dogajanje med poukom

<< | 1 | 2 | 3
Čbelca • Od: 26.6.2009 • Prispevkov: 103 • Kraj: seattle
Re: dogajanje med poukom 10.7.2009 19:10
učitl je hoto enga, kakih 100 kil teškega, kr ven odnest, tko mu je dojado ×D
Hruskica • Od: 28.7.2009 • Prispevkov: 60 • Kraj: Velenje
Re: dogajanje med poukom 29.7.2009 10:46
Nincy pravi:
moj sošolc je vrgu stol čez okn iz 3ga nadstropja

fak.
hudo. Very Happy
Nikea • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 49
Re: dogajanje med poukom 29.7.2009 12:37
PinkiPinkica pravi:
ja mi smo najhuj klas na šool...
smo šici (če veste ubstajajo take radirke tko podougovate bele kokr kreda) smo ji zamenal kredo z radirko po je pa prov butast gledala kwa ne piše...

pol smo zrezal gobo pa jo sal nazaj na stojalo za tablo

pol smo zaklenil klas pa pustl not kluče in ššli usi skoz okno vn

učitlci cmo vrgl redovalnco skoz okn...

ukradl smo list kamor zapisujejo kdo nima nalog (in ga nismo vrnil)

enx smo izklopl net pr računalništvu..so klical serviserje po XD

kuharce smo u kuhno zaklenil,,

(raunatlca ma pred kabinetam veeeeliiiko rožo) smo ji jo dal pred urata sej not zabila

pr gospodinstvu smo umare ukol ubrnl (d so ble uratca na steno ubrnene)

snel smo tablo...

pr športni k bi mogl zuni laufat smo se skril u kostanj pa na učitla ježice metal XD...i še in še

Ste pa VRAGCI Twisted Evil
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: dogajanje med poukom 29.7.2009 13:58
mi pa smo bli enkrat celo uro tiho pa doben ni hoto odgovariat na vprašanja Very Happy

enkrat pa smo se prosto sprehajali po razredu. Pa ko se je profesorca začela dret smo se ji smejali Razz
omeqa • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 79
Re: dogajanje med poukom 29.7.2009 15:30
no mi smo pa:
- tovariša za likovno zaprli v njegov kabinet
- za pusta smo se vsi skrili
ostalo ste pa že povedali
PeterHak • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 40
Re: dogajanje med poukom 29.7.2009 21:17
Nincy pravi:
moj sošolc je vrgu stol čez okn iz 3ga nadstropja

Ja pr vm so sam stoli letel skoz okon.
Pr nm je folk letu skoz okn, pa ni bla ****...
Rolling Eyes
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: dogajanje med poukom 30.7.2009 10:54
hmm.. oh kje so že tej časi ko smo po OŠ delali gluposti.. Laughing
smo pa bli katastrofalen razred, ja.. vsak teden so meli posebno konferenco kjer so se menli kaj nardit z nami.. so že hotli razred razbit pa nas razdelit okoli Laughing

čene pa smo pri likovni recimo vsi ustali, roko na srce, pa začeli himno pet.. čica je pop***** in se začela dret da bo odprla vrata da nas bo vela šola slišala.. ok, mi začnemo še bolj naglas Wink
pa pri geo je folk skozi okno hodu, pol jih je pa 1x vn zaprla pa so pop., začeli razbijat po oknu pa se dret 'OTVORITE PROZOOOR!!' hahah XD
pa bucike v ljučavnicah so ble ful popularne.. marsikatero ključavnico smo uničli na ta način Laughing
ooo jaaaa pa 1x smo baseball igrali čez cel razred.. Laughing

