Hočem raven trebuh xD :P<< | 1 | 2 | 3• Rocafella
• Od: 24.1.2010
Re: Hočem raven trebuh xD :P
1.8.2010 17:45
Diablo pravi:Če pa hočeš me sixpacke pa rabiš 4-5 let trdega dela po usak dan ene 400 narejenih trebušnjakih in po 200 sklecah na dan pol je pa še tek in to...
okej pa sem že misla da je z mano kaj narobe, ampak vidim da ni ker se ''treniram'' že dve leti pa se mi samo malo mišice vidijo, medtem ko eni pa pravijo da se pozna že po dveh tednih x) torej bomo mogli še počakat kake 2, 3 leta, ni kaj • Diablo
• Od: 14.10.2009
1.8.2010 19:43
Rocafella pravi:
Diablo pravi:
Če pa hočeš me sixpacke pa rabiš 4-5 let trdega dela po usak dan ene 400 narejenih trebušnjakih in po 200 sklecah na dan pol je pa še tek in to...
okej pa sem že misla da je z mano kaj narobe, ampak vidim da ni ker se ''treniram'' že dve leti pa se mi samo malo mišice vidijo, medtem ko eni pa pravijo da se pozna že po dveh tednih x) torej bomo mogli še počakat kake 2, 3 leta, ni kaj ya lažejo usi to mi gre tok najetra k misljo kok je to u izi dobit ni res pou svojga lajfa boste porabil za to... Žoke pa tud kok je lahko shujšat z dieto ja zakva ste pa poj debele omfg... • Rocafella
• Od: 24.1.2010
2.8.2010 17:25
ej Diablo, ti verjetno veš kje si lahko grem izmerit kožno gubo? razen v šoli...
kaliperji mislim da stanejo pred 200 €, tak da kupit si ga ne morem :/ • Diablo
• Od: 14.10.2009
4.9.2010 14:15
Rocafella pravi:ej Diablo, ti verjetno veš kje si lahko grem izmerit kožno gubo? razen v šoli...
kaliperji mislim da stanejo pred 200 €, tak da kupit si ga ne morem :/ v vseh večjih fitnes centrih usaj pri nas ga majo • Jok3r
• Od: 22.7.2009
4.9.2010 16:10
ha ha ha ha ha ha ha ha ... -.-
kje ste to izjavo slišal? največji fail tuki je da o enih trebušnjahih nabijate.. sej morjo bit res ampak, bistvo je da so to zunanje mišice in zato ni čudno da morš delat 4 leta za six packe, kar osebno pri meni ni blo tko in ne verjamem, ampak vseno. ulezi se na trebuh, in ga potiskaj noter. tko rečeno 7 ponovitev.3 serije umest pol minute pavze, mal gledat kaj pojest in bog da mater boš čez par mescov k tale tuki na sliki : [link] heh hec (: • NezzyCar
• Od: 31.1.2010
..
4.9.2010 16:32
1. Veliko se gibaj in treniraj vsaj en šport ( če še ne treniraš kaj )
2. Čim manj jej sladkarij. 3. Ne jej več po 18:00 uri. 4. Jej samo zdravo prehrano sadje zelenjavo... • NimNim
• Od: 29.12.2010
wefsawefaga
30.12.2010 12:06
ja če ti gre use u trebuh si taka kt jz.mene je blo ful sram,kr so me eni zezal z bajso p to.
