživajo v neuspehu ostalih in ki ne premislijo, kaj govorijo. Konkretneje. Glede na raso kot takšno ne delam razlik, ravno nasprotno, znotraj določenih etničnih skupin pa so določeni vedenjski vzorci, ki niso "pohvale vredni" in jih preziram. Izpostavljam južnjake, velika večina jih s svojim obnašanjem dela gromozansko krivico tem, ki so ljudje v pravem pomenu te besede (v vsakem mestu je tako, poglejte naokoli). Politično ne sovražim nikogar niti nikogar ne sprejemam. Več o politiki drugje Very Happy Na splošno pa ne prenesem ljudi v smislu "mi smo več od vas" Smile
Bi se dalo še razpravljat o tem, morda pa kdaj drugič v kakšni drugi temi Smile

Kaj želiš spremeniti v svojem življenju?
Re: Vprašaj me. 2.10.2014 16:27
Heheh I like your answer Very Happy

hm....verjetno želim spremeniti v svojem življenju le to da se NIČ ne bi spreminjalo Wink oz. le da bi lohka ratala bolj svobodna..in da bi lahko pred očmi mela samo tisto kar si jaz želim zase in za tiste okoli mene, ki mi nekaj pomenijo...in ne tistega kar ostali pričakujejo od mene glede na današnji svet...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.