no, sicer pa smo še na gimnaziji včasih pravi vragi.. fizika je bla zakon! mi je prav žal, da je drugo leto na bom mela.. no ja, za maturo pa je tudi ne mislim vzet xP
vglavnem, pri fiz. smo cel 3. letnik preživeli tako: lakiranje nohtov, basanje s pistacijami, če se kakšen ni odprl smo ga razbili z voltmetrom, potem smo se obmetavali z lupinami.. v 2. letniku so po razredu leteli celi žurnali, stisnjeni v kepo.. je bolelo če si ga dobu u glavo XD
pa prof. za bio je ena taka cvetka.. je sošolec prašau kolko rib je v akvariju, ona pa 'ja, ja, zdej kmalu bo konec..' al pa eni skupini ki jo je mela za amaturo je dala na grafoskop sliko od ovna pa je rekla da je ovca, pol pa en 'ma profl., to je oven.. o.O' in ona nazaj da ne, da je ovca in pol spet uni 'pa prof., MA ROGE!!' in ona aja pa res.. O_O
uu pa v 2. letniku smo meli enga makedonca za fiz (no ja, vsako leto smo meli drugega prof. .. le zakaj XD) in tip je tudi bil.. no comment XD približno en mesec po smrti enga prof. z naše šole tip pride v razred s ful resnim izrazom na faci in začne 'jaooo, nekaj strašnega se je zgodilo..' (izgovorjava z mehkim l Wink) in mi vsi v šok, da če je še kdo umru al kaj.. in pol tip spet 'jooo, grozno, grozno..' pa tko zmajuje z glavo.. in pol ga prašamo da kaj je blo in čuješ tipa: 'stopio sam na kredo' LOL! XD

čene pa smo meli prof. za slo (zdej je hvalabogu že v penziji), ki je pri antični književnosti izjavila, da je orfej igral na violino (pustmo stat da so violino izumli dooosti kasneje.. XD), prof. za zgo ne ve, da je živa, pri mat prof. riše graf funkcije sinus na tablo in umes poje 'po morju plava kit' (graf je takšna krivulja ki niha, kot nekakšen val), prof. od ang je totalno umsko neuravnovešena, se kar ne lepem začne dret.. pa pri slo smo **** ker zadnja 2 tedna pa pol nas sploh ni blo k uram.. drugo leto smo pa 4. letnik pa matura pa to.. upam da se nam prof. ne maščuje :S

ja no, grozni smo, grozni.. ampak gim. ga seka Wink
missbauer • Od: 14.6.2009 • Prispevkov: 11
Re: dogajanje med poukom 30.7.2009 16:48
mi smo jajca metal na avte od prfoksov k smo bli u gospodinski učilnci...pa ni blo ene malce da niso po razredu letele pomaranče, masla, jabuki, ...
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: dogajanje med poukom 28.8.2009 12:30
am.pa mi smo mel lani suplence,pa nas je meu učitl za švz in smo bli u računalnci.in mi mamo diaprojektor al kaj je že skos pržgan.in mi tku ene liste rešujemo s pomočjo neta [kao,u resnic laufata fb pa netlog] pol pa vidš kku ta učitl na avto.net za ene aute gleda.in pač on ni neki računalniški tip,tku d ni vedu za un diparojektor in mu en sošolc reče ee,tovariš unga rdečga kuptee. pol pa on tku pobuli u njega pa upraša kku pa ti ueš kua js gledam? mi pa u smeh pa pol smo mu rekl nej se ubrne.xD pol se je začeu p sam seb smejat p reče naj ugasnemo to mašino.xD

al pa u 7. klasu,smo mel enga res pr+**** učitla za anglo.in pol ns je za kazn k smo spt klepetal med odmorom zadržau u klasu.in pač tisti k so bli takrt deveti so tm zraun čakal za en drug predmet in so nm trkal po vratih p tku.in pol se ta učitl razjezi k je lih en lih spet potrku pa tku skoč izza mize pa steče do vrat in brcne u njih in so se pol tm zvila.nazadje je pa ns obkrivu in smo mogl polovico mi plačat polovico pa deveti. Rolling Eyes