aveš kko je ka globo zajmš sapo&gre trebuh not(pa pluča se dvignejo)? no js sm se tega naučila kr mi je blo fuuul bed.in pol se mi je tko skrču al kk nj to rečm. in po 2 letih nisem mogla skor nč jest en tedn pa smo šli do zdravnika,pa so ugotovil da kr sm tko držala trebuh se mi je želodc skrču.....sam tega ne delat kr je grozn. jst zdej redno delam trebušake,sam posledica da sem trebuh not držala je grozna. jem polovične obroke,skoraj nikoli večerje.shujšala sem za 7kg... jst ti predlagam da se odpoveš cukru&maščobi,da ukineš večerje,malice...... ko si lačn pij vodo ..... drgač se je 1x moja frendica šla da je ceu tedn pila sm vodo p nč jedla.....je shujšala 5kg.....sam ona je itak tko da skor nikol nč ne je. BEYONCE je tut tko bla,da je 1 teden žela z vodo&limono. • Zelodko
• Od: 13.11.2010
30.12.2010 13:11
kva dfak vse mate napačno predstavo o.O
1. S trebušake neboš shujšu pa tut če jih boš delo 10000x na dan.. Enostavno neboš. Trebušake ti samo udrti mišiče. Pa še delat ga morš ko maš ravn trebuh ne pa ko se ti vidijo špeh! 2. Ko hujšaš nikar ne izpusti maščobe. Izpusti OH ker ravno ti OH ti dodajo maščobe okol pasu in če jo izpustiš ti bo maščobe topil. 3. Nikar ne izpusti obroke. Na dan poješ 1000kalorij (vedno le to) in boš shujšal.. Če boš jedel 500kalorij ne boš nikoli shujšal le vzdrževal boš težo. Kako? Ker telo rabi 1500kalorij in ti poješ 1000kalorij, te 500kalorij telo porabi in v telo ti ostane le 500kalorij.. Če poješ 500kalorij, kaj naj telo porabi? NIČ.. Le slabe vole boš in bedna k boš grda v faco. 4. Večine jih mislijo, da je zdravo če ješ 5obrok na dan. WTF?! Če dejansko pojemo 5obrok na dan, v telo vnesemo več kot 3000kalorij in potem je jasno zakaj nikoli ne shujšamo. Pojemo 3obroke+prigrizki.. NinNIm- Ti pravš, da je beyonce shujšala 5kg v 1tedn od vodo+limono... Jaz sm izpustila OH in jedla z vsemi in v 3DNEH shujšala 5kg in okrog pasu izgubila 4cm. Vse napačno hujšate res. • NimNim
• Od: 29.12.2010
30.12.2010 14:14
Zelodko pravi:kva dfak vse mate napačno predstavo o.O
1. S trebušake neboš shujšu pa tut če jih boš delo 10000x na dan.. Enostavno neboš. Trebušake ti samo udrti mišiče. Pa še delat ga morš ko maš ravn trebuh ne pa ko se ti vidijo špeh! 2. Ko hujšaš nikar ne izpusti maščobe. Izpusti OH ker ravno ti OH ti dodajo maščobe okol pasu in če jo izpustiš ti bo maščobe topil. 3. Nikar ne izpusti obroke. Na dan poješ 1000kalorij (vedno le to) in boš shujšal.. Če boš jedel 500kalorij ne boš nikoli shujšal le vzdrževal boš težo. Kako? Ker telo rabi 1500kalorij in ti poješ 1000kalorij, te 500kalorij telo porabi in v telo ti ostane le 500kalorij.. Če poješ 500kalorij, kaj naj telo porabi? NIČ.. Le slabe vole boš in bedna k boš grda v faco. 4. Večine jih mislijo, da je zdravo če ješ 5obrok na dan. WTF?! Če dejansko pojemo 5obrok na dan, v telo vnesemo več kot 3000kalorij in potem je jasno zakaj nikoli ne shujšamo. Pojemo 3obroke+prigrizki.. NinNIm- Ti pravš, da je beyonce shujšala 5kg v 1tedn od vodo+limono... Jaz sm izpustila OH in jedla z vsemi in v 3DNEH shujšala 5kg in okrog pasu izgubila 4cm. Vse napačno hujšate res. glede tvoje shujševalne ti verjamem,ampak moraš vedt da ma folk drugačno postavo. • soonck
• Od: 16.2.2010
30.12.2010 15:00
nikol ne bo noben shujšu, če bo delu mal trebušnjakov in to je to. pol bi bli usi suhi za utrditev trebušnih mišic, je nasplošno dobr pilates. srečno! (: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.