najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel?<< | 1 | 2 | 3 | 4 | >>• Duda
• Od: 12.3.2009
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel?
10.9.2009 20:23
smoki pravi:
underberg pravi:
smoki pravi:
underberg pravi:
enkrat sm šou spat po pounoči
in ka je tok kei hudga.? ja ka, nism šou praucajt spat owbed hhhah Smešno za crknt xD • caj
10.9.2009 20:25
ledenicaj se je začel slinit med angleščino(ko buldog)
• sanjaradasanja
• Od: 9.8.2009
10.9.2009 22:01
Duda pravi:
smoki pravi:
underberg pravi:
smoki pravi:
underberg pravi:
in ka je tok kei hudga.? ja ka, nism šou praucajt spat owbed hhhah Smešno za crknt xD pa ne mi rečt da po polnoči n novo leto mislm no pa kaj drgač greš spat ob 20?? • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
11.9.2009 13:45
sanjaradasanja pravi:
Duda pravi:
smoki pravi:
underberg pravi:
smoki pravi:
underberg pravi:
in ka je tok kei hudga.? ja ka, nism šou praucajt spat owbed hhhah Smešno za crknt xD pa ne mi rečt da po polnoči n novo leto mislm no pa kaj drgač greš spat ob 20?? Pa kaj vi res tolko nasedate, al se samo ****? =P _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • caj
11.9.2009 17:13
cocacola pravi:caju sm potipala jajca pa sm ugotovla d jih nima omg kiro spoznanje tak fant pa kr brez jajc
to zato ker ne veš kje so jajca(cocacolina so pod pazduho, zato imajo dodaten vonj) • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
11.9.2009 17:46
sanjaradasanja pravi:
Duda pravi:
smoki pravi:
underberg pravi:
smoki pravi:
underberg pravi:
in ka je tok kei hudga.? ja ka, nism šou praucajt spat owbed hhhah Smešno za crknt xD pa ne mi rečt da po polnoči n novo leto mislm no pa kaj drgač greš spat ob 20?? ne js grem spat ob pol 9, tk da mam dougo noč da te lahk sanjam _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Insane
• Od: 12.7.2009
11.9.2009 20:51
underberg pravi:
sanjaradasanja pravi:
Duda pravi:
smoki pravi:
underberg pravi:
smoki pravi:
underberg pravi:
in ka je tok kei hudga.? ja ka, nism šou praucajt spat owbed hhhah Smešno za crknt xD pa ne mi rečt da po polnoči n novo leto mislm no pa kaj drgač greš spat ob 20?? ne js grem spat ob pol 9, tk da mam dougo noč da te lahk sanjam greš s kurami spat.. • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
11.9.2009 20:57
Insane pravi:
underberg pravi:
sanjaradasanja pravi:
Duda pravi:
smoki pravi:
underberg pravi:
smoki pravi:
underberg pravi:
in ka je tok kei hudga.? ja ka, nism šou praucajt spat owbed hhhah Smešno za crknt xD pa ne mi rečt da po polnoči n novo leto mislm no pa kaj drgač greš spat ob 20?? ne js grem spat ob pol 9, tk da mam dougo noč da te lahk sanjam greš s kurami spat.. ne, s petelini _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • LedeniCaj
• Od: 3.9.2009
24.9.2009 11:12
cocacola MISLI da so tistu pod pazduho jajca a je le ena navadna grda viseča bradavica
• ucauca
• Od: 16.9.2009
24.9.2009 13:29
bibolina pravi:no da še jaz povem svoje...bla sem na morju in že prvi dan sem spoznala enga hudga tipčka, ampak reeees hudga!!! in pol se skos gledama pa to in kr naenkrat pride do mene pa me zažvali..in jaz sama pri sebi ooo faaaaaak stari, ne me ****, pa kaj si ja nor....
in sva pol celo noč bluzila in se rajcala pa to...no, druga dan pa sm šla k njemu na plažo tam ko je meu brisačo in so me stari skor ubili ko so me vidli pri njem- misli so da grem do ene kolegice... ampak ponoči sem se spet odplazla ven in sva sexala....da pa to še ni vse, sem to napisala v dnevnik in pol ga je moja matka kao po pomoti prebrala in sem mela celo štalo. ammmm....sam nakladat pa ne znaš ja moja najhujša **** je to da sva z enmu frendm en auto zažgala k ni meu vrat..... pol jepa počlko explozija • niiniika
• Od: 24.9.2009
24.9.2009 20:38
moja naivečja je bla d sm spizla od doma..