pa mi mamo en klas tku u kleti in tm so po stropu na hodniku neke cevi in če te kdo prime pa dvigne se jih lhku primš in se z rokami premikaš po njih.in tku smo se enkrt js pa sošolc gor držala pa se brcala k sma hotla drug druzga dol spraut in tist k prej dol pade drugmu časti pir.in pol slišmo učitlco k gre po stopnicah dol.in midva itaq usa presrana dol skočma in js tku učitlci tik pred noge padm on jo pa trebuh brcne pa name.pol pa ceu klas u smeh,ona naju je pa k razredničarki poslala pa sma mogla domou klicat.xD
Popcorn • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 42
Re: dogajanje med poukom 28.8.2009 17:16
Njhujša **** je bla k smo prfoksa za slovo spravl u jok XD k smo narisal na tablo hilarjeu znak in to na zlooo vlik:D pa k smo mu **** prešerna pa te pesnike p to. Very Happy
Popcorn • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 42
Re: dogajanje med poukom 28.8.2009 17:22
Popcorn pravi:
Njhujša **** je bla k smo prfoksa za slovo spravl u jok XD k smo narisal na tablo hilarjeu znak in to na zlooo vlik:D pa k smo mu j*e*b*a*l prešerna pa te pesnike p to. Very Happy

