Debele noge - rada bi shujšala<< | 1 | 2 | 3• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: Debele noge - rada bi shujšala
7.12.2009 17:36
ja ja no, saj je te logično da nea v noge shujšaš če laufaš. s tem mišice pridobivaš, za mišice se pa tak ve da so pač nabite.. pa tui sem že napisala da majo atletinje vse bolj nabite noge ker pač laufajo, torej bote ve tui mišice doble, shujšale pa nebote. (v noge)_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pokerface
• Od: 29.3.2009
8.12.2009 18:58
pa3cia pravi:js nikdar nism mela probleme, ampak kolesarjenje mi je izoblikoval še lepše noge. Pr kolesarjenju se krepijo ravno dolge mišice in lepo izoblikujejo noge (pa še celulita nimaš, ko se ti izoblikujejo mišice, oz. ga maš bistveno manj), če le vztrajaš in ne pretiravaš
xoxo če preveč kolesariš dobiš prevlko rit xD ne ress...jst sm mela problem d sm mela predebele noge pa prevlko rit...pa sm pol šla kolesart pa so se mi noge mal zbolšale...pa zdj zadne 4 mesce skor nč nism kolesarla pa se mi je rit kr pomajšala.. • frufru
• Od: 21.10.2009
10.12.2009 18:04
AM..približno 4 tedne sm imela že bolše ..drugač je pa to treba delat tudi po tem ko si že shujšala u noge ne samo dokler ne shujšaš • SeeMeSmile
• Od: 5.11.2010
26.12.2010 14:50
Vidm da ns ni mal s tem problemoom -.-
Sam s tem da sm jst fasala še celulit pa strije in to vijolčnee -.- ) Glede telovadbe je tko... Če nč ne treneraš in to je dobr probat ja... Jst mam pa glih ta problem da mam nabita stegna. In če bom šla še bol delat za stegna bojo še bol nabitaa rada bi pa jih zmanšalaa in isti problem mam z Ritjo. Če ma kdo kkšno idejo. Neej povee PROSIIM? Polepšite mi praznikee • soonck
• Od: 16.2.2010
26.12.2010 21:05
glede tega se žal neda nč pomagat. lahko npr. s tekom izoblikujš noge, ampak odvisno je kašne gene maš. nikol se ti nebo zarat teka spremenila "struktura" stegn. če štekate kaj mislm...
js naprimr sm nekak odvisna od teka • Lee
• Od: 26.12.2010
27.12.2010 18:19
Povedat je lahko , samo naredit je težko poj Tko k vsi pravjo , gibej se , zima je in boš mal težij izvedla tek pa kolesarjenje alpa kj tacga, tok da peit kdaj smučat pa peš kam. Jst naprimer zvečer namest da me mami pele vn grem peš , in mi to vzame pou ure da pridem ke , mal zmrznem umes samo pa neki nrdim zase • Lolipop97
• Od: 21.4.2011
5.7.2011 9:39
Tut jst mam precej debele noge... sicer se to zdi sam men in tistim ko me zajbavajo da sem debela. Jst bi tut rada shujšala. enak problem mam.. u trebušček lhka shujšam u noge pa bol težko. Oz. imam bol mišičaste noge... zato se jih bol težko znebim. Tud jst nwm kko si naj pumagam.
Najbol de napišeš na google tm ... vaje za stegna mejbi bo pumagal • mojcka
• Od: 27.4.2009
5.7.2011 9:52
punce ne sekirejte se ampak sej se navadš ... usak dan je treba tečt ... in zdej že loh kšne hlače gor spravm k jih prej nism mogla • littlevampire
• Od: 5.11.2009
5.7.2011 10:39
kaj se sekirate, če mate malo maščobe? vsaj skrbet vas ne rabi, da bi potonle. xD
drugač pa, čim manj svinjarij žret, pa migat. • evek13
• Od: 30.5.2011
5.7.2011 16:44
ok...js mam pa eno dobro...js sm mela isti problem ampak sem se ga rešla....v 5-ih dneh sm zgubla 1 cm..
1. popolnoma se odrečte sladkarijam...čist usem...če pojeste nekej sladkega se kaznujte (10 počepov naprimer...) 2. naredte si urnik športanja (pol ure hoje, 10 min teka, vaje za rit in noge vsak večer...) to je use...men se že po 5-ih dneh pozna...če se vam ne v takem času pol ne obupajte...delejte to en mesec...bres posebnih diet pa nwm kaj še vse...PRIPOROČAM NA LASTNIH ISKUŠNJAH... • annalove
• Od: 26.9.2011
30.9.2011 15:21
js mam tud ta problemos_________________ BE COOL!!!!!!!!LOVE IS BEAUTIFUL!!!!!!!!!!! • 13tamala
• Od: 20.8.2011
30.9.2011 17:21
lolipop12345 pravi:Ja js sem drugače suha. mam rave trebuh in vse, AMPAK...
moje noge,.. stegna.. mam pa res debela ma kdo kakšne nasvet glede tega.. rada bi imela malo bolj suhe noge.. Tut js sm mela ist probem, pa sm začela tečt, pa sm dost shujšala(u nogah) Pa še kondicijo si pridobiš |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.