Sovražim sebe in sovražim cel svet!<< | 1 | 2 | 3 | 4 | >>• Juliet013
• Od: 3.2.2009
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet!
16.2.2009 21:42
Oooh, ja. Sm tut jz mela že slabo obdobje, k sm se z usmi kregala in sm mislna da mi gre pa res use narobe. Ampk, look at this! I'm here and (you won't believe it) i'm ALIVE!! Brez brazgotin!!
In k zdej pogledam nazaj se mi zdi use tok smešn, like: OMG that was ME?! Ampk zdej se mam suprfinofajn, ker sm spoznala da se nima smisla ukvarjat z ludmi k si tega ne zaslužjo. Zakaj bi zapraulou energijo in se kregou z enim, če pa za tabo čaka cel kup pozitiunih ludi in pozitiunih dogodkou in sploh use lepo? Sam globoko udihn in se obrn. Men pomaga, ne razburjam se več tok kokr se, čeprou mi gre na žiuce. Lepo uizi, use se da rešt. And they lived happily ever after… Kot, prvo, prava lubezn se ne konča. In kot drugo…ja, zgodba o Romeo pa Juliji je res lepa, ampk ne jiju posnemat pa se že pr 13ih na smrt (dobesedno) zalubt. Doesn't make any sense. In onadva sta se dejansko poznala par dni. Kar je še mn smiselno. Uglaunem, jz sm neki mutila z enim k sploh nuem zkaj in sm se zart nega tut z eno skregala. Zdej mi je usen za oba in se ful dobr počutm ker sm tko svobodna! Ne gledam ceu dan kje je kdo, nism žiučna, nč. in to je took dobr Pozitiunost je pa itak nekej kar bi mogl usi met. Zagrenjenosti je čizt preueč, črnine, napetosti. Hej, ljudje, relax! Zakaj bi radi use zdele, takoj? Sej mate cajt! Sam prou ga izkoristte! You CAN do it! Damt, rezanje je že iz mode Glavo pokonc, nasmeh na usta, pa te bojo usi vidl kot samozavestno osebo! Če se držiš k 100 let stara gospa z grbo se ne čudt da te noben ne jemlje resno. Bodte ponosni na to kar ste! Pa uživejte lajf! Sam enga mate, pa če vm je ušeč alpa ne. • bnika333
• Od: 10.2.2009
17.2.2009 22:39
XcrazyyX pravi:............
js bi rada umrla.. bolj ku usi vi skupi.. js nvem kei je narobe z mano d se folki samo **** z mano in pol jih boli kurac zame... in mi to še lpo brez se sekirat povejo u fris.. hmm.. ni treba nč pisat ni treba ma tolažit al karkoli druzga k me ne boste potolažli in mi nemorte pomagat.. pač sm napisala k sm mogla nekam neki povedat pač tudi če samo sm in tudi če prow nobenga ne briga me ne briga js sm pač napisala k mooorm pisat k čene bom razbila use kar mi pride pod roke alpa bom šla do določene osebe in... ne doživi več naslednjega dnevaaaa ok pretiravam ma sj nima veze i hate myself i hate thw world and everyone around me i hope i'll be dead soon that's all. have fun Caoo! Ej pri meni je tud tako...Čiszz isto res..Da ne bom pisala v javnost, me lahko dodas na msn: nika.babovic@hotmail.com Tud sama ne vem kk si pomagat in iscem pomoc po celem spletu in pri vseh ljudeh. Vse mi gre narobe...Jst bi tut najraj kr umrla.. Ce zelis me dodaj • one
• Od: 26.10.2008
groza
13.3.2009 19:05
js se počutm grozno....
nekej časa je blo super v šoli in to... s frendi smo se super zastopil...kr na enkrat mi gre pa useee narobe zdi se mi da me nobeden v razredu ne mara, zdi se mi kod da sm odveč u našem klasu... joj le kaj naj nardim... mogoče sm res js ta čuden člowk na tem svetu in zarad tega je tko... kaj nej nardim sama s sabo.. fajn se mejte....tnx • SpeeDsterZ
• Od: 6.4.2009
7.4.2009 21:41
Se opravičujem usm tistim, k jih bom užaliu, ampak men je to bolano...
Sej lahko, da si žalosten zelo, sam nimaveze se neki ubijat pa take govorit. Sej ko boste odrasl boste dojel kašne blesavosti ste govoril... Lp, SpeeDsterzZ • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
8.4.2009 15:00
SpeeDsterZ pravi:Se opravičujem usm tistim, k jih bom užaliu, ampak men je to bolano...