Pa k so se učistlci za anglo puscal u rože pa k smo dimno bombo vrgl u šoli pa je bla cela šola zameglejna.XD (še kapsi bli na šoli)
K smo prfoksa **** d bomo negovi ženi povedal da sexa iz eno učitlco (pa še res jo je Razz ) itd, itd Very Happy Very Happy
Čbelca • Od: 26.6.2009 • Prispevkov: 103 • Kraj: seattle
Re: dogajanje med poukom 28.8.2009 18:58
no, mi smo tt u osnovni usega počenjal. blo je res fajn glede tega, če si se nuco kdaj nasmejat.
no, pr bio letos nam je tovariš govoro o splavu in to...in smo gledal video. in pol, čez dva tedna, je reko, da to pa mormo videt in mu ni noben povedo, da smo to že gledal in to...in je naredo čist enak uvod v uro...in pol mi gledamo un film še enkrat...izogenli spraševanju in tem×D
pr bio je blo res funny, tak da sm učasih kr dobivala napade smeha in to... in pol se nism mogla umirit... fasala pa nism ukora nnobenga nikol×D
pr zgo so se u omare skrival...mislm...omg... in blo je res funny, ko je mogo bit uprašan, se je u omaro skril×D
al pa pr zgo je biu en iz klasa uprašan in se neki ne zastopima dober, pa smo pol šle 3 sošolke gledat, kolkrat se bo oblizno...×D in ko je biu naslednič, spet. in je meu enak rezult×D. in on seveda, tak, ko je uprašan, buli u nas, kr smo me res zijale u ustnce in mnda ni vedo, ka nej si misli...
pr matki je blo tt lahk grozn... ko je na vrsti, da bo uprašan, gre na vc. in pol pride čist počas nazaj pa ko da ni blo nč. al pa to, da te upraša, če dans maš nalogo al spet ne.
al pa ko smo mel bio u računalenci in grem js tko naskrivaj pogledat rezulte od državnga iz slovke.in pol vidm, da mam zlato in se začnem dret omg pa omg in to mnda kakih 10x. in pol me uprašajo, ka je nsarobe, in pol js, če grem lahk na vc se umirit, in pol en sošolc ko mal zavida pa to... gre pogledat, če je res, kr nism sploh utegnla zapret linka.... omg... čist uno omg je blo...
pa pr slovki se je tt dal delat usega...večkrat smo se usi nasmejal čist do konca sposobnosti...×D
pa pr fiski, ko smo mel enga učitla, pa je začeu na lepem govort vic, sicer se to ni zgodil prvič, ampq useen.
kak je en zidar se mal odpočil, pa se na mešalc naslono. pa je meu kamenček v šuhi in je streso šuh. in je en njegov kolega to vido, pa mislo, da ga elektrika trese... in je uzel lopato in ga prvo po prvi, pol pa še po drugi roki...in pol gre reućek u bolenco z obema rokama zlomlenima... mislm, mi smo crkaval×D
u osnovni je blo res nepozabljivo, upam, da bo u sredni usaj podobno temu.=/
nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
Re: dogajanje med poukom 28.8.2009 20:00
no mi smo pa enkrat lijak razbil ajej..pa ss vodoodprcem po tabli čečkal
pa okno smo razbil..pa za prvi april smo se vsi u omare skril
pa moj sošolc je učitlci očala skriu in jih je celo uro iskala..vsaj pouka ni blo
a pr telovadbi smo koš razbil
ma mi smo eni diujaki ja
kaj je še kej blo..hmm
aja..enkrat smo začel kr prfoksi vice prpudvat..pa se je sam smejala..nam je še pol ona ene par jih povedala
pouka nismo mel
pa klučavco smo ss wc papirjem zamašil..pa skoz okno hodmo u trgovino..pa pr slovi k smo u prvem nadstropju zmer skoz okno kej mečemo (lončke avijončke...)
mah pomojm bojo vsi veseli k bomo šli
ja poredni smo ja hehe
NinnnnnA • Od: 24.8.2009 • Prispevkov: 19
Re: dogajanje med poukom 28.8.2009 23:21
mi smo koš za smeti skuz okn vrgli pa vodni blon nam je na tleh poču p smo rekli da je edn brisu tablo pa je z gobe pučala voda...pa take.. Very Happy
pinkbubble • Od: 14.7.2009 • Prispevkov: 49
Re: dogajanje med poukom 28.8.2009 23:39
mi smo u razredu za matematko skor usako uro zavese dol potrgal-čitlca je bla vedn čist iz sebe pol x) pa tei isti čitlci so enkrat nastavl neko reč na stol da ko se je usedla se je slišal k da bi se sprdnla- mi smo pokal od smeha ona je pa tut tako faco naredla da je mnda nikol ne bom pozabla Laughing
Re: dogajanje med poukom 29.8.2009 0:26
ja mi tut zavese trgamo..sam to je že vsakdanje pr nas..hhee
Tinnie • Od: 14.8.2009 • Prispevkov: 15
Re: dogajanje med poukom 29.8.2009 1:40
ja mu smo tut ukradl test u 7 classu sam so ns pol nekak dobil kje mogu enpovedat Evil or Very Mad
in smo usi 5 dobil in pol k so zvedl smo moogl še enkrat pisat snov za 9 class in valda skor usi šute phaha Rolling Eyes
smo pa tut mokre paperje učitlci u glavo metalpa na tablo...p
pol smo smrdljivca dal na šolo in je usa šola smrdela...
pa velik je še tega hihi (A) Laughing Very Happy Smile Mr. Green Mr. Green Mr. Green
CrazyGirl • Od: 23.8.2009 • Prispevkov: 26
Re: dogajanje med poukom 1.11.2009 22:57