• fLomaster
• Od: 1.7.2009
24.9.2009 20:53
niiniika pravi:moja naivečja je bla d sm spizla od doma..
to tut mene učas prime • niiniika
25.9.2009 14:50
XSpeLc pravi:
niiniika pravi:
moja naivečja je bla d sm spizla od doma..
to tut mene učas prime hehe..sej najhujš pri tem pa je blo vrnit se • fLomaster
25.9.2009 15:02
kolk cajta te pa ni blo? • niiniika
25.9.2009 15:15
XSpeLc pravi:kolk cajta te pa ni blo?
ma ne doug.. 2 dni.. samo sranje sm pol mela.. • fLomaster
25.9.2009 16:04
aja.• niiniika
25.9.2009 18:56
bolš u kakm smislu? da smo se bol razumel al kko?
• fLomaster
26.9.2009 10:08
ja • niiniika
26.9.2009 14:19
ma enih par dni je blo use kt u nebesih (A) kei se mi je zlubl sm dobla.. pol pa spet use normaln..
• LoOoLy
• Od: 24.10.2009
31.12.2009 0:39
bibolina pravi:no da še jaz povem svoje...bla sem na morju in že prvi dan sem spoznala enga hudga tipčka, ampak reeees hudga!!! in pol se skos gledama pa to in kr naenkrat pride do mene pa me zažvali..in jaz sama pri sebi ooo faaaaaak stari, ne me ****, pa kaj si ja nor....
in sva pol celo noč bluzila in se rajcala pa to...no, druga dan pa sm šla k njemu na plažo tam ko je meu brisačo in so me stari skor ubili ko so me vidli pri njem- misli so da grem do ene kolegice... ampak ponoči sem se spet odplazla ven in sva sexala....da pa to še ni vse, sem to napisala v dnevnik in pol ga je moja matka kao po pomoti prebrala in sem mela celo štalo. ja fuul ja to je tak k da bi zdaj jes že f***** mislim....HALO?!drugač maš pa dobro domišlijo kr tko naprej boš kmalu ljubezenski roman napisala... • Lanikaaa
• Od: 20.7.2009
31.12.2009 12:36
haha mami prav... d nebi kj pilaa! kr če boš pov leta neboš smela vn!
jest jo kjičem čez uro pa pov... pjana seveda... ejjj matiii! kjee smm jesst doomaa? ok. moji dragi mamici se je skor zmešal. tko d... bom drugič rajš na voodi.* • Insane
• Od: 12.7.2009
31.12.2009 14:25
glede **** ki jih pišete..
veliko jih je itq da ste se napil.. waaaw! čestitam napili ste se. Kera čaga..xD • the.bLonde.one
• Od: 1.12.2009
31.12.2009 16:09
LoOoLy pravi:
bibolina pravi:
no da še jaz povem svoje...bla sem na morju in že prvi dan sem spoznala enga hudga tipčka, ampak reeees hudga!!! in pol se skos gledama pa to in kr naenkrat pride do mene pa me zažvali..in jaz sama pri sebi ooo faaaaaak stari, ne me ****, pa kaj si ja nor....
in sva pol celo noč bluzila in se rajcala pa to...no, druga dan pa sm šla k njemu na plažo tam ko je meu brisačo in so me stari skor ubili ko so me vidli pri njem- misli so da grem do ene kolegice... ampak ponoči sem se spet odplazla ven in sva sexala....da pa to še ni vse, sem to napisala v dnevnik in pol ga je moja matka kao po pomoti prebrala in sem mela celo štalo. ja fuul ja to je tak k da bi zdaj jes že f***** mislim....HALO?!drugač maš pa dobro domišlijo kr tko naprej boš kmalu ljubezenski roman napisala... podpisss. • lussy
• Od: 31.12.2009
31.12.2009 21:08
no moja je pa mal drgačna....
hišnik v dijaškem domu je enkr pozabu ključ v vratih od kopalnice, no jst sm ga našla pa si ga itak sposodla, zvečer ko se je šla neka punca s katero sva skregani tuširat sm jo zaklenila notr, ključ vrgla skoz okno jst pa šla spat pol je pa nrdila celo paniko k ni mogla odpret in ker ključa niso našli so mogli razbit vrata sej zvem da se sliši mal zlobno sam si je pa zaslužla • Lanikaaa
• Od: 20.7.2009
1.1.2010 15:10
Insane pravi:glede **** ki jih pišete..
veliko jih je itq da ste se napil.. waaaw! čestitam napili ste se. Kera čaga..xD ja p*zda sory kr je to naša največja ****! a nesmemo povedat? je*at ga. ne razbijamo usi avtov pa šip! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.