Sej lahko, da si žalosten zelo, sam nimaveze se neki ubijat pa take govorit. Sej ko boste odrasl boste dojel kašne blesavosti ste govoril... Lp, SpeeDsterzZ ja... je pa neki druzga če si u resni depresiji in to niso več blesavosti kar govoriš. kr si u tapravi depresiji si ne morš rečt ok zdej pa nebom več tko mislu oz. ne bom več tko govoru... _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • bnika333
• Od: 10.2.2009
8.4.2009 15:02
XcrazyyX pravi:
SpeeDsterZ pravi:
Sej lahko, da si žalosten zelo, sam nimaveze se neki ubijat pa take govorit. Sej ko boste odrasl boste dojel kašne blesavosti ste govoril... Lp, SpeeDsterzZ ja... je pa neki druzga če si u resni depresiji in to niso več blesavosti kar govoriš. kr si u tapravi depresiji si ne morš rečt ok zdej pa nebom več tko mislu oz. ne bom več tko govoru... jap prav maš • dari
• Od: 8.3.2009
...
8.4.2009 17:39
hmm..moje mnenje ...
lej maš eno žulejne in tistga si morš kar se da dobru ustvart.... če maš probleme jih je pač treba rešit ni druge ker sami do sebe se ne bojo rešli...če pač ne znaš sama rešt problemu prašej koga če nimaš koga druzga prašej starše... ne si mislt de oni ne bojo razumeli lih tko so bli mladi ku kr mi.... če te frendi zafrkavajo ali pač ldje okoli tebe greš k drugim ldem ki te n bojo **** ampak se bojo zabavali skupej s tabo... in ti samomori pa take fore sam ne s tem kr nikoli ne veš kko se ti bo odvijalo življenje naprej in kdr boš pač starejša bo lohde zlo bulši... no zadosti bo... to je blo moje mnenje • Popcorn
• Od: 28.9.2008
24.4.2009 15:58
XcrazyyX pravi:
SpeeDsterZ pravi:
Sej lahko, da si žalosten zelo, sam nimaveze se neki ubijat pa take govorit. Sej ko boste odrasl boste dojel kašne blesavosti ste govoril... Lp, SpeeDsterzZ ja... je pa neki druzga če si u resni depresiji in to niso več blesavosti kar govoriš. kr si u tapravi depresiji si ne morš rečt ok zdej pa nebom več tko mislu oz. ne bom več tko govoru... Brez zamere ane sam.. dokler nebomo udrastl nebo nuben poznou ''taprave'' depresije.. to so sam ene najstniške scene. Tkoda zame je to res bolano.. • Tanchk
• Od: 13.5.2009
15.5.2009 19:25
Hello!
No jst pa ne pišem zaradi mene ampak moje sušolke. Res da ni moja najboljša prjateljica ampak vseeno sva prjatlci. No ona ima težave doma in jih noče nobenemu zaupati. Že mi je velikokratz razlagala o samomoru in kazala zareze...celo pred mano se je rezala vendar ko sm ji hotela preprečiti in ji vzeti škarje je ponesrči urezala še mene in tako je padla u jok in začela delati še globokejše zareze. Potem pa sa mi na in še ena sošolka nekaj dni nazaj povedali kaj se dogaja pri njima doma in skoraj me je kap...zato sta se odločili da pobegneta od doma. Nevem kako naj jima preprečim. Ali naj jima dam kar denar za katerega sta me prosili(50€). Ali naj jima preprečim ali ju prepričam da ostaneta doma ali naj jima dam denar in da zbežita pred vsem hudim? PROSIM ZA ODGOVORE KER ME RES SKRBI!!! • dari
• Od: 8.3.2009
15.5.2009 19:48
Tanchk pravi:Hello!
No jst pa ne pišem zaradi mene ampak moje sušolke. Res da ni moja najboljša prjateljica ampak vseeno sva prjatlci. No ona ima težave doma in jih noče nobenemu zaupati. Že mi je velikokratz razlagala o samomoru in kazala zareze...celo pred mano se je rezala vendar ko sm ji hotela preprečiti in ji vzeti škarje je ponesrči urezala še mene in tako je padla u jok in začela delati še globokejše zareze. Potem pa sa mi na in še ena sošolka nekaj dni nazaj povedali kaj se dogaja pri njima doma in skoraj me je kap...zato sta se odločili da pobegneta od doma. Nevem kako naj jima preprečim. Ali naj jima dam kar denar za katerega sta me prosili(50€). Ali naj jima preprečim ali ju prepričam da ostaneta doma ali naj jima dam denar in da zbežita pred vsem hudim? PROSIM ZA ODGOVORE KER ME RES SKRBI!!! preprči jim in jiu prepričaj naj ostaneta doma.. ker če bosta odšli od doma bo samo še huje... tukaj bi bilo dobro vplesti kakšno svetovalno delavko iz šole ali pa katero koli drugo oebo ki ima več izkušenj in bi bolj znala pomagat... • Tanchk
• Od: 13.5.2009
15.5.2009 20:32
dari pravi:
Tanchk pravi:
Hello!
