Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...?<< | 1 | 2 | 3 | 4 | >>• hoTdeviLgirL
• Od: 13.8.2009
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...?
28.10.2009 20:00
jes sm se tut rezala. v bistvu še sama nevem zaka. večkrat sem se hotla, pa mi je vedn kdo prepreču. sam jes sm se sam 1x. pa me ni nič bolelo. en mesec je že mimo, pa se mi ne vidi več in je blo zlo globoko. usem tistim ki se režete priporočam, da se potem namažete s kremo, da se vam nebo tko hudo poznalo.
jes sm najvrjetneje hotla drugim dokazat da se upam rezat. ker sm enih 1000x rekla da se bom, pol pa so se že frendice začele smejat pa mi niso vrjele in sm jim dokazala. seveda tega nism nijim povedla, jes sm jim rekla da sm se zrad fanta in pol so njega nadrle, kr sma pač hodla in pol je on ****, pa sploh vedu ni... pol sm mela pa večje probleme, ko ne želim govorit o njim. USEM ODSVETUJEM REZANJE, KER S TEM NIČ NE REŠITE, SAM VEČJE TEŽAVE MATE. NIKOMUR PA NE PRIVOŠČIM DA SE MU ZGODI TO KA SE JE MENI, KER NEVEM ČE BI PREŽIVELI, SEJ NI MUČENJE AL PA KAJ, JE NEKE DRUGEGA, HUJŠEGA. • lolek000
• Od: 1.10.2009
28.10.2009 23:12
Še nikol tut pomislu nism na to...... Niti slučajn...
• Lanikaaa
• Od: 20.7.2009
29.10.2009 0:29
jest sm se rezala za foro. =P
• Lanikaaa
• Od: 20.7.2009
29.10.2009 0:30
Lanikaaa pravi:jest sm se rezala za foro. =P
tip si je pa zarad mene napisu LANA na roko. =P bolno. • andy15
• Od: 28.8.2009
29.10.2009 10:46
ja sm se in ni me sram priznat.
bla sm otrok in nism vedla kaj je življenje in nism vedla kaj mi sploh bo. in nism ga cenila in blo mi je usen. in prosm... ne bit neki high in tisto "ofuj" vsi smo že kdaj pomislel "pa zakaj sm sploh tle" in pomislel na samomor. • Krissy
• Od: 9.4.2009
29.10.2009 20:41
jst sm se...zrd fanta...pa enkrat tut zrd frenda...
• keco1993
• Od: 29.10.2009
29.10.2009 21:59
ja in jst sm se zrt familije sm pol ugutuviš da ni vredn tistih brazgotin met zrt njih če pogledamo pa iz dobre plati lej ena novaiskušna u lajfu še velik jih bo tku da smo dal naprej
• SaRa*
• Od: 17.11.2009
23.11.2009 19:15
ja js sm se tut....zrd fanta mam pa tut ene frendice ku so se tut že rezale pa sm jim tiskrt govorila d ''zkaj so že tu nardile??'' zdej jih pa čist zastopm.... sam usen folk ne tga probt....pol je sam še več sranja...... • blondie
• Od: 24.10.2009
24.11.2009 15:28
ja, sm se rezala. sam ne tko, do krvi. pač tko, d je mau koža dou šla. sam še za to mi je žaau. kr sm pol skor ostala brez frendov p to. zdej sm pa prišla k pameti, p se ne več, ker ni vredno. mam p srečo, d se mi zdaj ne pozna več. mam pa frendice, k so se res fuul rezale, in se jim še usaka brazgotina pozna, tko da usem : dej NE se rezat, k bo še sam hujš k pa je.
Peace <3 _________________ I don't want to close my eyes, I don't want to fall asleep, Cause I'd miss you baby, And I don't want to miss a thing. Cause even when I dream of you, The sweetest dream will never do, I'd still miss you baby, And I don't want to miss a thing. <333 • soulofdeath
• Od: 25.11.2009
25.11.2009 19:56
Pozerstvo....
Kaj pa stari časi, ljudje so trepeli isto, če ne še bolj, kaj pa afričani okuženi z HIV?!?! Nehajte se smilit sami sebi! • Zimbzze
• Od: 9.11.2009
26.11.2009 15:14
jST SM BLA FUUUL Žalostna ker sm bla u enga tipa zalublena in povedla svoji 10 letni najbolši prjatleci (10 let sva že BF ne pa 10 let stara) in pol je ona hodila z nim. Mi smo si use ful želele tipa tko in ona je pač vidla priložnost in se neki srala z nim in pol jst pa sm jih mogla gledat kr smo skup hodil vn... in sm bla na robu tega, da bi se rezala sam sm rekla da ne... ona se mora rezat kr je tko **** žiulene eni osebi in pol sm si mogla to še 100 let govort in pol sta šla itak narazn....
