če verjamete v življenje po smrti, reinkarnacijo, duhove...?

<< | 1 | 2 | 3
d3vi1 • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 175 • Kraj: okolica mb
Re: če verjamete v življenje po smrti, reinkarnacijo, duhove...? 23.7.2009 14:59
ajnowajmWEIRD pravi:
am ja js sm po tv-ju ( sj ne da sm obsedena ampk sm MOGLA to gledat ) gledala pač eno oddajo o reinkarniranju .. in biu je pač tko en fantk okol nwm 5 6 alpa clo mnj str in je nonstop goworu o enmu kraju pa o bratih pa sestrah pa da so žiwel u hiši pr obali in prou usga se je spomnu mtki pa nč ni blo jasn in pol so pršli do tega da so si šli ta kraj ogledat in tamaw je hotu it pač ke dam k zdej žwi kr mu je blo prehudo kr se je usga kar se je dogajal spomnu .. in mt je omenjala da tamaw ( pa če štejš da zna hodt pa komi gowort ) skoz omenja ta kraj pa ga NIKJER niso vidl - po zemljevidu, u knigi, po tv-ju in pač od tkt sm uno skor FUUL prepričana u reinkarnacijo .. ampk baje da se tega spominjaš sam do pubrtete ubistvu clo mnj .. odwisn od tega kok je kdo str ..
in res od tkt naprej ubistwu uno .. ampk sej to ni grozn reinkarnacija je še neki najlepšga k pač zveš da nisi mrtu ampk si žiu tkoda to me ne straši ..
duhovi - am ja tista k je omenla ( nespomnm se je glih ) da po njihovi hiši strašijo duhovi am .. pa si kšnga ubistvu kdaj že " zalotla " pr čem?
k po teveju ( okej pplz res nism obsedena s tevejom Smile ) so kazal kko se u enmu hotelu pipe odperajo pa zavese zagrinjajo pa take .. sicr pa una k je omenla šolo u narawi - dala si mi FUUL dobro temo za pogowor u šoli u narawi Wink
vampirji .. zakaj se mi to zdi neki podobnga kt twajlajt?
sicr ja film konc hud ampk nwm js nism kej preveč o vamperjih slišala tkoda nwm kej dost o njih razn to da ti kri pijejo pa da so kao netoperji pa nevemkajše ..
ampk baje da so u romuniji al kježe u nekmu gradu še posebi ..
uglaunm js sm sama doma ura je 22:OO tema je in js mam fobijo glede teme tkoda ..
bom nehala o teh stvareh pisat (:
ampk ljudje lejte - tisti k so pisal ja pa se mi je to zgodil pa to pa je blo neki beuga pa se je zabliskal pa nwm kaj še .. oni vejo a je to res al ne .. sej a vam ni useen a se ljudje lažejo? ja pa preveč gledaš tega pa unga .. ja ti pa pač bl za tipi/puncami ..
ani lih tko? puste jim tisto domišlijo kok je še majo če se sploh lažejo ..
kaj vs briga - usako "tele" ma svoje vesele ..
domišlija pač nima meja a ni tko?
HF*

vampirji obstajajo,samo ne taki kot so po filmih,ampak so netopiru podobni samo da pijejo kri kravam ipd,glede filmov pa je ta lik nastajal stoletja,sploh pa zaradi krvoločnega romunskega grofa dracule,ki je svoje žrtve nabijal na kole in celo pil jihovo kri,v znak prevlade,moči,nekaj takega xD,dracul pa v romunščini pomeni vrag
fse pa se je začelo s knjigo pa pol ljudsko natolcevanje pa tako,začelo pa se je ob izidu neke knjige,pa zgodbice domačinov xD obstajajo pa ljudje ki si dajo zobe zbrusit da majo take kot vampiri v filmih pa pol pijejo kri,pa majo srečanja pa tako,pač eni ko so malo ... v glawi xD

pa glede duhovov sm tui gledal dosti dokumentarcev na discoveriju,taq da mislim da obstajajo,čepraw sm gledaw tui ko eni posnetke pa videje razkrinkajo,ko so fse to prikazali oni,taq da so ovrgli trditve o duhovih,pa glede onih krogel ko so kao duše,so dokazali da je to samo prah,samo zarai fotoaparata pa to se pol to taq vidi,oni so rekli da še niso dobli nobenga dokaza o obstoju,pravijo pa da če bojo kaj takega našli,da bojo verjeli.