No jst pa ne pišem zaradi mene ampak moje sušolke. Res da ni moja najboljša prjateljica ampak vseeno sva prjatlci. No ona ima težave doma in jih noče nobenemu zaupati. Že mi je velikokratz razlagala o samomoru in kazala zareze...celo pred mano se je rezala vendar ko sm ji hotela preprečiti in ji vzeti škarje je ponesrči urezala še mene in tako je padla u jok in začela delati še globokejše zareze. Potem pa sa mi na in še ena sošolka nekaj dni nazaj povedali kaj se dogaja pri njima doma in skoraj me je kap...zato sta se odločili da pobegneta od doma. Nevem kako naj jima preprečim. Ali naj jima dam kar denar za katerega sta me prosili(50€). Ali naj jima preprečim ali ju prepričam da ostaneta doma ali naj jima dam denar in da zbežita pred vsem hudim? PROSIM ZA ODGOVORE KER ME RES SKRBI!!! preprči jim in jiu prepričaj naj ostaneta doma.. ker če bosta odšli od doma bo samo še huje... tukaj bi bilo dobro vplesti kakšno svetovalno delavko iz šole ali pa katero koli drugo oebo ki ima več izkušenj in bi bolj znala pomagat... ja sam če jima kaj rečem pa se znašata nad mano in potem ko se na niju zderem nazaj je use spet narobe in nevem kaj še use. h pedagoginji že skos hodita ampak nista še nobenemu povedale razen meni • xxellaxx
• Od: 26.12.2008
15.5.2009 23:07
Pupe! Ejte ko vam je hudo se obrnite na prijatlce, ker jas sem mela eno najbolšo frendico ko je bla v taki depresiji, ni ji več blo za živet pa to.. midve sma se vsaki dan po več ur o tem pogovarjale , vsaki problem sma počasi rešle, vsaki vozl posebaj odvozlale. pol potistih parih urah se je počutla bolše, največ en dan. jas pa sem kar vztrajala.. vsaki dan posebaj sem jo prepričevala da ma življenje smisel. pa se nisem naveličala.. pomagala sem se ji celo odlubit in zde.. zde je ona čist drugi človek in mislim da sem ji kar neke pomagala do tote spremembe.. zde je srečna in upam da bo še fuuuuuuuuuuuul cajta srečna
pa nebi vam ze rada tu tvezla kak je ona srečna pa kak sem jas srečna pa to.. jas vem kak vam je.. probite si najt neki ful fajn hobi, ko vam bo hudo kričite derite se, muziko najbol na glas ko se da.. samo da bo bolše!! pa tega ne pozabit ZAUPAJTE SE PRIJATLCAM, KER ČE SO RES PRIJATLCE PA VAS DOBRO POZNAJO VAM BOJO VEDLE POMAGAT, PA NIKOL JIM NEBOTE TEČNE PA ČE JIM 25 UR NA DAN PIŠETE O PROBLEMIH IN TO.. pa v življenju je sigurno fuul razlogov za življenje samo vi jih ne znate najt..probite. pa če vam to ke pomeni ( vem da vam ne) jas vas mam vsakega, vsako posebaj rada pa čeprav vas ne poznam poznam vaše zgodbe pa vem kak vam je. hf! uživite življenje v najlepši luči!! • anchycka
• Od: 25.5.2009
27.5.2009 9:57
Čez kake dwe let boste widle da bo bolš...to je pač tist obdobje najhujš v puberteti...js sm se tut zrt tipou sekirala...pa sm use to dožvela v zadnjih dveh letih,to se prau po 16.letu.zdj sm stara 18.let prbližn en mesec že• whatever..
• Od: 29.6.2009
24.7.2009 4:00
Js mam pa to krizo zdej. Pred enim mesecom sm mela še fnta pa prjatelce na kere sm se lahk zanesla zdj se je pa enostavn use zrušl. Pa me zanima zakj? Kje je vzrok? Sj s temi puncami še govorim sam mi p dajo vedt d sm odveč pa govorijo z man sam k neki rabjo.
