ko si PIJAN<< | 1 | 2 | 3• ludacrna
• Od: 21.2.2011
Re: ko si PIJAN
22.2.2011 3:09
PuuuPiixXxaaa pravi:amm jas še nisn bla pijana...
pa me zanima kaki je občutek... ke ste vse delali? mene je strah da bi kako skrivnost izdala opišite kak je blo pri vas havefun te lah uprašam kok si pa staraa? • pk4life
• Od: 20.7.2010
22.2.2011 16:14
ludacrna pravi:
PuuuPiixXxaaa pravi:
amm jas še nisn bla pijana...
pa me zanima kaki je občutek... ke ste vse delali? mene je strah da bi kako skrivnost izdala opišite kak je blo pri vas havefun te lah uprašam kok si pa staraa? modelka je to napisala pred 2 letoma.. dvomm da je še gor XD .. kukrkol.. najbolš je lepo na izi če še nisi biu pijan.. lepo mal vodke.. pol počakaš 5 min.. pa še mal.. in tko nprej dokler nisi pijan pol pa pč po pameti kukr ti je ostane XD _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • fukickaa
• Od: 31.5.2010
22.2.2011 21:32
mah alkohol. kr nekaj. že dolgo nisem bla pijana, ker same bedarije delam xD ponawadi mi je wse ono ful smešno xD pa vse bi objemala pa jih lupčkala pa to pač itak pa še nisem bla nikoli tak grooooozno fejst pijana.jaz se znam tui brez alkohola zabawat so mi pa ful smešni oni mali iz 7. klasa ko spijejo mogoče polovico bandidosa in so celi bogi pa koma pijani...jujujjj |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.