Jst mislm da ne se rezat rajš pejt laufat in se zmatri tok da te bodo mišice bulele xD ne resno naredi neki zase in jst sm si rekla, ne! ne bom se rezala, bom bolša od nje in sm se tut tko lotila bol učit, rihtat in zdele ful fantow okol mene hodi in jih jst odslavljam ne oni mene.... pa je ona bolj simpatična... • bethy
• Od: 17.1.2009
26.11.2009 15:34
ja..tud jzz sm se rezala..zrd enga tipa.. ni biu vredn itak sam sm šele prepozn to spoznala..
na srečo se nikol nism preglobok tk da se mi ne pozna.. ni se vredno rezat res.. bolš it u naravo al pa na pijačo.. (s)mejte se! • natasaa
• Od: 26.11.2009
26.11.2009 16:36
ah ja poznam to.. js sn se 2× zrd dveh tipov..za onga prwega bz sploh kj govorit k je blo čist brezveze.:D ampk zdj sn se pa tud in to 3×.. samo zrd enga tipa =/ .. pać prije tak trenutek k morš to svojo bolećino nekam .."dat" . ampk 2× je mnda vido.. pa je rekeu da če se bom še enkrat bo res jezn.. ker noče da se zrd njega režem ..! ker itk bw .. vedno sma se zmenla zaka se tud zdj nebii.. in zdj se ne već :) .. če pa prije tak slab dan se pa raaj zjočem .. : ) tko,da raj ne tega več delat k na koncu ti je sam žaw.. (: uživite muaa*
• u.DonT caRe
• Od: 28.2.2009
27.11.2009 23:20
Ja JsT sM se TuT že FuL JoKaLa & se RezaLa zaRaD TiPa.</3..BraaazGoTiNe MaaM ševeDN.TaK Da oDsveTuJM RezaNJe.sei veM De Je FuL HuD oBČuTK K Maš oBčuTK Da z VsaKiM RezoM Daš DeL BoLečiNe iz seBe.saM BrazGoTiNe osTaNeJo iN NeMoRš TeGa zBrissT.</3 • KooKicA
• Od: 16.2.2010
17.2.2010 18:01
jja sm ... bLa sm emo in mi je ucas zou sda sm bla...za ene stvari pa ne k mas slb dan in pol koi usi kaj je pa tko...k sm bla pa emo si pa lah furou safr... drgac pa full ni dobr bit emo!!1
rezala sm se pa dostkrat zarad ta starih pa frendov pa 1x zarad ucene in to še u šol pa lubezni pa use je blo...mam pa brazgotine in tega ne priporočam... cau*** • Ribica
• Od: 4.11.2009
17.2.2010 18:05
ok js se nikol nism rezala in se tut nebi. In mislm d se režejo ljudje sam zato ker hočjo zbudit pozornost, ne pa ker ne bi znal ne vem rešvat problemou. Misljo d bo zej nekdo jih opazu in rešu probleme nmst njih. Pač men se zdi to glupo. Pol so pa tle še njihovi frendi k to vejo pa nobemu ne povejo, zato k misljo, da bojo folki sami nehal. NE BOJO!!! Pač ja to delajo sam uni k rabjo pozornost. Sej če jo hoče nej pove pa jo bo zihr dobu!
• AmandaBynes
• Od: 6.8.2009
18.2.2010 20:10
moj frend se je rezal kr neki časa in smo vsi še ful nanj pritiskal in ga spraševal zakaj to spoh dela, pa če je mal nor ... sam zdej ko sm zastopla kk mu je blo pr srcu kr je mislu da ga nihče nima rad, pa da tista punca v kero je bil ni hotla bit z njim in da so ga doma vs čas ''fursiral'' zarad njegovega stila pa frizure k ma pač bolj emo frizuro sem se zavedla da smo še tud mi krivi ta to da se je pol še rezu.