Glede fnta je pa tko... Blo je use supr pa kul pa rada sma se mela. Res rada k je čaku na mne 1 mesc pa me vedn probu neki nazaj dobt. Pol p js k sm zlo trmasta sm kr neki začela težit pa nism popustla in pol sva se tko zlo zlo sprla in zdj ne govoriva drug z drugm pa btw on ma že punco in je čist happy. Js pa kr nemorm it dalje. Čist sm **** lajf. =/ Sj mam frendice p to sam se menmo sam prek msn-ja k so predaalč d bi se lahk doble. Ful pogrešm stare frendice sam njim se dobesedn je*e za mene. Nevem nekak se počutm čist sama. Pa tut to; ene osebe so se delale neke ful frende k sm js bla na netlogu kao popularna p sm mela velk komentarau pa usega zdj pa k sm zbrisala slike pa nism več tolk na netlogu pa z man sploh ne govorijo učas kak "heej" drgač smo pa usak dan četale (prek netloga) Ma nevem js bi kr najrajš izginla k use k mam rada p mi neki pomenjo prizadanm pa NE ni me treba tolažt pa to sam res hočm nekomu povedt... :S • OtrokCvetja
• Od: 20.8.2009
• Kraj: Kranj
20.8.2009 9:35
Tudi jaz sem šla skozi to obdobje depresivnih dni:)
Pač to je del pubertete in nihanja razpoloženja.. Vrjemi, bolje bo! • caj
20.8.2009 10:27
oh noes, sedaj pa grem rezati
krompir • alenkaplos
16.8.2010 11:13
To je pa zato bed v lifu ker se samo obračate okrog teh tem odmislite te teme in živeli boste srečno to vam zagotavljam
• Larja
• Od: 31.10.2010
5.11.2010 19:39
Jst sm tut trenutno v težkem položaju, ampak ugotovila sm da vse to prhaja iz ns, mislm da je prov da si se odločla povedat ker jst sm tok in tok let svoje težave sama pres sabo skrivala, govrila sm si sej mi ni nč, samo k pride kriza pa butne vn in če enkat tega n erazčistš pa n ezačneš delat v drugo smer bo vedno k bo pršlo doo taake situacije hudo, tko k pr men. S srednjo ššolo sse je pr men tut ogromn spremenil ampak vseen v tistih trenutkih..no in sm se odločila, da ljudje me ne bojo cel lajf izkoriščal pa j**** in da se začnem spreminjat v seb, da se mam rada, da si ne govorim vs čas tega ne morem, tega ne znam, da si rečm, da ms lepa, da se spoštujem-->v težkih trenutkih si vedno sam in morš se met rad. Težko mi je blo, težko mi je in ni lahko, ni lahko vedeno sam sebe prepričvat o tem da si lep če ti je negdo prej zbil samozavest.. ampak vrjamem, vrjamem, da mi bo uspel, ker tko pač ne gre več naprej. Neki časa nazaj sm od psihologinje slišala stvaek: nihče ti ne bo dal priložnost če si jo ne boš sama vzela, tko da vzemte si priložnost! Vem da mi ni lahko amapk mislm, da če vztrajam da mi bo uspel. Res pa je da mam prjatlco zlata vredno.. Svet je krut, čim prej pa se znebite oseb k te izkoriščajo ker nimaš nč od njih samo slab dan.****š jih, nč nimate od njih, sm pa raj sama. Pa tut jst nism še nikol mela fanta in moj največji stah je da se bodo moje otroške sanje o družini podrle..
• Jok3r
• Od: 22.7.2009
5.11.2010 23:10
alenkaplos pravi:To je pa zato bed v lifu ker se samo obračate okrog teh tem odmislite te teme in živeli boste srečno to vam zagotavljam
hahah čist sem pozabu na to legendo hahah xD emo & goth <33 <333 • Pačupa
• Od: 7.5.2010
5.11.2010 23:30
Jok3r pravi:
alenkaplos pravi:
To je pa zato bed v lifu ker se samo obračate okrog teh tem odmislite te teme in živeli boste srečno to vam zagotavljam
hahah čist sem pozabu na to legendo hahah xD emo & goth <33 <333 samo res čist pozabo. btw keri vsi so še bli? thefuckingking pa ta alenka pa kdo še xD ? _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • pk4life
• Od: 20.7.2010
6.11.2010 0:42
rockgirl pravi:hei usem!