amm...ja....da še js kj napišem.pač našmu classu usi praio da smo največji hudički na sqli in to...in mi smo res Twisted Evil priznam.. =P
in 1× si med odmorom ceu class podaja en pulover os sošolca in pol en sošolc drugmo vrže pulover in zgreši in prleti pulover u stensko uro...in pol čitlca to ugotovi mu usi u smeh, pa to je blo ž prej in take...in pol smo za 1.april uro zaustaili in da je zgledlo da smo jo spt dou vrgli in čitlca se je spt tk **** na nas mi smo bli pa na konc čisti angelčki... Twisted Evil
1× smo za prvi april na tla postjli grafoskpo in mizo, d je blo videt kao d smo se lovili in smo ju dou podrli...in čitlca sveda use vrjame....na konco pa ceu class u smeh ona pa nas sm na hard čudno gleda ka nm ni jasno... xDxD
...in se je tut ž zgodlo da smo se pr gospodinstvo u omare skrili xD al pa žoge iz papirja metali tam nt ko gre para nt da jih je nt potegnalo....pa tut lizike smo ž lizali...pa tut
kaki sms-i so ž bli poslani med uro...
1× ie pa tk šla čitlca za slovo vn iz classa...in pol tk moi sošolc sedi tm zraun okna pa tk misli da je tsto okno odprto, sm ni blo (blo je pa eno okno za njemo)....no in pol on tk špukne al, kr je pač mislo da bo skoz okno...in pol špukne na okno...mi smo se tk režali...pa pol še ni blo nazaj učitlce pa gre pa obriše špukec dou z papirjem in tst papir gr po učitlcini mizi razmaže... pol pa čitlca pride nazai da se tm nasloni na mizo in mi smo seuda koma zadrževali smeh in....
pa pouno je še tega sm se mi ne da ueč pisat xD
myselfime • Od: 12.5.2009 • Prispevkov: 51
Re: dogajanje med poukom 2.11.2009 17:12
amm...mi pa smo tut kao naihujši razred na šoli in so celo neki psihologi samo za nas hodli na šolo(ni se obneslo Twisted Evil )no in enx ko smo bli u 5 al 6 classe je en sošolc kadiu pa začne prfoksa da je luč crknla pol pa ceu class v smeh njej pa ni blo nix jasnoXd
pa še pouuno je tega npr. ko smo lani meli fizko se je en sošolc skriu v razred in pol prfoksa tak lepo zaklene on pa je celo nasledno uro biu v classe za fizko Laughing
al pa ko je v class prleto čmrl pa ga en tak v zaveso zavije pa reče učitlce nai ga vbije in ona res gre pa jo je pol pičo tak da je mela ceu prst otečen Laughing
spaget • Od: 17.4.2009 • Prispevkov: 4
Re: dogajanje med poukom 2.11.2009 17:25
mi smo šli celi razred skupaj špricat fiziko pa je bil profesor pune kul pa ni nič reko sam pač nasledno uro ko smo meli je prišo not pa je reko, da bomo danes delali tisto ka bi mogli zadnič pa je reko en sošolec: zakaj pa zadnič nismo? Smile
LonaaLoveSummer • Od: 12.8.2009 • Prispevkov: 40
Re: dogajanje med poukom 2.11.2009 20:54
pr ns je pa enkrt en sošolc med zgodlo spustu kobilce..pac za naravo mormo nost kobilce kr neki poj jh je pa spustu pa ucitla zaupije mi se pa tko rezimo...poj gre pa po razrednicarko pa sami blemi poj..
Re: dogajanje med poukom 3.11.2009 20:37
glih dns je blo to
pr bajli mamo tko ene snovi alneki k je ful unetljivu..in sošolc ni vedu in je zažgau tistu...fak ful je gorelu..tla so mal zažgana..in bo dubu sam podpis staršev
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: dogajanje med poukom 3.11.2009 21:25
o dost tega je...
pač pr fiziki kr neki nwm ka smo že delala...no in pol smo nekšne planete našteval po vrsti...pa je vsak enga povedau...pa je pol bla ena sošolka na vrsti pa namest da bi rekla saturn je rekla sultan...
al pa glih včere ( na žalost po pomaoti, drgač bi blo res hudoo) sta dva iz 7.classa razbila šipo v učilnci za anglo...
al pa enket smo se vsi zmenli (ceu klass) pa smo šli napihovat kondome pa jih prlimat na strop nad stolom učitla...pa še vsi smo se gor podpisal...pol smo pa mel tut kakšne izpade pr pouki...pa je en sošolc reku:"uf, vaš mož ma pa vlkiga..." pa vsi gor pogledamo pa učitlca...pol pa joi...
pa enket je ena sošolka pr biologiji rekla...(smo glih neke prehranjevalne verige delal) pa reče: "deževnik poje kokuš...am zmatla sm se...kokuš člouka..."
sploh ni vedla ka je rekla skratka...
ceu class u smeh
xD
janezhaha • Od: 4.11.2009 • Prispevkov: 2
Re: dogajanje med poukom 4.11.2009 14:54
mi smo pa metal jogurt čez okn 3 nastropja poj je pa en vrgu jogurt pret noge eni mamci k je šla lih mem pa je bla čist ud jogurta.poj pa je ta mamca zatožla ma je mogu un pucat jt cesto mi smo ga pa poj celo zgodlo gledal pa se smejal
janezhaha • Od: 4.11.2009 • Prispevkov: 2
Re: dogajanje med poukom 4.11.2009 15:02
pa enkrat sva jest pa moj sušolc umaro na vuzičku premaklna do vrat za wc tko de niso mogl uni not

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.