Kakšno musko poslušate?<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>• LooLly
• Od: 1.10.2008
Re: Kakšno musko poslušate?
7.1.2009 6:43
underberg pravi:
LooLly pravi:
underberg pravi:
evo domača, pop, rock, metal pa kj podobnga
drgač pa izvajalci: iron slak tale iron slak je kruta hahaha:D sploh ne vem zaka bi bla kruta mislm sej sliš se fajn pa to ann:D sam kombinacija je tk mau kruta pa ne mislem nč slabga • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
7.1.2009 16:08
LooLly pravi:
underberg pravi:
LooLly pravi:
underberg pravi:
drgač pa izvajalci: iron slak tale iron slak je kruta hahaha:D sploh ne vem zaka bi bla kruta mislm sej sliš se fajn pa to ann:D sam kombinacija je tk mau kruta pa ne mislem nč slabga ti ži veš _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • monja
• Od: 10.11.2008
7.1.2009 16:21
snoop dog, 50 cent, lil jon, rihanna, beyonce, alice keys, jane saving, ceca, the ting tings, SIMPLE PLAN & MY CHEMICAL ROMANCE
• LooLly
• Od: 1.10.2008
7.1.2009 17:30
underberg pravi:
LooLly pravi:
underberg pravi:
LooLly pravi:
underberg pravi:
drgač pa izvajalci: iron slak tale iron slak je kruta hahaha:D sploh ne vem zaka bi bla kruta mislm sej sliš se fajn pa to ann:D sam kombinacija je tk mau kruta pa ne mislem nč slabga ti ži veš • xGuMiiBeaRx
• Od: 7.1.2009
7.1.2009 20:05
BALKAN pa TOŠE zakon 4ewer!!!!
drgač pa poslušam use po malm sm domače muske ne prenašam • xGuMiiBeaRx
7.1.2009 20:07
[quote="mjau"]
SaaNy pravi:am..ITAK NAJJAČI >ß A Ł K A N<
logika d je najjači<3 pa TOŠE tut<3 • LoQiiita
My MuSic
7.1.2009 21:21
..Js večinoma poslušam Balkan pa Techno..
(Mile kitič,seka aleksič,dara bubamara,keba,milica todorovič.....) .. Tm pa Tm..zavrtim tud kšn schranz komad.. sam morjo bit res..posebni dnevi.. Nemaram:Metala pa Rapa.. • Popcorn
• Od: 28.9.2008
9.1.2009 18:15
Stari moj. reggie mi je najhuj.[:
Drgač pa. Kkšn Gentleman, Cypress hill, Bob marley, Manu chao pa te fore.[: Bodte zeleni modelčki.[: • hammerka
• Od: 14.1.2009
14.1.2009 8:23
pankrti,niet,pomaranča,kuzle,otroci socializma,buldogi,racija,paraziti p.13,pankeroschi,lublanski psi,hladno pivo,cockney reject,vanilla muffins,the business,ramones,sex pistols,the opperesed,perkele,blitz,sham 69,cock sparrer,angelic upstarts,rancid,skunk anansie,the clash,exploited,buzzcocks,lower class brats,riddlin kids,rival schools,.....pa bi se še kej najdlo(na kratko rečeno PUNK • Neeeja
• Od: 4.2.2009
5.2.2009 15:20
aaaaam.
Chris Daughtry, Šank Rock, Dan D, Nude, Secondhan serenade, Kelly Clarkson, Simple plan, Bryan Adams, Robbie Williams, Chris Brown, Vlado Kreslin, Oliver Dragojevič.... okej vidite ja da poslušam use. ;] pač neum,taka sem. :] • Daisy
• Od: 8.2.2009
8.2.2009 11:03
najraje mam techno (gigi d'agostino <3<3), tud metal včasih, odvisno kakšen dan mam. ko pa vs dan poslušam techno pol pa me metal ob živce spravi xD pa tud rock (greenday)
• malina1
• Od: 7.2.2009
15.2.2009 20:27
narodno-zabavno musko..pa tut neki rocka..pa raggae...pa pač kar je trenutno aktualno
• MeGi
• Od: 14.3.2009
14.3.2009 21:57
vatrena19 pravi:
manculinka pravi:
mešano.. od balakan, tehno, house, pop, dance, rnb, rap..