sam pa sm skeptičen,verjel om samo ko om kaj takega doživel na lastni koži Razz
PuuuPiixXxaaa • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 165
Re: če verjamete v življenje po smrti, reinkarnacijo, duhove...? 23.7.2009 16:20
d3vi1 pravi:
PuuuPiixXxaaa pravi:
JasnaTheCrazy pravi:
jst verjamem sm u prešnje življenje, na tej strani lhku pugledaš, kad si biu u prejšnem žiuljenju: [link]

joo meni je pokazalo da sn bla farmaceut...
pa glih pred kratim sn razmišalala da hočem bit farmaceutkaa
am ke nai bi to pomenlo?
če sploh ke pomeni xD

meni je napisalo da sm bil ženska omg xD haha neka knižničarka,samo kaj pa recimo kolega,ko je rojen na isti dan ko jaz,isto leto,samo da je malo manj ko 12 ur razlike med nama,pol je za jega vse isto kot za mene al kak?

lari fari xD

ja se meni tui da sn bla ded Laughing
ja ke te vsi ko si na isti dan rojeni so isto bli al ke xD
malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Re: če verjamete v življenje po smrti, reinkarnacijo, duhove...? 23.7.2009 17:04
PuuuPiixXxaaa pravi:
d3vi1 pravi:
PuuuPiixXxaaa pravi:
JasnaTheCrazy pravi:
jst verjamem sm u prešnje življenje, na tej strani lhku pugledaš, kad si biu u prejšnem žiuljenju: [link]

joo meni je pokazalo da sn bla farmaceut...
pa glih pred kratim sn razmišalala da hočem bit farmaceutkaa
am ke nai bi to pomenlo?
če sploh ke pomeni xD

meni je napisalo da sm bil ženska omg xD haha neka knižničarka,samo kaj pa recimo kolega,ko je rojen na isti dan ko jaz,isto leto,samo da je malo manj ko 12 ur razlike med nama,pol je za jega vse isto kot za mene al kak?

lari fari xD

ja se meni tui da sn bla ded Laughing
ja ke te vsi ko si na isti dan rojeni so isto bli al ke xD

jaz mam sošolko ko je na isti dan rojena pa vse to pa nemore bit ista oseba kot jaz
light • Od: 5.1.2010 • Prispevkov: 28
Re: če verjamete v življenje po smrti, reinkarnacijo, duhove...? 8.4.2010 21:41
Delno verjamem v duhove sicer še nism mela nekega bližnega srečanja z njimi pa tut nimam zaenkrat neke želje da bi jih srečala xD V te videje ki krožjo po netu pa tv ne verjamem skor nč kr se mi zdi da je to sama fotomontaža xD Drugč pa poznam osebno enih par osebkov ki pa naj bi že vidl duhove in opazel njihovo prisotnost npr.regali ki so se prej težk odpiral so se začel sami od sebe odpirat,pol razmetane stvari pa tak kr dost takih stvari je.Res da krožijo po netu neke scary zgodbice o duhovih ampak noben ne ve kolkje to kj resničen.npr.ena govori o tem naj bi ena punca štopala pol pa naj bi ji ustavo en moški in jo pač uprašu kam gre pa je rekla da gre domov no ok tip jo lepo pripele domov punca izstop pa gre počas domov no tip nasleden dan opaz njeno jakno na sedežu no pa se odpele k oni bajti kjer naj prejšn dan punca iztopla iz avta no k pozvoni pol pa pride njena mama ven pa pač upraša ka bi rad pa reče da je sam prinesu jakno njeni hčerki ko jo je včeri pozabla v njegovem avtu pa reče da je že ona več kot dve leti mrtva no in da je pač umrla v prometni nesreči na dan ko naj bi se poročila in res greta v njeno sobo pa vidita njeno poročno obleko na postelji. ...in še velk je takih zgodbic no drugč smo pa že enkrat s frendi klical duhove prek pentagrama in ni blo skor nobenga odziva sam 2 sveče so ugasnale morm pa priznat da sem tisto noč spala z prižgano lučjo.Very Happy :S
NothingYours • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 75
Re: če verjamete v življenje po smrti, reinkarnacijo, duhove...? 9.4.2010 16:28
jas verjamem v duhove.. recimo, ko nekdo umre, ki ti je blizu..se na nek način pride poslovit od tebe.. ko je recimo umrla mamina teta, je mama slišala sredi noči, kako nekje v daljavi zvoni telefon, kot da je neka ful slaba povezava al nwm kaj..taki ful čudni zvoki.. pa tam kjer bi naj zvonil telefon se je slišalo kot da bi nekdo topotal po stopnicah..(stopnice ki vodijo do naših vhodnih vrat)..pa baje nikogar ni blo..ker je blo nekje sredi noči..

