tušmobil / simobil??<< | 1 | 2 | 3• jajce3
• Od: 2.10.2012
Bob.
9.6.2014 23:21
Zelo dober ponudnik je tudi Bob.
Dela na Simobilovih oddajnikih, zato je pokritost, hitrost, ipd. enaka Simobilovi. Ima pa dve slabosti. Če rabiš telefon v akciji (2letne vezave ipd.) lahko kar pozabiš nanj, ker jih nimajo. Treba je čakat mesec ali dva da dajo dober paket v ponudbo. Pakete menjajo na par mesecev, jaz imam trenutno 1000 minut 1000 sms 1024MB za 15?. Lp, j3 • Matolino
• Od: 6.3.2013
Re: tušmobil / simobil??
30.6.2014 9:18
a ste vidli tole? tušmobil je dal vn mobilni net za 10 eur za celo poletje [link]
jajce3, se strinjam glede paketov pr bobu, res jih počas menjajo. • Tomek
• Od: 27.6.2012
8.8.2014 12:42
Kaj pa tole, huda ponudba v mesecu avgustu, 3x več za isto ceno [link]
• dekle
• Od: 24.5.2011
8.8.2014 18:46
jaz osebno imam tušmobil. prej se je paket imenoval mingl 17, ta se je tdaj spremenil v mingl odbit. tušmobil imam že več let in niti enkrat nisem imela težav z signalom. vredu mi je ker pišem veliko sms-ov, pa tudi na intrnetu preživim veliko časa.
za 18 ? na mesec imam brezplačne klice v vsa omrežja, brezplačne sms-e in mms-e, in neomejen prenos podatkov. nad tušmobilom sem navdušena in bi ga priporočala vsakemu. • ninn
• Od: 31.5.2014
14.8.2014 19:08
Nemorem verjet, da še kar poskušate prepričat folk da je tušmobil ful slab. Tušmobil je bil slab ja, leto, dve nazaj, zdej so pa VRH od omrežij Mam mingl in živim v največjih rovtah kar je možno pa še mi lovi, položnca še NIKOLI ni bila višja kokr bi mogla bit, js dobim use smsje, usi dobijo moje smsje.. lepo prosm spremlite trentno stanje, ne pa da si ustvarjate mnenje glede na prejšna leta. Ugl. uzem tušmobil, ne bo ti žal |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.