Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj!<< | 1 | 2 | 3• lollipop95
• Od: 11.4.2009
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj!
26.5.2009 19:47
Najprej fuuuuuuuuul huala usm. Je pa zdej tk da sma se zadnič neki menla in sm ugotovila da sploh ni tak kork sm js misla da je...sploh se ne zna pogovarjat pa čeprav se mi je prej zdel glih obratn. Tko da zdej ni več tistga fajnega filinga...se mi zdi da ga nimam več tk rada...sam čist ga pa še nism pozabla...še vedno mam tist čudn občutek ko gre mim mene:oops:...pač bo za mene vedno neki posebnega. Še enkrat fuul hvala, ko bom pa mela naslednič kake težave...se vam pa priporočam da mi pomagate! Rada vas mam useeee!!! • lollipop95
• Od: 11.4.2009
26.5.2009 19:49
Juliet013 pravi:
Mihex pravi:
Sam men se zdi da se vlk ludi sekira ka si frendi al pa frendice mislijo o tvojmu partnerju,jz vem da če je men punca ušeč,in sem vanjo,nebom poslušal prijateljev,saj nekateri so tudi ljubosumni...
Poslušite svoje srce,in ne prijateljev in drugih sam učasih je pa tut tko, da frendi vidjo realno sliko tistga človeka k ti je ušeč, ti pa idealizirano. zato je pametno poslušat tiste prjatle k jim zaupaš. sej vem da se ne smeš sekirat zarad tistga kar ti frendo govorijo... Sam fora ni bla v tem da on ni všeč mojim frendom ampak da po videzu niti men ni ušeč. Js sm ga mela pač fuuuuuuuul rada kr sm misla d je največja faca na svetu!!! Pa tko zmeri je rad pomagu pa spravu v dobro volo...ampak zdej je tega konc...na žalost. • anchycka
• Od: 25.5.2009
26.5.2009 20:00
To se wse strinjam z vami...sam pr men je tko da mi mora bit tip najprj po widzu nekak ušeč,če je pa še tko po karakterju ql,je pa itak hudo ane...js ne zdržim niti dni d neb u koga bla...sam zdej u kogar sm,popolnoma zablokiram in se počutm kt da sm zadeta...pa ful hitr mi priraste k srcu.sam mam pol probleme s prebolevanjem sam kaj čmo,tak je love...
• nikica
• Od: 11.3.2009
8.6.2009 14:28
eheeeh...• nikica
12.6.2009 18:57
ijaaa.. spremembaaa... midva sva že skup... • BuBu
• Od: 25.3.2009
12.6.2009 19:25
ohh meenn see boo krr srčk udd srečee ustavuuu..iaaii kok leppaa lubeznskaa zgodbicaa..tipčk mora bit zihr ful priiaznn ptoo... Ueliik sreečeee ša za u napreii.!! • nikica
12.6.2009 21:03
BuBu pravi:ohh meenn see boo krr srčk udd srečee ustavuuu..iaaii kok leppaa lubeznskaa zgodbicaa..tipčk mora bit zihr ful priiaznn ptoo... Ueliik sreečeee ša za u napreii.!!
ijaa... tnx anee.. • BuBu
• Od: 25.3.2009
12.6.2009 21:48
čizt sm srečna zate...uidš kdai se splača it pučas pa čakat...
em ia moi love...ijz sm čiz zatrapana u enga..an sam ie mau prestr..po drugi strani mi ie pa ušeč še en iz šole in ie rez čizzz sexiii..u šoli se pa tut ene 5 tipou name popa in pr enmu sam čakamm d me bo prašuuu em č bi hotla met moi msn mi pa pm pošl:! <3 • miisa
• Od: 1.7.2009
1.7.2009 0:25
lollipop95 pravi:Js sm že mal več k mesec zalublena v sosošolca. V šoli v naravi sma skupi plesala in od takrat si ga ne morem izbit iz glave. V tem cajtu sm se že ful velikrat jokala kr sm ga pogrešala, kr sm se bala da bi se mu kej zgodil...Ampak fora je v tem da on men sploh ni všeč. Sam tk nekot rada ga mam. Prjatlce me sprašujejo kok sm lahk v njega če pa mi ni všeč. In po pravici povedano tut js tega ne vem. A je to sploh ljubezen??? A se je to že komu nardil in kok se je končal?
Hvala že u naprej. P.s. Ko pomislim na njega mam kurjo kožo. ej isto je bilo pri meni... js sm bila njemu ful ušeč pa to, sam on pa men ni biv fejst an... sam pol pa sma šla pa parkrat vn pa to pa mi je zelo postal ušeč njegov karakter [prej ga še nisem tako dober poznala]... sedaj pa sma skupaj že kar lep čas in nama je obema zelo lepo =) • princessx1
• Od: 2.1.2009
3.7.2009 19:05
Zanimiv jz pa še nikol nism bla z nekom k mi neb biu ušeč. Ponavadi al so bli sami '****ći' al pa pač tko.. uglaunem usi do zdj so mi bli ušeč.. eni bl eni več. Ta k ga pa zdele mam mi je pa FUL ušeč tko od zun kokr od znot. Sj ne zdej da bi bla ful časa skup al pa kj sam res ful upam da ne bova tk hitr končala. Mi preveč pomen.