pa ko je umrla hčerka od mamine tete..vsi smo zvečer bli v dnevni sobi, ko smo slišali kot da bi v sosednji sobi, nekdo udarjal po stikalu za luč..pa nikogar ni blo..

aja..pa še en primer.. pač ko je umrla mamina teta.. z svojim možem se ni ravno dobro razumela..oz. on je hotel da čimprej umre, al nekaj takega.. ker je potem dobil njeno hišo..(ker je vbistvi hiša (z bazenom celo) pa vse blo njeno..)..v bistvu nwm vsega..ker sem to pač slišala, ko so se doma nekaj pogovarjali..
no, in ko je ona umrla..ga je baje prišla strašit..baje je enkrat bil kot nek prepih v njegovi sobi..pa vsa oblačila mu je premetalo..med njimi pa je našel eno njeno rokavico..

tak da ja..jas verjamem v duhove..
RoaRx3 • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 112
Re: če verjamete v življenje po smrti, reinkarnacijo, duhove...? 9.4.2010 17:20
jzt tud verjamem v tole.:S

verjamem v.:
-vesoljce,. ker je pč planetov že v eni galaksiji okol 1 milijon pa pol je pa galaksij okol 1 miljon ane.? in da bi bla sam zemlja edin poseljen planet... mal čuden, heh.!

-duhove,. pč mi smo že s frendi to probal. pč use smo sprašval od leta pa imena pa to na uni tabli al neki k se zamašek sam premika. in ful ugotovimo, da pč usi podatki k smo jih neki dobil, so resnični.! pč preden sm se jzt sm preseliu v ta blok, je na podstrešju en samomor naredu... pa slišiš korake ponoč itd.
-posmrtno življenje,. to se mi ud zdi logičen...

-voodoo in tako magijo,. tud to sm že probu... voodoo lutke, in pč k notr zapikuješ pto... in enkrat sm enga frenda napiku z zeleno buciko (to pomen denar) in je čez en teden od strica dobu okol 800 eurov pol nasleden mesec sm pa jzt zadeu na srečki 120 eurov, ni velk ja sam je pa neki... (no in tem se reče karma... ,da se ti vrne kar daš... če kej hudobnga nardiš se ti vrne itd.

-deja vu,. zto ker to zelo velikokrat občutim, vsaj 1x na 2 meseca...

-ne raziskane pošasti,. kr tale bigfoot pa chupacabra... kak si je kr to en zmislu doug nazaj noo... sigurn obstaja...

ja sm krstjan, sam pč u take stvari verjamem, tudi v nebesa in pekel, ter boga... eni moji sošolci gwarijo da sm zarad tega čudn sam pč takšen sm po naravi in tak bom ostal... vražjeveren... pa kaj... sej je to mal kr zanimiuo.! XD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.