velik je takih punc pa fantov k jim je zlo zlo zlo hudo in da se pol začnejo rezat ampak vseeno to ni rešitev, .. res k mojemu frendu je žau k se mu vidjo brazgotine. SAM JE PA RES DA JAZ NISEM ŠE OBČUTLA TK VELIKE BOLEČINE DA BI SE ZAČELA REZAT. sm pa enkrat ko so se use sošolke postavle proti meni, drugemu prijatelju rekla da se bom začela rezat mi je on reku da nism sama in tko več nikoooli ne rečem tega stavka, k če se enkrat uspeš poškodovat to delaš kr naprej ko ti kaj ne gre in ti je hudo • JuicyStar
• Od: 23.1.2010
xS
18.2.2010 20:24
Beed mi jee u laifuu... Saam. js sm see.. xSS ...2-krat
Tist trenutk... dobesedn nwm kwa mi je bloo.. Po en straan.. blaa sm totalkaa na tleeh... Naiwečjeee težauee sm melaa.. k sii nikol nism predstaulala, d bi jih lah melaa.. U enmu mescu se mi je laif ubrnuu na glauoo. Rezala sm see zto: .. Family težauee naiweeč moožn... Tiip, k sm gaa naiweč przadelaa med puletjem mi jee ratuu ušeeč ...in poool swa SKOR hudilaa.. samoo js sm bl takaa sramežliuuaa p too, pa se jee kmalu u drugoo zalubu (u moio ex bestfrendico)...iin freendii u sql: Paač mela sm engaa ex bestfrenda k me je za usaak kurak k sm nardila ****. dobesedn!..Pool je biuu pa še en tiip.. k swa bla drug u druzgaa že kr nekii časa..mislm d 3 letaa (noo umees jee biuu uun.. preiii omenjen)...In sii ni nč upouu.. č soo mee njegouii frendii kj ****.. se je režuu zraun, ker ni hotuu izpadt bedaak..BAIE!...itd..(predouga zgodba d bi od niega govrila!) Jst sm zmeereii goworila frendicam k soo ble zrd tipouu čist uu beedu, pa je kkšna kdai rekla d see bo šla rezaat al pa kj tagaa...in sm jiim zmer goworila, d ni vredn zrd tipa tega deelat, si laifa uničwt itd. Na konc sm pa JS pristala u temuu shituu (sam ne samoo zrd loue)... Js cele dneuee sm jokalaa.. u sql saam da je kdoo koga sm mislla d mene.. in sm bla naiweeč občutliuaa.. skoos zaa usaak shit mi je souzaa prteklaa.. Pool na tiist veečer k sm too u prvee nardilaa.. sm blaa sama duma .. in sm šlaa u kuhnoo... uzela noož in ... napreii pa vestee...xSS Tkt je buleel... saam jee bloo faain.. puzablaa sm bolečiinooo k sm jo melaa »u srcuu« a ko nj rečm?... nism jokalaa paač zrd težaauu p vsegaa.. ampak zto k me je buleel.. In mi jee pumagaal!... čez dvaa dnii... sm blaa že ql.. To sm puvedala svoima bf.. keer staa widlee d sm meelaa zarezaan! Iin.. sta mii tut onedvee pomagalee too rešt.. Pool u druugee.. sm paa prebolevalaa svoigaa ex-tipa (too ungaa, k si ni nč upu.. itd.) ..Naaibl glupo se mi je zdeel d sm blaa usega js kriuaa..itd. Rezalaa se niism kuiii tist tedn k me je pustu al pa kj.. ampak čez 2 mescaa.. k nism mogla preboleet paa nč... usaak daan mii jee pršuu u mislii.. stiskaal me je u trebuuh.. jukala sm. itd. (in to usee zrd tipaaa... )... iin sm sppeet sm se šla rezaat. In speet je delvaal.. Pumagal mii jee.. Prebolela smm.. Ne prawm.. d paač je too praavi naačiin d preboliš, d rešš težauoo... sam u tistmuu trenutkuu mi je bla too ediina rešiteeu.. d neeki nardiim.. d see »ubijm«.. • MissCheriee
• Od: 1.3.2010
8.3.2010 22:45
Nikol se nism in nikol se ne bom Kaj s tem rešiš?? Priznam pa, da ko sm ful ful jezna, dostikrat močno udarim u zid, sam pa se pol umirim in se ne pozna dosti tudi na koži.. _________________ ...I dont play by rules...I make my own... • mancii
• Od: 19.7.2009
8.3.2010 22:56
nee.zto k se mi zdi da če maš probleme se ti ni treba rezat-lohk se prjatlu/prjatlci zaupaš....karkoli sam rezanje mi je čist mem. pa a ste kdaj pomisll da se loh te brazgotine ceu lajf poznajo če se ful režš..aam.a boste polet nosil douge rokave? :S.. bedno ane.. no sicr pa nism taka da bi tko k bi koga vidla k se reže rekla da je **** al karkoli..pač sam odločaš o svojm lajfu..
• babylove
• Od: 9.5.2009
11.3.2010 7:59
Jst sm se tud rezala žile ... am rezala sm se zato k sm eno osebo zgubila z usem srcem sm ga imela rada sm zal je zapustu ta svet ... in bilo mi je tko grozno ... nism mola več drzet sm se začela režet se napit kar vem da sm bila premahna za to da bi se napila .... doma sem pijana prihajala foter se je čudil ... sm tisto osebo nism hotela zgubit grozno je bilo k je u ...... umru ... pol je foter ugotovil da se režem .... mi je takoj psihiloginjo naroču da sm k njen hodila ... sm usen mi ni nč pomagalo sm še hujš je bilo .. in pol ko je to še to ugotovil me je u bolnico poslal . k to zame je bilo zeloooo boleče k mi je tist človk zeloooo u lajfu pomenil od tega dogotka k se je zgodilo je že 4 leta • športnica
• Od: 11.4.2009
• Kraj: nogometno igrišče =)
11.3.2010 22:16
sm prebrala par postou :O....fck pa to te kr mine ne...namesto tega raii alkohol...???