Sploh pa ubistvu tko povedan.. izgled sploh ni pomembn. Mogoče mal ampak če tko pomislš čez neki let k se bota poročila recimo bo vajin odnos bl na prijateljstvu temeljiu kokr na tem kok ti je on od odzun ušeč. • lejcka0
• Od: 17.10.2008
OMG!
3.7.2009 19:29
js sm bla ta tedn pr sestrični...in moj sošolc je biu tudi na počitnicah s strežniki...in smo se s sestrično odločle da ga mal ****....in smo 2 noči zaporedoma govorili po telefonuu!!!!... meni je biu že prei ušeč...ma ne po videzu...no...nevem...nemorem se odločiti ali mi je lep ali nee....in sej niti nevem če sm res al se mi sam zdi d sem ZALJUBLJENAAA!!!!
nobenih telesnih odzivov ko se pogovarjava po MSN-ju ( od pogovorov prek telefona se še nisva vidla tko d nevem telesnega odziva ob srečanju)...in zei nevem kei naj nrdim k se mi mal dozdeva d sm tudi js njemu ušeč sam dvomim d bo nrdiu prvi korak.... mi lahko pliiiss svetujete????bi bla fuull hvaležnaa tudi js..!!!TNX • whatever..
• Od: 29.6.2009
4.7.2009 3:29
princessx1 pravi:Zanimiv jz pa še nikol nism bla z nekom k mi neb biu ušeč. Ponavadi al so bli sami '****ći' al pa pač tko.. uglaunem usi do zdj so mi bli ušeč.. eni bl eni več. Ta k ga pa zdele mam mi je pa FUL ušeč tko od zun kokr od znot. Sj ne zdej da bi bla ful časa skup al pa kj sam res ful upam da ne bova tk hitr končala. Mi preveč pomen.
Sploh pa ubistvu tko povedan.. izgled sploh ni pomembn. Mogoče mal ampak če tko pomislš čez neki let k se bota poročila recimo bo vajin odnos bl na prijateljstvu temeljiu kokr na tem kok ti je on od odzun ušeč. lepo za tebe, pa velik sreće. (; am ja izgled nekaterim res ni pomemben, sam pač večina ljudi ga postaula na 1. mesto...recimo če nekoga spoznaš prek neta pa te pros fotko pa pošleš in se mu ne dopadeš preveč te nekako enostavno odtipka .. mu je useen kakšn si drgač po karakteru pa to.. :S • HooT
• Od: 2.7.2009
• Kraj: gorenska
4.7.2009 12:57
hh..
kr zanimive zgodbice do zdej pa btw.. moj slogan.. Ni važna zunanjost, Važna je NOTRANJOST !!! sam sm biu ze z eno ki je bla res ful dobra po srcu... in so mi usi frendi govoril da kako sm lohk z njo ko pa je tak grda... jah **** tak pac je.. in zdej sm pa najdu 1 ki je pa po notranjosti prfektna po zunanjosti pa tut kr dobra.. ( glede na t oda je najmn 5-6 tipou vanjo ajde caw caw fajn se mejte.. _________________ Uzivaj dokr lohk... Ko dobis punco nemores vec • Tweaker
• Od: 14.6.2009
9.7.2009 23:30
mam frenda k je že iz eno punco 6 mescov, usi mu govorijo kok je grda čeprov ne bla bla.
Raj ljubezn kokr pa izgled (ok izgled je lahk pr vseh dobr sam usak ma svoj okus ane) • nikica
17.2.2010 20:01
Noo..Jz že doooug nism pisalaa...xD. Sam da povem.
NI POMEMBNA ZUNANJOST. S tem tipom sva skupi 8 mescou..In se mava najlepš..In ko maš nekoga tko rad,kt jst njega ti tut na zuni leep rataa..Oz. neda se razložit kko je to.. <3 Ne glejte na zuni! Ne splača se... • Mp3
• Od: 2.10.2009
17.2.2010 20:21
nikica pravi:Noo..Jz že doooug nism pisalaa...xD. Sam da povem.
NI POMEMBNA ZUNANJOST. S tem tipom sva skupi 8 mescou..In se mava najlepš..In ko maš nekoga tko rad,kt jst njega ti tut na zuni leep rataa..Oz. neda se razložit kko je to.. <3 Ne glejte na zuni! Ne splača se... jp ne gledat sam videz.....ker videz vara........lahko je ZELO grdo če to ugotoviš • nikica
17.2.2010 20:56
Pa še neki...Pozam zlo velik ljudi...In zmeri sm se družla z ljudmi ko so bli lepi na zuni...Glede na to,da sm jst kao ful "uau" pac je blo to neki normalnega...Moram pa potrkat ku sem na srečo dobila dobre prjatlce,ki pa bi jih zarad drugih kmal zgubila..Sam zarad tega,ku sm gledala na zunanjost...
Žou mi bi blo če bi takrat gledala na zuni..Ku moj lubi je naibolši res <3. In...Fain so,res so fain tisti ludie ku tut niso manekeni..So bul sproščeni,odprti & preprosti...Zto ie laif da se nek naučimo iz tega... Najbul so mi pomagal taki... Dejte jim možnost da pridejo u vaš laif..Pa boste vidl da vam nebo žou..! Men ni blo! Haue fun* |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.