sam ne pa metal pa rok enaKo Jzz tUd • Luci
• Od: 8.3.2009
14.3.2009 22:02
Jonas Brothers, Kelly Clarkson, Taylor Swift, Cascada, The las Goodnight, Smayo,... • sunshine
• Od: 7.10.2008
14.3.2009 23:06
metal, rock, emo, screamo... :]
ne prenesem balkana p pleh muske.. • Screaam
• Od: 14.3.2009
15.3.2009 11:14
use muske za cel disk in to usega • lelzz
• Od: 24.2.2009
15.3.2009 13:32
Js sm najbolj na rock vržena (LP in podobni)
Dejansko ne poslušam, balkana, hard metala, pa domačih, pa velik slovenskih tut ne, pa zej neki pravi pop, pa r&b tut ne (Čeprav se kdaj kakšna pesem najde pa še ene zvrsti sam se ne spomnem kak se res reče. Ni house pa ni minimal, ampak je še neki, ko res tist zelo šopa, kar res ne morem poslušat. Upam, da vete kaj mislim. =) • ursko
• Od: 7.6.2009
7.6.2009 14:35
Jz pa baŁkaaaan <3 pa techno i house se najde pr nas..
je p res d mi starši ful težijo zarad balkana, kr pač praujo d smo slovenci, nacionalna zavest i podobno.. kr je res... zavedat se mormo da žvimo u SLOVENIJI. pa tku mau ns je, teh čefurju je čezdali vč.. • dari
• Od: 8.3.2009
7.6.2009 21:18
gunsi gunsi gunsi.. ubistvi odvisno od priložnosti... use tko poslušam...edino balkan sovražim... ne prenesm ga....!!!!!! • cocta
• Od: 4.5.2009
8.6.2009 13:49
Sem za vso indie ter alternativo, metal, reggae, slovenski in bivši jugo rock, jazz in blues (oh, Norah Jones), včasih sede klasika, res. Pa chillout (sem ga poimenovala) ta novi Empire of the sun.
Živc mi pa dvigne vsak balkan ker je totalno precenjen kot glasba in pa death metal - tud težko prenašam bruhanje v mikrofon. V bistvu je res rahlo butasto vse naštevat ker potem pride (kot videno) to v en tak zgoščen in zelo dolg spisek dobrih izvajalcev dobrih zvrsti. Aja in pa pop makes people stupid. (Razen Lily Allen.) • carynn
• Od: 16.2.2009
9.6.2009 10:26
Hello. Jaz v bistvu poslušam vso muziko. Pač odvisno je od mojega razpoloženja. Najraje poslušam Enriqueja Iglesiasa. Drugače pa edino kar ne maram so rock & metal & punk in temu podobno. Kljub temu mi tudi pesmi teh zvrsti včasih pridejo prav in jih poslušam. Definitivno ne poslušam slovenske glasbe, izjema je skupina Siddharta. Uživajte. • Tweaker
• Od: 14.6.2009
15.6.2009 20:02
Poslušam dNb, trance, techno, house, hardStyle.
• carynn
• Od: 16.2.2009
16.6.2009 9:13
Jaz največ poslušam Enriqueja Iglesiasa...
Drugač pa mam ful rada tut Akona, Taio Cruz, Shontelle, Justin Timberlake, Basshunter, Kelly Clarkson, Sonata Arctica, Beyonce, Fall out boy, David Bisbal, Tinchy Stryder, Keri Hilson & Ne yo.. Pa še se bi našlo. • Vannessa
• Od: 16.6.2009
16.6.2009 15:27
Kar mi pade v uho ... skoraj vse, razen metala pa rap-a
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
20.6.2009 13:00
Eem.. rock, hip-hop, trip-hop, r'n'b, pop tudi včasih.. balkana nea prenesem..
Drugače pa: Evanescence, Nightwish, The Script, Siddharta<3, Snow Patrol, Green Day, Tweet, t.A.T.u, The Rasmus...<3<3 |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.