jst pa nebi odgovorila na tvoje ampk bi se sama rada razpisala kr je bolš če povem use kar me muč neznanem folku. men je zadne cajte tut use rees bedno, počutim se kot ogabn stvor na tem svetu ki dela same probleme. mislim stara sm 16 pa se nikol nism žvalila z nobenim tipom tut tipa še nism mela u osnovni so me tk al tak usi zasmehoval zdei u sredni je velik bolš...in res se počutm ot zloo neprivlačno pa da nemorm nobenga tipa dobit pa še tiste ko bi lahk sm zmer nekak ****. probleme delam usem kr npr. prjatlcam govorim svoje bleme ampak mi to že gre na živc da sam jst svoje bleme opisujm kr frendic nočm obremenjvat. POl so še tstari tlele ko so nad manočist razočarani tt zarad določenih ocen al pa nvm se počutm tut zavrženo učas k sploh ne kapirajo ak bi rada in se sam prepiramo. in zrd usega tega skup se tut režm...tega nism povedla še nobenmu kr bi use tut še s tem razočarala. Nočm zdei bit tle nek emo pa neki fejkat sam men ej res hudo in to mi zloo pomaga. prjatlcam bi po en stran rada povedla po drug pa ne kr me je strah njihove reakcije. Sploh pa mi itaq nebi znale pomagat tko da...zamene lajf sucks in dostkrat sm že na samomor pomisla-tut u glavi sm mela že poslovilno pismo sestauleno in ceu načrt kak bi to nrdila. **** evo zdie pa še vam tl s svojimi blemi težim...I'm lost in the world and noone can save me... jao.. tole p so blemi ja.. glede tipa: sploh se ne sekiri.. res.. ni wredno.. maš tok folka .. boš že našla prawga.. glede sql: u lajfu itq uspejo tisti k se znajdejo.. ne tisti k so nadrkani uso teorijo na pamet.. jz se tut lahko naučim presaditwe srca pa wadm nwmkok.. če bo šlo p kej nrobe bo pa model crknu ne.. in u tem primeru je bolši un k se znajde pa reš problem.. in ponawad je tut tko da če u sql nisi neki pretirano dobra si pa pol dost bl iznajdliwa.. pol problemi: pč powej.. če jim boš šla na žiwce z swojimi problemi to bojo že rekle.. eni p itq nimamo swojga lajfa in so problemi drugih ludi edina stwar k nm popestri dan.. rezanje: kaj nej ti rečem?.. hehe emo salama se reže sama.. jao.. ok to je blo mal tko.. k res nimam pojma kaj nej ti npišm ker mi ni tko k teb pa ti ne znam swetwt glede tega.. mislm p d weš da ni dobr ne zate ne z twoje družabno žiwlenje.. nebom ti reku da nehi ampk.. nehi.. samomor: predstawli si pol swoj pogreb.. folk joka.. tok ludi bi blo žalostnih.. prjatlce bi te pogrešale.. prjatli tut.. ipd ipd.. samomor je ubistwu zlo sebična poteza.. ker drugim ludem ne pustiš da ti pomagajo pa te obdržijo u swojem žiwlenju ker bi blo brez tebe res drugač.. pomisl.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • pk4life
6.11.2010 0:51
haha faq.. kok je to ubistwu stara tema.. jao.. pa alenkaplos s5.. jao če je ta kdaj tih ej.. jao čudn d ni zčela kej o sexu..
nazaj na temo.. xcrazyyxx: kaj je blo tkrt??.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Jok3r
6.11.2010 0:58
pk4life pravi:haha faq.. kok je to ubistwu stara tema.. jao.. pa alenkaplos s5.. jao če je ta kdaj tih ej.. jao čudn d ni zčela kej o sexu..
nazaj na temo.. xcrazyyxx: kaj je blo tkrt??.. majster to je ona napisala komentar leta 2008, misliš da je še tukaj? =P • pk4life
6.11.2010 1:16
heh sm opazu ja.. stari upam d je še kle.. hahahaha sej zto pa sprašujm_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Jok3r
6.11.2010 2:07
Pačupa pravi:
Jok3r pravi:
alenkaplos pravi:
hahah čist sem pozabu na to legendo hahah xD emo & goth <33 <333 samo res čist pozabo. btw keri vsi so še bli? thefuckingking pa ta alenka pa kdo še xD ? to je blo to =P sam lej kok legendarno to napiše : To je pa zato bed v lifu ker se samo obračate okrog teh tem odmislite te teme in živeli boste srečno to vam zagotavljam. sej ne da sm se poscau od smeha hahah xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.