p se vi sploh zavedate kua pišete??me zanima kulk ste keii stari/stare?? ti om js povedla...NOBEN ampak res čist NOBEN TIP al pa FREND ni vredn tvojih souz..kua šele bolečine,rezanja...ipd. Vem da je teško...sm že dala velik tasga skos,p se nikol nism rezala al pa alkohola pila al pa karkol...to sam omili problem, reši ga pa ne ! tko da alkohol & rezanje odpade raiii mu vrnem milo za žajfo ! ...p vrjem da je maščevanje še naiiibol sladko dont give up! • mjaw
• Od: 17.1.2010
12.3.2010 18:28
se nism nikool..sm pa skor..
no bla sm u tipa..sam ono rs fuuuul vanga.Pol pa kr nekega lepega dneva pridm u šol use lepa,lepo oblečena p take..pa fuuul vesela ka ga bom vidla..in kaj? NI BLO NJEGA V ŠOL • pokerface
• Od: 29.3.2009
12.3.2010 20:23
ja..
5-x zard tega k mi je blo fuuul bad mislim... ČE SE VAM NE DA BRAT MOJIH PROBLEMOU NI TREBA... ene babe **** so moji simpatiji u omarco naštimale lpo pismo ( lubeznsko pismo -,-") in not use lpo pisalo i love you pa al b hodu z mano...itd...fora je v tem d sm js u tega tipa zatrapana že 1 leto p pou in on tak in tak ni u mene...ampk zdj so vse skup naredle še slabš ko že je...p tiste **** **** me hočejo čist *******...p na eno od njih sm se že spraula...pred celo šolo...(dost sm je mela)...še vedn mal šepa p ma mal plavo okol oka--> (batine je dobla pred tremi tedni p je še vedn...bol tk...to je pa moglo bolet!) ampk zdj cela sql misli d sm js napisala in **** pa to...to se ja p učitlce svoje probleme na mene stresavlejo ( vse ka se zgodi sm baje js kriva...) eni frendi se učas delajo kot d me ni ( pač dobesedno kot d me ni...) itd... še bi lahk naštevala p se mi ne da... tnx če ste prebral • pupika132
• Od: 3.5.2010
16.5.2010 17:23
simpleeboran pravi:
BlankLook95 pravi:
Js zlo nerada priznam sam..ja rezala sm se....in ja ni blo vredno sam tko nekak mi je "pomagal"Tko kt vm je vrjetno že veliko ljudi reklo..Psihično bolečino preneseš v fizično..
Zdej če ma človek resne probleme z rezanjam bo to zlo težko povedu komerkoli ane js naprimer svoji BF nisem mogla povedat sm zbirala pogum nevem kolk časa pou leta...pol k sm ji povedala sm se tresla jokala mislm čist frtik..Zdej pa če se edn reže pa okol kaže rane vsem je men to zlo nesmiselno nevem..-.-"Nekter majo resne probleme... Drgač pa kdorkoli misle da rezanje pomaga js pravn da pomaga ampak sam za tistih 5minut..Drugega pa nč tko da ni vredno res...Zdej js se nebi nikol če bi čas lohk nazaj zavrtela...kr res ni vredno ostanejo ti sam rane k te spremljajo iz dneva v dan! Js res nočm da bi kdo preživlu to, da bi se vsak dan zbudu pa vidu roke v praskak pa se spovnu zakaj je vsaka praska narejena....ah ja...rici Ne rezanju...! no js sm se rezala ful doug. mam tut dost tanko kožo tko da se mi use brazgotine na soncu fuul belo bleščijo k polt mam bl temno. po nogah, trebuhu rokah. blo je res obup. zarad staršev, ljubezni, frendov usega. in sm tut zdj se zamisnla zakaj bi se uničvala k je kr neki. sam ubistvu zdj pa kadim, pijem, itd. tko da se pa s5 uničujem ampak ok usaj ne tko očitn. res rezanje je hudo in dokler ne sprobaš tega ne govor da smo neumni pa ne vem kaj! k nikol nis občutu tega k ti je hudo pa se ti pol tist trenutek ko zarežeš odprejo nebesa. k se ti zdi da letiš..sam ko to poneha je pa res tko ko si rekla se vsakič spomneš na razlog ko pogledaš brazgotine..=/ maš čist prau ...sam je pa tak fajn ko se režeš tak svobodnega se počutiš kot da bi se ti odvalil kamen od srca |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.